tomaso
27th March 2008, 08:10
Eu îți recomand următoarele:
Cum să îți schimbi viața, în 10 pași, dacă ești bucureștean și deții un apartament.
by Tomaso
1. Vinde apartamentul. Vei opține o grămadă de bani și îți vei schimba viața în bine, la modul în care nici nu îți va veni a crede.
2. Părăsește orașul București. Este mult prea obositor să stai acolo și nici nu este recomandat pentru sănătate.
3. Caută o localitate medie ( 50 - 100K ) și caută o casă veche, cu o curte măricică ( 500 - 1000mp ), la marginea orasului, aproape de o stradă principală, într-o zonă cu case.
4. Cumperi casa cu circa 30 - 40.000 Euro, apoi o refaci după gusturile tale, cu maxim 30.000 Euro. Construiești și un mic depozit + birou ( la etaj ), cu amprenta pe sol de maxim 80m2.
5. Îți vor rămâne 40 - 50.000 Euro, proveniți de la vânzarea apartamentului.
6. Îți deschizi o firmă, la tine acasă.
7. Te duci la târguri ( China, Germania, Italia, UK ) și te inspiri. Vinde ce nu se găsește în România ( buget cheltuieli tărguri - maxim 3000 Euro ). Cel mai bine este să te ocupi de produsele care îți va face plăcere să le vinzi, chiar dacă nu ai experiență. Pasiunea te va ajuta. Nu te arunca să concurezi cu încă 500 de competitori, chiar dacă dai de produse cu super preț. Trust me !
8. Iei una, cel mult două exlcusivități pe România, apoi faci importurile ( Buget inițial : 40.000 Euro ). Nu te arunca la mai mult de două exclusivități, pentru că îți vei risipi resursele. În România poți vinde numai dacă ai stoc. Nu merge cu oferte și livrări după 45 de zile.
9. După ce ai marfa în stoc ( nu mai înainte ), contactezi magazinele on-line de profil și le faci oferte. Nu te lăcomi, pune doar un adaos rezonabil, de circa 40%. Dacă nu se vând din prima, ai răbdare și nu intra în panică. Sunt banii tăi, ai unde sta, marfa bună clienți așteaptă. Nu da marfa cu plata la vânzare. O ții la tine în depozit și o vinzi doar cu banii jos ( ramburs ).
Restul te învață magazinele on-line.
10. Repeți pașii 8 și 9, având grijă să îți trăiești viața cu folos. După ce îți dublezi capitalul, mai iei o distribuție și tot așa, înainte.
Fane
27th March 2008, 08:26
nu ti-as recomanda sa-ti pui mintea cu ea dupa aia ii dai apa la moara, dar nu cred ca-i tocmai legal sa cresti 10 pisici in apartament.
cibola
28th March 2008, 03:34
Dacă fumezi, dă-i la proteză! Te costă 5 milioane amenda. Te gândești că n-ai fumat o lună, mare inginerie...
Io am o tută deasupra, cu pretenu ei, el are puța mică, ea are nasu mare, niște șoareci de vreo 20 de ani. Lucră numai ea. Partea proastă e că înainte să se spele pe dinți, dimineața, pe la 7, își ia întâi ciocatele din botoșani la plimbare și umblă pe parchet.
În uichend e mai liniște, se joacă ceva de gen tenis de picior și se mută mobila, probabil că au din aia ecologică, o aruncă la fiecare săptămână.
După ce achit întreținerea aia de 6 milioane, adică never ever, mă pun cu p814 pe ei.
Nicanor
28th March 2008, 12:18
vezi ca poate sa se razbune irational, sa dea drumul la gaze, faze de astea. in faze critice nu are discernamant.
incearca sa o cuceresti, o cutie de bombonele, un zambet, ca pe un copil...