Asus A7V600-X motherboard support cd

tryby

Bunaziua,

Am facut mai demult update la ultimul BIOS (1009) pentru placa asta de baza si au inceput sa apara mici probleme cu placa video (in counter intra driverul nv4_disp in loop si crapa sistemul) m`am gandit sa dau bios`ul la o versiune mai mica , si l`am dus la 1003, dar nu mai puteam sa intru in BIOS sa modific valorile, asa ca l`am urcat la versiunea 1005 dar cred ca aveam cumva discheta stricata ca la pasul 2 in AFLASH nu mi`a zis done, mi`a cerut doar sa dau restart 22.gif
Si cred ca s`a copiat doar o parte din discheta, si nu stiu daca in viitor se va intampla ceva grav sau nu biggrin.gif
Am inceput sa caut prin casa cd`ul placii de baza, dar tocmai am facut cateva modificari si nu mai stiu pe unde l`am pus.
V`as ruga, daca aveti cumva placa de baza Asus A7V600-X, si aveti cd`ul original cu drivere, puteti sa faceti o copie si sa mi`o trimiteti si mie? vreau sa apelez la optiunea "crash free bios" sa revin la BIOS`ul original.
Multumesc mult.
yeeeeman
QUOTE (tryby @ Mar 23 2008, 15:02) *
Bunaziua,

Am facut mai demult update la ultimul BIOS (1009) pentru placa asta de baza si au inceput sa apara mici probleme cu placa video (in counter intra driverul nv4_disp in loop si crapa sistemul) m`am gandit sa dau bios`ul la o versiune mai mica , si l`am dus la 1003, dar nu mai puteam sa intru in BIOS sa modific valorile, asa ca l`am urcat la versiunea 1005 dar cred ca aveam cumva discheta stricata ca la pasul 2 in AFLASH nu mi`a zis done, mi`a cerut doar sa dau restart 22.gif
Si cred ca s`a copiat doar o parte din discheta, si nu stiu daca in viitor se va intampla ceva grav sau nu biggrin.gif
Am inceput sa caut prin casa cd`ul placii de baza, dar tocmai am facut cateva modificari si nu mai stiu pe unde l`am pus.
V`as ruga, daca aveti cumva placa de baza Asus A7V600-X, si aveti cd`ul original cu drivere, puteti sa faceti o copie si sa mi`o trimiteti si mie? vreau sa apelez la optiunea "crash free bios" sa revin la BIOS`ul original.
Multumesc mult.

Ai site`ul ASUS.Acolo gasesti ce drivere doresti.Bafta

tryby
Am luat de acolo tot :| dar am nevoie de cd pentru mai multe optiuni, de exemplu CRASH FREE BIOS, daca mi se duce de tot bios`ul? :| ce mai fac fara cd?
tryby
Nimeni? :|
aditzu_07
Am eu CD-ul asta. Da-mi un id de mess ceva .. sau zimi cum sa iti trimit o imagine ISO cu cd-ul ? Astept raspuns. Id-ul meu .. aditzu_07. Bafta
shiva
Btw, mai degraba ar fi trebuit sa-ti actualizezi driverul placii video, decat BIOS-ul... wink.gif
claus_S
Mai are cineva acest cd ca sa faca o imagine si sa o uploadeze undeva.
A-s avea si eu nevoie de acest Cd support pentru a7v600 X. Merci!

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.