cd-player blocat

dragon_1909

salut!

am un RDS 6000 CD PLAYER pe un mondeo din 2005. am pierdut codul si cei de la reprezentanta mi-au dat 3 alte coduri diferite sa le incerc... ei bine niciunu nu a fost bun si dupa ce le-am tot bagat de 10 ori nono.gif biggrin.gif mi-a afisat security locked... death.gif

stiti cumva cum sau unde il pot debloca?
la reprezentanta au zis k ei nu vor sa-l deblocheze, ci sa cumpar unu nou care ar cam fi 3000 RON...
bucatarul232
QUOTE (dragon_1909 @ Mar 23 2008, 22:57) *
salut!

am un RDS 6000 CD PLAYER pe un mondeo din 2005. am pierdut codul si cei de la reprezentanta mi-au dat 3 alte coduri diferite sa le incerc... ei bine niciunu nu a fost bun si dupa ce le-am tot bagat de 10 ori nono.gif biggrin.gif mi-a afisat security locked... death.gif

la reprezentanta au zis k ei nu vor sa-l deblocheze, ci sa cumpar unu nou care ar cam fi 3000 RON...

Cauta pe cei care curata eprom-uri sau cei care le schimba pe alea smd si vezi code general dupa aceea.

lepetir
QUOTE (dragon_1909 @ Mar 23 2008, 22:57) *
salut!

Problema este mai complicata in faza asta. Trebuie dat jos procesorul ( TMS...) si rescrisa memoria, folosind un montaj special.Cel mai simplu era sa citesti seria de pe aparat si sa o postezi pe forum si cineva binevoitor i-ti spunea codul corect.
elfos
Este un topic :
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...&start=2220
poate te ajuta.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.