Despre Cehia - Romania...
Pagini: 1, 2

Crash

biggrin.gif de ce sa nu recunoastem arbitrul a fost varza iar terenul mai rau(cred ca la asta se gandea Iordanescu sa spuna)

revenind la subiect echipa a jucat super bine ....nu cred ca am vazut de 2 ori in meciul asta 3 pase consecutive(a treia de obicei era rezervata pt un jucator ceh)

P.S: nota 10 pentru Macedonia ca ne mai scapa fundul biggrin.gif
Mosotti
una peste alta, nu mai avem echipa. wtf is marica? pancu? varza. briliantu? piatra de moara. o sa mai ajungem la campionatul mondial doar daca avem noroc ca tinerele care bintuie prin discoteci azi sa nasca miine niste viitori jucatori pentru poimiine (2030)

rudy
Cand Barcauan isi dovedeste calitatile incontestabile de jalon, cand Iencsi ne demonstreaza pentru a n-a oara ca atat poate (adica sa-l tina cu 2 maini pe Koller si in rest, treaba lui Barcauan...), cand Stoican se tine de driblinguri in jumatatea noastra pierzand cel putin 10 mingi in astfel de situatii, cand Rat e si el pe undeva, numai pe teren nu, cand Soava e orice numai fotbalist nu, cand Petre plateste tribut fizicului sau, cand Marica se intreaba ce-o cauta el acolo (iar Mitea la tineret), mai ramanem cu un Lobont (nimic de reprosat), cu un Pancu (fortat inutil, intr-un picior fiind), cu un Codrea (muncitor) si cu un Mutu (prea nesustinut de colegi). Cam putin pentru o echipa nationala...
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.