Am si eu o intrebare, cum e mai bine sa fac serile de flotari (pe zi) cate 45 din ora in ora (10 serii) sau 3 serii de 45 cu pauza de 1 min? Care e diferenta si cum ar fimai bine, vreau sa pun masa...
merci
spare-me
17th March 2008, 16:22
masa nu pui mare lucru decat pe tricepsi si poate pe piept daca le faci f. corect flotarile sunt mai mult pentru forta e bine sa faci cate poti...cu pauza fara pauza, oricate...fara numar
Araneus
17th March 2008, 16:35
Vreau sa fac ceva pt spate si pt maini (bicepsi, tricepsi, sunt cam subtirel) De sala nu prea am timp, dar pot sa imi fac un program acasa sau la lucru. As vrea sa pun ceva masa, sa am ceva forme
merci
spare-me
17th March 2008, 16:48
bicepsi o sa faci din flotari cand o zbura porcul
iar vrajeala aia cu "n-am timp de sala" spune-i-o lu' mutu
Valy1
17th March 2008, 18:13
timp exista..trebuie doar sa stii sa-l imparti. pana atunci ia si devoreaza cateva site-uri despre culturism. Getfit
Araneus
17th March 2008, 18:38
QUOTE (Valy1 @ Mar 17 2008, 18:13)
timp exista..trebuie doar sa stii sa-l imparti. pana atunci ia si devoreaza cateva site-uri despre culturism. Getfit
Daca as avea timp, credema ca as merge. Merg la lucru in ture, pe langa mai am un servici, mai merg si la faculta, si in acusi o sa fiu tatic... Chiar nu am timp
InTech
17th September 2009, 15:02
Am observat că mișcarea aferentă flotărilor este asemănătoare cu mișcarea executată atunci cînd se fac exerciții pentru piept. Cu cîte kg la piept trebuie să facă o persoană ce cîntărește 95 kg pentru a fi capabilă sa facă flotări ?
- Rares -
17th September 2009, 15:20
CITAT (InTech @ 17th September 2009, 16:02)
Am observat că mișcarea aferentă flotărilor este asemănătoare cu mișcarea executată atunci cînd se fac exerciții pentru piept. Cu cîte kg la piept trebuie să facă o persoană ce cîntărește 95 kg pentru a fi capabilă sa facă flotări ?
cam 50 kg cred
bogdanrs
17th September 2009, 15:37
CITAT (Araneus @ 17th March 2008, 17:35)
Vreau sa fac ceva pt spate si pt maini (bicepsi, tricepsi, sunt cam subtirel) De sala nu prea am timp, dar pot sa imi fac un program acasa sau la lucru. As vrea sa pun ceva masa, sa am ceva forme
merci
Pentru spate cele mai bune sunt tractiunile la bara. La fel, incearca serii. Pentru triceps un exercitiu usor de facut in casa, ia un scaun cat mai stabil. Miscare e exact inversa flotarilor pe scaun. De data asta scaunul este la spate si sprijinul este in podul palmei. Ptr biceps incearca sa iti iei o gantera ceva altfel nu imi vine nimic in minte Bafta si spor la munca
reddacy
17th September 2009, 16:29
CITAT (bogdanrs @ 17th September 2009, 16:37)
Pentru spate cele mai bune sunt tractiunile la bara. La fel, incearca serii. Pentru triceps un exercitiu usor de facut in casa, ia un scaun cat mai stabil. Miscare e exact inversa flotarilor pe scaun. De data asta scaunul este la spate si sprijinul este in podul palmei. Ptr biceps incearca sa iti iei o gantera ceva altfel nu imi vine nimic in minte Bafta si spor la munca
pt.biceps sunt bune tractiunile la ceafa cu priza supinatie....la latimea umerilor....putin stresante pt.incheieturi dar il izoleaza bine....
....daca nu poti te urci pe un scaun si te lasi incet jos......pe partea negativa a miscarii se simte destul de bine.... .....spor!
teo15
17th September 2009, 19:15
ziceai ca tractiunile sunt stresante pt incheieturi.le uzeaza foarte mult.intreb fiindca am facut niste tractiuni si ma dor incheieturile
iloveshaorma
19th September 2009, 22:35
CITAT (teo15 @ 17th September 2009, 19:15)
ziceai ca tractiunile sunt stresante pt incheieturi.le uzeaza foarte mult.intreb fiindca am facut niste tractiuni si ma dor incheieturile
fa o incalzire inainte... nu te scoli din pat si te bagi la tractiuni :|
teo15
20th September 2009, 07:47
nu facusem o incalzire inainte,dar era si bara uda.acum mi-a mai trecut.