este primul mesaj pe care il postez pe forum, iaca in topic nou, asta dupa ce am inceput sa va citesc (oare cam tarziu???) si m-am ingrozit ca vrem sa ne apucam de casa dar... nu stim nimic!!! si nici nu avem buget nelimitat sa ii spun constructorului matale lucreaza, eu vin sa o iau in primire cand e gata! din pacate, bugetu-i tare limitat (la contravaloare apartamentului de 2 camere la care vom renunta).
ne-am decis greu, tocmai din cauza bugetului dar si a ... terenului. insa cand ai terenul moka parca e pacat sa nu il valorifici, chiar daca e intr-o zona care te cam sperie. si sa pleci dintr-un cartier civilizat si sa ajungi intr-unul unde trebuie sa pui gratii la ferestre si 3 lacate la garaj nu e usor.
bun!
deci saptamana asta s-a facut studiul geotehnic (rezultatul preliminar descurajant, 2 m de umplutura
tot saptamana viitoare intalnirea cu arhitectul la fata locului.
pentru inceput v-as ruga tare mult, daca a lucrat cineva pe Jilava, sa imi impartaseasca experienta lui.
si daca aveti sugestii, le primesc cu recunostinta.
si daca imi spuneti ceva mai mult decat s-a discutat la capitolul de pompe de caldura, iarasi recunostinta vesnica.
multam si bine v-am gasit!