va multumesc.
cat ar trebui lasata scara pana la decofrarea partii de jos?
constructorul si-a gasit alta lucrare, vine dimineata si seara aici, asta ca sa ia si sa aduca la culcare oamenii care nu mai lucreaza la mine, chipurile in verificare si sa ii indrume ce sa faca mai departe; in fapt dincolo nu au conditiile de aici, la mine e cald si bine...
acum sunt 4 oameni (inainte lucrau 6 la mine), unul din ei e si pe post de bucatar - din pacate cel mai bun dintre ei -
azi termina caramida exterioara la mansarda
zilele viitoare o sa faca fierul pentru centura si se vor turna (nu stiu cand, vad ca doar maine mai e frumos afara) stalpii si centura;
o sa ramana de fecaut peretii interiori abia dupa ce o sa puna lemnul de acoperis, am inteles ca nu preau cum sa aseze cei 3 popi de lemn pe care ii am prin mijlocul peretilor;
hidroizolatia nu s-a terminat... mai e de lipit jos, ca era apa si bucatile de jos au ramas nelipite
apoi polistirenul si folia cu crampoane, de adus si batatorit inapoi pamantul...... nu stiu cand se va termina!
abia astept sa o vad terminata, BINE, si sa ii vad ca au plecat; au o nesimtire in ei de n-am vazut!
am verificat hidroizolatia si in foarte multe locuri nu era lipita de perete; a incercuit razvan cu creta a 2 pereti, pe un perete erau cateva benzi aproape in intregime insemnate; l-am sunat pe constructor si cand a venit seara s-a luat evident de mine, ca "ce doamna, pentru atata faceti scandal, ca daca era o firma de hidroizolatii v-o desfacea si va lasa sa o puneti singura! si asa nu trebuia sa va fac hidroizolatia, ca asta tine de finisaje". si e ofticat ca el munceste de 14 ani si nu a avut cu nici un beneficiar atatea divergente, ca citesc si cred tot ce vad la calculator