Cum pot invata engleza [free]?

stefid

Exclud cursuri pe bani, carti..., sunt convins ca exista si materiale free destul de bune.

Multumesc anticipat pt ce-i ce vor sa ma ajute
mianna
QUOTE (stefid @ Mar 31 2008, 20:47) *

Exclud cursuri pe bani, carti..., sunt convins ca exista si materiale free destul de bune.

Multumesc anticipat pt ce-i ce vor sa ma ajute

io as zice sa-ncepi cu romana intai smile.gif

un google cu "english free" ai incercat? timp sa ai, ca linkuri... destule.

antigen
QUOTE (mianna @ Mar 31 2008, 21:53) *

Pentru a folosi link-urile acelea trebuie sa ai cunostinte de engleza!
stefid
pot sa dau un search pe google, nu mi-e greu
idee era sa-mi dea cineva un pont (un site cu tutoriale free e.t.c.)

merci pentru nimic

QUOTE (mianna @ Mar 31 2008, 21:53) *
io as zice sa-ncepi cu romana intai smile.gif

happy_me
QUOTE (stefid @ Apr 18 2008, 06:51) *
pot sa dau un search pe google, nu mi-e greu
idee era sa-mi dea cineva un pont (un site cu tutoriale free e.t.c.)

http://www.internetpolyglot.com/ O sa te ajute destul de mult, dar nu trebuie sa te bazezi numai pe el; site-ul o sa-ti fie de folos pt memorarea mai rapida a cuvintelor si definitiilor.
serbanica
parerea mea este sa incepi sa vezi multe multe filme smile.gif mai intai cu subtitrare si apoi incet, incet sa renunti la subtitrare. si asta ca varianta free.
totusi daca nu stii absolut deloc atunci mai bine ai renunta la 2-300 (cred ca nu e mai mult) si ai incerca un curs. ar fi mai sigur asa. si zic eu ca ai fi si mai motivat sa inveti avand in vedere ca dai bani. pe mine asta m-ar motiva smile.gif
tekila82
intra pe www.bbc languages e gratuit dar cred ca trebuie sa te inscri

Rooxy
pentru cine doreste sa invete engleza, spaniola si portugheza sa acceseze www.linguasnet.com site-ul este foarte bun, este interactiv si poti vorbi pe forum despre orice vrei tu si mai ales e gratis
www.linguasnet.com
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.