F1 - Spania

Zamo

Data si ora: 24 august / 15:00

Spania

STATISTICI CIRCUIT
Lungime 5440 m
Tururi 57
Cel mai rapid tur -
Record pole -
Ultimul podium (0) -

SURSA
dennis12225
O precizare circuitul este in Catalunya si localitatea se cheama Montmelo, nu la Valencia.

Cursa a fost spectaculoasa pana a abandonat Alonso, frumoasa figura a spaniolului pacat ca nu l-a ajutat masina. In rest Ferrari au dominat autoritar cursa, depasiri putine, accidentul lui Kovalainen ce a fost iesit din comun, bine ca nu a patit nimic.

kill_them_all1000
Eu nu prea inteleg ce se intampla cu Hamilton. Masina e clar ca duce, dar pilotul nu prea. Lipsa concurentei?
C.F.S.
Ciudat ce se intampla cu baiatul asta... Si anul trecut a comis-o rau de tot pe final. De multe ori ma gandesc... or fi interese economice la mijloc??
Goofy
QUOTE (dennis12225 @ Apr 29 2008, 11:28) *
O precizare circuitul este in Catalunya si localitatea se cheama Montmelo, nu la Valencia.

Cursa a fost spectaculoasa pana a abandonat Alonso, frumoasa figura a spaniolului pacat ca nu l-a ajutat masina. In rest Ferrari au dominat autoritar cursa, depasiri putine, accidentul lui Kovalainen ce a fost iesit din comun, bine ca nu a patit nimic.

Circuitul este intre Bracelona si Valencia, mai aproape de Barcelona (la vreo 80 -100 de km parca).
O intrebare, ce ti s-a parut spectaculos pana si dupa abandonul lui Alonso? Ca cei 2 rosii au dominat cursa fara emotii, iar Hamilton a fost pe 3 iara fara emotii?
dennis12225
Pana a abandonat Alonso cursa a fost spectaculoasa ca in general il presa pe ala din fata lui, ma bucur de cele 2 rosii coolspeak.gif .
vladbvro
Circuitul este aproape de Barcelona dar in ziua cursei se circula ingrozitor, trebuie sa plecati la prima ora din barcelona pt a prinde startul. Circuitul este pe un deal in mijlocul unui camp, organizare f. buna preturi cam piperate ( cola 10 eur, un sadwish paine + hamon 10 eur)

Linus
QUOTE (dennis12225 @ Apr 29 2008, 12:28) *

Precizarea este gresita. Circuitul se numeste Valencia Street Circuit (http://en.wikipedia.org/wiki/Valencia_Street_Circuit) si se desfasoara nu la Barcelona, nu la Montmelo, ci tocmai in valencia, in zona portului.

La Montmelo se desfasoara circuitul cataluniei (http://en.wikipedia.org/wiki/Barcelona_Circuit), care este o alta mancare de peste.

Nu te-as recomanda sa faci aceeasi precizare unei persoane din Valencia... unora de aici nu au o impresie prea buna despre nationalistii catalani.

Vixca Valencia !
dsdev
QUOTE (Linus @ Oct 19 2008, 02:02) *
Vixca Valencia !

Draga, tu confunzi MP al Europei cu MP al Spaniei... aici e vorba despre MP al Spaniei, adica ptr spaniolul din tine "FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPANA TELEFONICA 2008", iar adresa circuitului este:
Circuit de Catalunya
Real Automobil Club de Catalunya
AP de Correus 27
08160 Montmelo
Barcelona, Spain

La Valencia are loc MP al Europei, nu al Spaniei.
Linus

QUOTE (dsdev @ Oct 19 2008, 08:27) *
Draga, tu confunzi MP al Europei cu MP al Spaniei... aici e vorba despre MP al Spaniei, adica ptr spaniolul din tine "FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPANA TELEFONICA 2008", iar adresa circuitului este:
Circuit de Catalunya
Real Automobil Club de Catalunya
AP de Correus 27
08160 Montmelo
Barcelona, Spain

La Valencia are loc MP al Europei, nu al Spaniei.

Mai draga, harta pe care ai pus-o la inceputul threadului, a carui circuit e? A celui din Valencia, sau a celui din Barcelona?

In plus, topicul nu se numeste "FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPANA TELEFONICA 2008", are un titlu general (F1 - Spania), deci se poate intelege ca se adreseaza oricarui circuit de F1 din Spania. Deci eu nu am gresit cu nimic daca am adus vorba despre circuitul din Valencia, chiar daca este vorba de marele premiu al Europei, tot in Spania (Valencia) se desfasoara.

Dar tu ai pus harta circuitului din Valencia, cu explicatia ca e circuitul din Barcelona... iar unii chiar au inceput sa dezvolte tema, chiar au fost sa vada circuitul asta smile.gif .

Deh, eu nu zic ca ai vre-o vina, la urma urmei ai spus si tu ce au spus altii (formula1.automarket.ro - asta e sursa pe care o mentionezi). Dar eu zic ca e bine sa fii corect informat, de aia m-am bagat si eu in discutie.

Eu am fost la cursa asta si nu vreau sa-mi spuna cineva ca am fost sa o vad prin Barcelona, pentru ca stiu ca nu este adevarat.

Vixca Valencia ! wink.gif
dsdev
QUOTE (Linus @ Oct 19 2008, 14:26) *
Mai draga, harta pe care ai pus-o la inceputul threadului, a carui circuit e? A celui din Valencia, sau a celui din Barcelona?

Draga, crezi ca am 2 conturi pe forum? Vezi bine ca topicurile astea nu sunt facute de mine, asa ca ia-te de ala care le-a facut. Io cand spun GP Spania ma gandesc la Barcelona, ptr ca Valencia nu e MP Spania, ci MP Europa. In rest sa fie la ei acasa wink.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.