Basescu Si Lacrimile De Crocodil: Teatru Sau Nu?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

cmidp

M-am gandit sa fac un thread separata pt lacrimile lui Basescu.

Basescu este fost capitan de cursa lunga, fosta mana de fier oriunde a fost prezent, si brusc l-au napadit lacrimile in fata a milioane de telespectatori cand Stolojan doar isi anunta retragerea din viata politica. Nu murise inca, nu urma sa fie rapit de extraterestrii, era doar bolnav.

NU VREAU SA VAD COMENTARII REFERITOARE LA BOALA LUI Stolojan. Alea tin de viata privata.

Din alt punct de vedere, cat de sentimentali suntem cu totii? La despartitea de liceu, la mine doar unele fete au plans. Mi-au murit destul de multi prieteni din copilarie, la varste de pana-n 30 de ani, accidente de masina, accidente in pesteri sau pur si simplu stop respiratoriu la 21 de ani in timp ce juca ping-pong. N-am plans la nici una dintre aceste inmoramantari. Desi imi pasa.

Multora dintre voi posibil sa le murit deja bunicii, cati dintre voi au plans la inmoramantare in fata celorlati 'invitati'? Tatal meu si bunicul meu n-au plans atunci cand si-au inmormantat mama, respectiv sotia. Desi era absolut varza.

Iar acum, Basescu, cand Stolojan isi anunta *doar retragerea*, capitan de cursa lunga, om calit prin toate cele, incepe sa planga ca si o prietena sentimentala careia ii pleaca prietenul in armata.

'Moscova nu crede in lacrimi'
Mosotti
1.
-------
era doar bolnav
-------
poate are cancer si atunci nu e doar bolnav. nu ti-as dori sa ai doar cancer

2.
nu toti sint la fel de duri ca cei din familia ta

3.
optiunile din poll sint formulate tendentios. nu tre sa fii "mare sufletist" ca sa plingi

cmidp
QUOTE(Mosotti @ Oct 3 2004, 08:45)
1.
-------
era doar bolnav
-------
poate are cancer si atunci nu e doar bolnav. nu ti-as dori sa ai doar cancer

2.
nu toti sint la fel de duri ca cei din familia ta

3.
optiunile din poll sint formulate tendentios. nu tre sa fii "mare sufletist" ca sa plingi
*

La cate inmoramantari ai fost la care ai plans cu lacrimi de crocodil la capul *mortului*? Daca n-a fost cazul, ma bucur pt tine ca nu ti-a murit nimeni drag.
vektor12
eu vreau sa vad clipul... nu l-a inregistrat nimeni???
Cristist50
Eu am plans la inmormantarea bunicului meu. Cu lacrimi de crocodil.
Crezi ca toti se dau smecheri ca tine?
Poate unii sunt mai "sensibilosi".
stilnox
Ganditi-va daca se poate tehnic sa fake plansul (nu discutam de domnisoare sensibile antrenate toata viata pentru asa ceva), exact cum ar fi reusit un tip super-dur sa se apuce sa planga exact la momentul necesar? Poate cineva de aici sa simuleze plansul la comanda?
Dan
basescu "super dur" ........biggrin.gif
observ ca lumea ii iubeste asa de mult pe stolo si pe basescu, incat mi se pare tot timpul ca sunt intr-o comunitate de gay

moartea
eu cred ca a fost sincer. dar nu are importanta mare daca a fost sincer sau nu, pentru ca momentul a fost spectaculos de-a dreptul si sunt convins ca foarte multa lume l-a crezut. a castigat cateva procente bune. daca este un actor atat de bun, jos palaria.
ideea e ca oricum e un candidat mult mai bun decat stolojan si ca are sanse reale in fata banditului nr. 1 din tara asta.
tigerdana
Stolojan, bolnav? Si abia acuma aflase? Nu i-a pus in vedere doctorul in momentul in care a diagnosticat boala ca nu ar fi bine sa se ocupe de politica? A repetat de prea multe ori, suna a minciuna. O fi fost amenintat, sau convins altfel sa se opreasca. Si atunci, daca Stolo nue bolnav, mai mult ca sigur ca Basescu stie si a facut tot circul de ochii lumii ("opiniei publice"). Eu zic lacrimi de corocodil.
Centris

Basescu tine la imaginea lui, si nu ar fi acceptat in ruptul capului un asemenea circ regizat, nemaivorbind ca lumea nu va crede in lacrimile unui lup de mare, deci imho nu este teatru.

nu este usor sa afli ca unul dintre cei mai puternici parteneri de partid (cit si un coleg de virsta apropiata) are probleme de sanatate, iar reactia lui Basescu imi spune ca sunt probleme _extrem_ de grave.

PS nu am votat pentru ca exista un ton cu un anumit "pitch" in intrebarile poll-ului.
Cristist50
Apropo de diagnosticare.
Poate nu stiti cum s-au imbolnavit subit de cancer unii dintre liderii politici de pe vremea comunismului. Numele de Gheorghe Gheorghiu Dej va spune ceva? Sunt o gramada de supozitii pe temele astea.
zuppy
QUOTE(stilnox @ Oct 3 2004, 11:27)
Ganditi-va daca se poate tehnic sa fake plansul (nu discutam de domnisoare sensibile antrenate toata viata pentru asa ceva), exact cum ar fi reusit un tip super-dur sa se apuce sa planga exact la momentul necesar? Poate cineva de aici sa simuleze plansul la comanda?

cat timp nu trebuie sa vorbesti despre un luccru grav, poti sa incerci sa te gandesti la altceva... e foarte logic sa nu mai poti sa te abtii in momentul in care trebuie sa vorbesti despre acel lucru. nu inteleg de ce vi se pare asa de imposibil ca si basescu sa fie OM?
fanariotul
1-Daca e bolnav, se stia de mult. Asta se explica prin declaratia lui Iliescu, "asta e realitatea" , prin declaratia lui Constantinescu cum ca "problemele de sanatate ale lui T.Stolojan erau cunoscute de liderii aliantei, dar acestia le-au ascuns pentru a-si crea un avantaj electoral" si prin faptul ca absolut toti directorii de mari cotidiane. intervievati, ieri, inainte de conferinta de presa, pe RealitateaTv, au spus ca au auzit de problemele de sanatate ale lui Stolojan, dar nu au publicat din respect pentru el.
2-Dupa declaratiile lui Basescu care apar pe RealitateaTv in acest moment cum ca Stolojan "nu ar fi grav bolnav' dar ca "a suferit o depresie" pentru ca nu este "obisnuit cu marsaviile din politica romaneasca", cu care el, Basescu este "mai obisnuit", dupa declaratia ministrului sanatatii, Ovidiu Branzan, cum ca "starea de sanatate a lui Theodor Stolojan i-ar fi permis continuarea cursei electorale" si dupa declaratia lui Calin Popescu Tariceanu, "e posibil ca Traian Basescu sa stie mai multe", trag o concluzie total opusa celei dintai, ca nu este atat de bolnav.

In primul caz, este imposibil ca Basescu sa nu fi stiut, ceea ce insemna ca nu putea fi "lovit" si "zguduit" atat de tare incat sa-l pufneasca plansul in direct in momentul in care a auzit ceea ce stia de mult. Asta e parerea mea. Adica nu te poate pufni plansul pentru un lucru, chiar grav fiind acesta, pe care il stiai de ceva saptamani/luni bune in urma.

Daca este adevarat cel de-al doilea caz, adica el, Basescu este "obisnuit" cu politica, iar Stolojan a suferit o "depresie", inseamna ca iar lacrimile lui nu sunt adevarate, iar totul nu a fost decat o inselatorie pentru a-i crea lui Basescu un culoar bun la alegeri, asemanator celui din noiembrie '95 pentru CDR.

Sau poate chiar a plans pe bune.
Dar mie nu-mi place un politician care plange...nu prea se imbina plansul cu politica.
fanariotul
Aha...Uite ce spune Basescu, pe Realitatea, "Stolojan a fost santajat cu facaturi!"
Deci nu este bolnav.
Deci Basescu nu a plans pe bune.
Deci circ electoral !
twisterme2003
QUOTE(fanariotul @ Oct 3 2004, 16:07)
Aha...Uite ce spune Basescu, pe Realitatea, "Stolojan a fost santajat cu facaturi!"
Deci nu este bolnav.
Deci Basescu nu a plans pe bune.
Deci circ electoral !
*

dar alegerile din psd nu au fost tot circ electoral sau declaratia lui adrian nastase care incuraja familia stolojan?
add
are insuficienta renala... si cica ar fi facut o criza REA si de asta (aaa peste faptul ca are doar un rinichi, celalalt fiindu-i extirpat anul trecut)

despre Basescu... nici nu prea conteaza daca a plans pe bune!
fanariotul
Din declaratia lui Nastase:
"Personal am vorbit cu dl.Stolojan, ieri, dupa conferinta de presa, aproximativ 15 minute si nu mi-a spus nimic despre un eventual santaj."
"Declaratia lui Traian Basescu este iresponsabila politic si incalificabila din punct de vedere uman."
"Afirm cu toata responsabilitatea ca nu a existat din partea PSD sau a institutiilor statului nici o forma de santaj la adresa lui Theodor Stolojan."
"Basescu este un personaj jenant."

@twisterme2003
Fa un thread separat despre alegeri interne si vorbim acolo.
Oricum nu se compara alegerile interne cu bocetele in direct.
fed_up
Nu pot sa ma abtin... alea erau lacrimi? smile.gif)
cmidp
QUOTE(twisterme2003 @ Oct 3 2004, 15:15)
dar alegerile din psd nu au fost tot circ electoral sau declaratia lui adrian nastase care incuraja familia stolojan?
*

Oricat de mare dusman politic ti-ar fi, nu poti sa-i doresti moartea in halul asta. Hai sictir, banuiesc ca trebuia sa dea o declaratie de genul: 'fiecare primeste de la Dumnezeu ce merita' sau ce naiba era sa zica?
madman2711
nu cred ca basescu a plans neaparat din cauza bolii lui stolo
poate a plans din cauza ca a ramas iar singur impotriva a ceea ce inseamna PSD in romania nu cred ca e ceva asa de usor sa fi singur impotriva unui sistem care incearca sa distruga orice forma de opozitie in presa in politica sau afaceri
zaze
Basescu e un penibil.PUNCT!
gmasterleo2000
QUOTE(madman2711 @ Oct 3 2004, 21:00)
nu cred ca basescu a plans neaparat din cauza bolii lui stolo
poate a plans din cauza ca a ramas iar singur impotriva a ceea ce inseamna PSD in romania nu cred ca e ceva asa de usor sa fi singur impotriva unui sistem care incearca sa distruga orice forma de opozitie in presa in politica sau afaceri
*

TRUE.

p.s.: mosotti a identificat corect boala sa, incurabila !
cmidp
QUOTE(gmasterleo2000 @ Oct 3 2004, 21:30)
TRUE.

p.s.: mosotti a identificat corect boala sa, incurabila !
*

Mosotti = mama omida undecover in varianta barbateasca? smile.gif

Oricum, are o mutra cancerigena rau de tot, dupa cum spunea cineva, ne aduce aminte de figura lui Coposu.
madman2711
credeam ca vorbim de politica nu de MISTER univers
brandonel
nu pot sa cred cat de prosti sunt unii de cred ca bashitu' ala chiar a plans.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.