Help configuratie statie grafica
Pagini: 1, 2, 3

kretzu77

QUOTE (zstefc @ Mar 26 2008, 11:28) *
la mine a fost intotdeauna invers, am avut ram suficient, dar nu am avut hard diskuri rapide, si din punctul meu de vedere, hard-diskul fiind cea mai lenta componenta din computer, trage sistemul inapoi !!!
iar zgomotul nu cred ca este o mare problema !! urechea ca si nasul sunt organe ale organismului uman care se pot acomoda foarte repede si bine la conditiile mediului inconjurator!
nu acelasi lucru il poti spune despre creier, caruia ii induci o stare de nervi, cand vrei sa faci o lucrare mai dificila, si el nu se misca ca melcu, si daca mai ai si urgente ... ca de .. mai mereu apar se vezi atunci stres, incat zgomotul este ultimul lucru la care te mai gandesti ...

la faza cu urechea cunosc o persoana care te va contrazice in mod sigur: @burebista biggrin.gif
zstefc
am redus lista de monitoare plauzibile pentru sistemul meu la:

1. - Apple Cinema Display 23", panel S-IPS, 3000 ron, 2 ani garantie
2. - Eizo S2431W, panel S-PVA, 3000 ron, 5 ani garantie
2. - BenQ FP241W, panel P-MVA, 2600 ron
3. - Dell 2407 WFP-HC, panel S-PVA, 2100 ron
4. - Dell 2407 WFP, panel S-PVA, pret 2000 ron
5. - HP LP2465, panel S-PVA , 2200 ron

zstefc
maine fac comanda de sistem ...
dar cred ca o sa schimb placa de baza ..
trec pe gigabyte

sistemul final arata asa.
ala_negru
Sa-mi zici si mie unde gasesti ceva pe stoc dry.gif
zstefc
in general, am gasit cam toate componentele pe stoc, iar monitorul am comandat, binenteles Cinema Display-ul de 23", pe care am mai lucrat 1 an si juma si de care am fost multumit. oricum este un monitor cam scumput, dar nu am avut de ales, pentru ca nu am putut testa alte monitoare, ca, mai toate magazinele online, la care am sunat, in general nu au pe stoc un anumit monitor ,bineneteles ,,,, si il aduc numai daca faci comanda, si oricum daca ti-l desface, si nu are defecte clare, nu ti-l mai schimba doar pentru faptul ca ti se pare tie ca are un pic de banding sau ca are culori un pic ciudate sau alte chestii mici pentru ei

oricum mai ma tenta sa cumpar si acest DELL , eventual sa cumpar 2 bucati biggrin.gif DELL 2007WFC care cica are panel IPS, 8 biti, unghi de vizibilitate bun ... si este la un super pret, dar avand un mic dezavantaj faptul ca este de doar 20 inch, iar mie nu imi ajunge, din cauza acelor multe ferestre pe care le are Adobe Indesign ..
pentru cei cu bugete mai mici, pare a fi monitorul perfect cel putin pe hartie huh.gif (specificatii pentru el) si un review
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.