in sfarsit am inteles si eu prin intermediul lui abancor ! m-am lamurit . Multumesc ! insa 5% inca imi sustin parerea pentru ca acum cuvantul de distribuitor in comert este folosit sub intelesul de firma mare care IMPARTE diferite produse la detailisti !
abancor
17th March 2008, 16:33
Cu placere!
Profa iti explica probabil teoria economica, ea, ca profesor, nu se apuca de interpetari.
Vezi, cind se vorbeste despre cerere, ca nu se refera numai la petitie
razvan915
20th March 2008, 16:47
REVIN !!! Astazi am rugat-o pe doamna profesoara de Educatie Antreprenoriala sa ma duca in fata cuiva care are doctoratul dat in stiinte economice si preda la o facultate nu stiu exact pe unde ! Si spre uimerea dumneavoastra ( a tuturor celor care v-ati bagat in seama pe forum fara sa aveti o baza ) si a doamne profesoare , ceea ce ati spus pe forum este total o prostie ! nu se poate numi distribuitor orice magazin ! deci am avut dreptate. o sa ramaneti surprinsi ca si profa ! :|
bolo
20th March 2008, 20:07
A spus asta doar sa scape de tine Cand o sa-mi arati ceva scris am sa te cred si eu.O fi eronata acea ordonanta a guvernului.Conteaza ce scrie nu ce crede unul sau altul. Ca si termen,fiecare interpreteaza cum vrea.
don_dannielo
20th March 2008, 20:11
QUOTE (razvan915 @ Mar 20 2008, 16:47)
REVIN !!!
Tu vrei neaparat sa pici examenul?
razvan915
20th March 2008, 20:48
nu cred ca a zis doar sa scape de gura mea pentru ca el nu stia nimic pana sa fi vorbit atunci cu mine :|, in fine, fie care o ia cum vrea nu ?
happy_me
20th March 2008, 21:47
Iar va bagati in seama fara sa aveti o baza si spuneti numai prostii? Se da vreun premiu pentru asta?
nano2k
21st March 2008, 10:28
QUOTE (bolo @ Mar 20 2008, 20:07)
A spus asta doar sa scape de tine Cand o sa-mi arati ceva scris am sa te cred si eu.O fi eronata acea ordonanta a guvernului.Conteaza ce scrie nu ce crede unul sau altul. Ca si termen,fiecare interpreteaza cum vrea.
Diferenta dintre o abordare si alta este ca Razvanel stie ce scrie la carte, iar noi incercam sa-i spunem ce se intampla in viata reala. Examenul se ia pe ceea ce scrie la carte, deci e bine ca Razvan sa mearga pe ceea ce scrie acolo.