tryby
23rd March 2008, 15:02
Bunaziua,
Am facut mai demult update la ultimul BIOS (1009) pentru placa asta de baza si au inceput sa apara mici probleme cu placa video (in counter intra driverul nv4_disp in loop si crapa sistemul) m`am gandit sa dau bios`ul la o versiune mai mica , si l`am dus la 1003, dar nu mai puteam sa intru in BIOS sa modific valorile, asa ca l`am urcat la versiunea 1005 dar cred ca aveam cumva discheta stricata ca la pasul 2 in AFLASH nu mi`a zis done, mi`a cerut doar sa dau restart 22.gif
Si cred ca s`a copiat doar o parte din discheta, si nu stiu daca in viitor se va intampla ceva grav sau nu biggrin.gif
Am inceput sa caut prin casa cd`ul placii de baza, dar tocmai am facut cateva modificari si nu mai stiu pe unde l`am pus.
V`as ruga, daca aveti cumva placa de baza Asus A7V600-X, si aveti cd`ul original cu drivere, puteti sa faceti o copie si sa mi`o trimiteti si mie? vreau sa apelez la optiunea "crash free bios" sa revin la BIOS`ul original.
Multumesc mult.
tryby
23rd March 2008, 19:35
Am luat de acolo tot :| dar am nevoie de cd pentru mai multe optiuni, de exemplu CRASH FREE BIOS, daca mi se duce de tot bios`ul? :| ce mai fac fara cd?
aditzu_07
26th July 2008, 18:14
Am eu CD-ul asta. Da-mi un id de mess ceva .. sau zimi cum sa iti trimit o imagine ISO cu cd-ul ? Astept raspuns. Id-ul meu .. aditzu_07. Bafta