intruder33
7th October 2004, 15:00
Rezumat la discutia de pe alt topic: sambata, nu avem nici o sansa.
Artystul
7th October 2004, 21:35
Eu unul cred ca daca am juca bine in aparare si sa lovim pe contra-atac avem sanse sa scoatem un egal. Insa cred ca o sa fie foarte greu
.
Totusi sanse sa scoatem un rezultat bun sunt cam de 25%
Bursul
8th October 2004, 11:57
Clar ca va fi foarte greu! Cehia are MARE nevoie de victorie si o sa inceapa puternic meciul! Ai nostri trebuie sa joace inteligent si pot sa-i invinga! Nu-i dezastru daca scoatem un egal!
HAI ROMANIA!
Neil
8th October 2004, 12:06
nu e dezastru nici daca pierdem...
ce naiba, doar jucam cu CEHIA la ei acasa... !!!!
sint favoriti clar ! si din pacate chiar o sa pierdem...!!!
Bursul
8th October 2004, 12:38
QUOTE(Neil @ Oct 8 2004, 13:06)
nu e dezastru nici daca pierdem...
ce naiba, doar jucam cu CEHIA la ei acasa... !!!!
sint favoriti clar ! si din pacate chiar o sa pierdem...!!!
Nu zi hop pana nu sari gardul sau treci puntea
! Din pacate la nationala nu prea e valabila chestia asta tot timpul! Daca plecam cu ideea de la inceput ca pierdem atunci mai bine ne apucam cu toti de gimnastica macar acolo suntem in top! Sunt constient ca nationalei ii va fi greu chiar sa scoata un egal dar macar isi joaca sansa!
Inca odata HAI ROMANIA!
madman2711
8th October 2004, 12:56
sper sa nu patim ca de obicei adica sa dam un gol sau doua si apoi sa ne retragem sie i sa ne egaleze sau sa ne bata
de ex> rapid -anderlecht romania - danemarca steaua zilina steua- tska sofia
dinamo-MU dinamo partizan romania finlanda
Neil
8th October 2004, 13:19
nu o sa patim asa...
pur si simplu o sa ne bata cu 3-0...
intruder33
8th October 2004, 15:06
chiar crede cineva ca vom fi instare sa dam un gol acolo?
no way, o sa mature cu noi pe jos
Artystul
8th October 2004, 20:54
tineretu a pierdut cu 4-1.
oare echipa mare cat de tare o sa se faca de rusine?
Iedu
9th October 2004, 17:38
1-0 pentru cehia. Din penalty
Goofy
9th October 2004, 18:54
Multumim nea Cascheta. I-am batut si pe astia cu 0 la 1. Pacat ca nu se califica primele 3, asa poate mai aveam sanse.
LazyPawn
9th October 2004, 19:20
Evoluția Naționalei a fost dezamăgitoare. S-a văzut o diferență evidentă de clasă între cele două echipe, mai ales în prima repriză când am fost penibili.
Nu pricep ce văd unii la Marica, un atacant care e doar "obraznic" și nimic mai mult. La Mutu se vede clar că nu joacă în campionat, Pancu a vrut prea mult dar a fost și el ieșit din formă. Florentin Petre este mult prea mic (la propriu) pentru fotbalul modern. Cernat nu a avut timp să arate ce știe, ba chiar a și gafat de câteva ori. Trebuia încercat Neaga, după părerea mea.
Despre apărare nu vorbesc, s-a văzut ce făcea Baros cu ei de câte ori punea piciorul pe minge. Noroc că n-au mai forțat cehii. Va fi greu să obținem puncte în cele 3 confruntări rămase cu principalele contracandidate.
@lien
9th October 2004, 19:29
Imposibil nu este nimic. Au jucat mai bine decat noi, dar nu trebuie sa facem o tragedie din aceasta infrangere. Lupta se da in continuare stransa si fiecare isi va juca sansa pana in ultima etapa (inclusiv Finlanda care este pe primul loc).
BIGphAntom
9th October 2004, 19:30
asa s-a terminat ?
ca nu-s langa nici o sursa TV si livescores.com nu imi merge !?
@lien
9th October 2004, 19:42
QUOTE(BIGphAntom @ Oct 9 2004, 20:30)
asa s-a terminat ?
ca nu-s langa nici o sursa TV si livescores.com nu imi merge !?
Cehia-Romania 1-0 (Koller min 37)
fed_up
9th October 2004, 19:43
Nu disperati.. vine meciul cu Olanda... acolo veti putea plange...
Mtz
9th October 2004, 19:50
Jucatorii romani si mai ales antrenorul la acest meci au fost VARZA.
Noi, suporterii suntem "carnea" (de tun).
Asta, ca sa fie felul 2 complet.
Goofy
9th October 2004, 21:19
Auzi ce zice nenea ala cu capul mare, Ivanovici parca il cheama, pe TVSport: Iordanescu traieste o drama, ca trebuie sa se "caciuleasca" pe langa copii astia. Dar cine il obliga nene? Poate sa plece, nu? Tot Iordanescu, saracul, sufera. Mititelul, ce mila mi-e de el.
twisterme2003
9th October 2004, 21:23
pacat ca nu s-a adverit ce a zis burvi ca bate romania.... a batut ea saraca cu 0-1
... sanatate sa fie!
Lemmy
9th October 2004, 22:07
Au fost varza ai nostri, cel putin in prima repriza n-au miscat nimic.
Pe de alta parte, nici cehii nu m-au impresioant DELOC, ma asteptau la cu totul altceva de la un meci despre care se vorbeste de 2 luni non-stop.
cutler
10th October 2004, 10:42
Un meci urat, o ehipa a Romaniei slaba, o noua campanie pierduta sau in pierdere
P.S. Foarte interesant si rezultatul Olandei 2-2 cu Macedonia
Bursul
10th October 2004, 10:43
Am vazut doar prima repriza! Parca a fost un meci de cartier, chiar mai rau!
Felicitari macedonenilor care au facut 2 - 2 cu Olanda, precum si echipei Lichtenstein care dupa ce a fost condusa cu 2 - 0 de Portugalia a revenit si a egalat!
Artystul
10th October 2004, 17:01
egalul olandei este foarte bun pentru noi
dar oare noi batem pe macedonia la ei acasa?
eu zic ca NU.
Goofy
10th October 2004, 23:12
Ce fata are Barcauan asta, la emisiunea lu' nea Ovi de pe Antena. E super arogant, de parca ne-a facut noua o favoare ca a venit sa joace la Nationala. Oamenii astia isi dau seama ca au pierdut un meci aseara cu Cehia? Ca isi bat joc prin comportamentul lor de 22 de milioane de romani? Pancu renunta la nationala ca nu l-au certat si pe Mutu. Parca ar fi niste copii din aia mici: "tovarasa, dar si Adrian a facut, pe el de ce nu il certati?" Cate mai trebuie sa mai induram din partea vedetelor astora? Cand o sa revina si ei cu picioarele pe pamant si sa se apuce de jucat fotbal?
Later edit: acu a intrat pe fir impresarul (de fapt, fratele Victor) care ne explica: Tovarasa invatatoare, dar Pancu nu a spus asa ceva, i-au fost rastalmacite vorbele, el e un mielusel nevinovat. A venit taticul sa isi apere copilasii pe care i-au atacat lupii astia mai si rai de ziaristi. Cat timp fac astia echipa (fratii becali)... nu avem nici o sansa. Cica sa avem incredere in jucatori... Pai cata incredere sa am, ca m-am cam saturat sa ma uit la alte echipe la turneul final, vreau sa mai vad si Romania pe acolo.
Apropo a gasit cineva raspunsul la intrebarea: de ce a inceput Cascheta meciul cu klingonianul ala de Soava cand il avea pe Paraschiv pe banca ( o alternativa infinit mai buna in opinia mea)??
add
11th October 2004, 17:11
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.