Sex Oral
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

don_dannielo
QUOTE(Diane @ Nov 28 2006, 14:44) *
...

Nu inteleg de ce ai simtit nevoia sa scrii ditai romanul, lucrurile sunt simple pt. mine:

1. Iti expui teoriile despre ceva ce recunosti ca nu esti in tema (inghititul).

2. Tenacitatea cu care eviti sa ne spui parerea despre sexul oral obisnuit ma face sa ma intreb daca esti in tema macar cu asta.

Altfel nu imi explic stilul de abordare a subiectului, total diferit de al celorlalte femei de pe forum.

PS. 3. Ca argumente aduci numai imagini vazute prin filme sau inchipuite.
balauru_furios
QUOTE(Diane @ Nov 28 2006, 14:44) *
In opinia mea, jetul semintei curgand pe fata unei femei zambind tamp, face parte din acest peisaj fad in care ne place sa traim, cu un masochism greu de inteles. Asemeni pestelui aruncat pe uscat, oamenii zilelor noastre au ajuns sa caste disperati dupa o gura de aer, dar mor sufocati de toxicitatea mediului pe care singuri si l-au creat, generand comportamente si mode monstruoase, incapatanandu-se sa spuna ca ceea ce fac e potrivit. Cum spunea cineva, intr-o carte pe care am mai recomandat-o aici, este foarte greu sa vorbesti despre lucruri atat vagi, numai ca in lucrurile vagi se ascunde ceea ce da sens profund existentei noastre.

In Evul Mediu pozitia "pe la spate" era considerata sodomie, chiar daca era vorba despre un act sexual normal. Nu esti departe de o asemenea abordare, din moment ce zici ca ejacularea pe fata unei femei reprezinta un comportament monstruos.

kretzu77
QUOTE(mianna @ Nov 26 2006, 15:24) *
vrei sa dai mai multe detalii despre genele astea, si niste argumente ca placerea e data de inghitit? si mai ales, despre care placere vorbim? ca mie-mi da ca orgasmul are loc inainte de inghitit.

(kretzuleeee, unde esti? se pare ca e momentul ca misterul sa se lamureasca! laugh.gif )

sa traiti am eja... pardon ... am percutat mai tarziu w00t.gif

sa revenim: gena mea perversa (se pare ca nu suficient; + ca retina s-a mai spus), imi comunica pe un ton languros ca e mult mai placuta/excitanta&stuff miscarea buzelor partenerei de-a lungul si de-a latul si de-a curmezisul p*lii (ca pe ultimele doua le uitasem data trecuta => clar tre sa analizez mai atent miscarile ei la urmatoarea cotaiala) decat ejaculare in gura/gat/sub limba&si alte asemenea.
gena mea nu o fi perversa?
miram'as

sa mor daca nu o sa intreb data viitoare cand se va intampla sa-mi dau drumul in gura vreuneia ce senzatie nemaintalnita simte
ca io unu' poate sunt mai prost; nu simt satisfactie in functie de locul unde ejaculez, doar de izbucnirea in sine

o a ajungem sa fim in extaz cand ejaculam pe morminte? w00t.gif

QUOTE(mianna @ Nov 26 2006, 21:17) *
invatand diferenta intre o reclama si un argument.
(hint: daca nu profita nimeni material de pe urma lui, nu-i reclama, deci ramane smile.gif )
si nu, cosmo nu-i parere autorizata naughty.gif

da' ziarul ala in care se spunea ca sexul oral impiedica aparitia cancerului mamar? w00t.gif
Diane
QUOTE(don_dannielo @ Nov 28 2006, 19:04) *
Nu inteleg de ce ai simtit nevoia sa scrii ditai romanul, lucrurile sunt simple pt. mine:

1. Iti expui teoriile despre ceva ce recunosti ca nu esti in tema (inghititul).

Tu ce parere ai despre mancatul de rahat ? Te-ai lamurit inainte de a gusta sau numai dupa prima portie ?

2. Tenacitatea cu care eviti sa ne spui parerea despre sexul oral obisnuit ma face sa ma intreb daca esti in tema macar cu asta.

Eu cred ca am scris undeva foarte clar, repet daca ai sarit pasajul: nu contest ca sexul oral poate constitui o placere. Tu la ce te astepti, la un material filmat ?

Altfel nu imi explic stilul de abordare a subiectului, total diferit de al celorlalte femei de pe forum.

In ciuda aparentelor, sunt convinsa ca majoritatea femeilor nu sunt adepte ale unor asemenea practici.

PS. 3. Ca argumente aduci numai imagini vazute prin filme sau inchipuite.

Dom'le, exista oameni care mananca foc, merg pe carbuni aprinsi. Sunt convinsa ca au argumentele lor sa o faca. In cazul asta pe tine ce argumente te-ar satisface ? Pentru argumentatia mea vezi pct. 1.
kretzu77
QUOTE(Diane @ Nov 28 2006, 20:08) *
Tu ce parere ai despre mancatul de rahat ? Te-ai lamurit inainte de a gusta sau numai dupa prima portie ?
Eu cred ca am scris undeva foarte clar, repet daca ai sarit pasajul: nu contest ca sexul oral poate constitui o placere. Tu la ce te astepti, la un material filmat ?
In ciuda aparentelor, sunt convinsa ca majoritatea femeilor nu sunt adepte ale unor asemenea practici.
Dom'le, exista oameni care mananca foc, merg pe carbuni aprinsi. Sunt convinsa ca au argumentele lor sa o faca. In cazul asta pe tine ce argumente te-ar satisface ? Pentru argumentatia mea vezi pct. 1.

esti sadica
impiedici lumea sa se dea jmechera pe forum cu inghititul
of of of

le destrami orice speranta de blowjob forumistic

tongue.gif

later: pe cat pui pariu ca multi nu stiu nici macar ce e ala un oral de calitate, dar si-au facut partenerele sa inghita? w00t.gif
florina
QUOTE(kretzu77 @ Nov 28 2006, 20:11) *
\
later: pe cat pui pariu ca multi nu stiu nici macar ce e ala un oral de calitate, dar si-au facut partenerele sa inghita? w00t.gif

stii nu, ca nici un oral nu poate fi naspa?
Mosotti

nu toti ejaculam cacat proud.gif

mianna

aici gresesti. nu, nu vreau sa spun ca stiu io ca majoritatea sunt. dar asta ti se reproseaza tie - nu tii cont de aparente; si nu accepti ideea ca cineva poate gandi altfel decat tine si totusi sa se incadreze in normalitate.

in contextul topicului, pentru mine normalitatea nu inseamna doar ce fac eu, ci tot ce face cineva cu conditia sa ii faca placere. placere nu la modul ca are orgasm in timp ce ii face partenerului sex oral, dar e cam greu ca vreun gest din timpul actului sexual sa iti fie perfect indiferent: iti place sau nu, te deranjeaza sau nu. cand apar cuvinte sau doar ganduri ca "greata", "scarba" - nu faci acel gest si gata. insa nici nu spui ca restul is curve/deranjati la mansarda. deranjat la mansarda e cel care stie ca pe tine te deranjeaza sa faci asta si totusi iti impune (dracu stie cum) sau iti pretinde sa o faci.
Diane
QUOTE(Mosotti @ Nov 28 2006, 20:16) *
nu toti ejaculam cacat proud.gif

Vine acu' unu' de la MISA si-ti explica ca urina este sterila si ca are o antigenicitate benefica. Iei un gat ?
Mosotti
diane, stii ceva, nu mai fa pe proasta cu diploma la medicina death.gif daca erai precupeata mai intelegeam puke.gif
kretzu77
QUOTE(florina @ Nov 28 2006, 20:15) *

poate fi foarte naspa; si atunci esti nevoit sa te transformi in ipocrit: "draga mea, nu e nevoie, ma simt extraordinar cu tine chiar si in cea mai incomoda pozitie; esti atat de speciala si ma exciti atat de mult cu prezenta mea" death.gif

wtf?
in orice activitate de pe lumea asta poate si si bine si rau
presupun ca era ceva retoric; ca sarcasmul l-am priceput coolspeak.gif

QUOTE(mianna @ Nov 28 2006, 20:21) *
aici gresesti. nu, nu vreau sa spun ca stiu io ca majoritatea sunt. dar asta ti se reproseaza tie - nu tii cont de aparente; si nu accepti ideea ca cineva poate gandi altfel decat tine si totusi sa se incadreze in normalitate.

in contextul topicului, pentru mine normalitatea nu inseamna doar ce fac eu, ci tot ce face cineva cu conditia sa ii faca placere. placere nu la modul ca are orgasm in timp ce ii face partenerului sex oral, dar e cam greu ca vreun gest din timpul actului sexual sa iti fie perfect indiferent: iti place sau nu, te deranjeaza sau nu. cand apar cuvinte sau doar ganduri ca "greata", "scarba" - nu faci acel gest si gata. insa nici nu spui ca restul is curve/deranjati la mansarda. deranjat la mansarda e cel care stie ca pe tine te deranjeaza sa faci asta si totusi iti impune (dracu stie cum) sau iti pretinde sa o faci.

hai ca ai explicat f bine si fara ajutorul meu
respecte
worthy.gif
florina
QUOTE(kretzu77 @ Nov 28 2006, 21:08) *
poate fi foarte naspa; si atunci esti nevoit sa te transformi in ipocrit: "draga mea, nu e nevoie, ma simt extraordinar cu tine chiar si in cea mai incomoda pozitie; esti atat de speciala si ma exciti atat de mult cu prezenta mea" death.gif
wtf?
in orice activitate de pe lumea asta poate si si bine si rau
presupun ca era ceva retoric; ca sarcasmul l-am priceput coolspeak.gif
\

nu nu, eram serioasa. deci exista si bine si rau, un oral e mai bun ca altul, etc, dar niciodata oralul nu o sa fie DOAR naspa. daca faci sex, poate zici: nu mi-a placut deloc. dar la oral chiar nu poti zice.... stai pe spate si fumezi o tigara
Diane
ca pe tine te deranjeaza sa faci asta si totusi iti impune (dracu stie cum) sau iti pretinde sa o faci.

Se tot vehiculeaza pe aici ideea cum ca viata sexuala este o treaba care se desfasoara exclusiv in intimitatea propriului dormitor. Total gresit ! Omul este un animal social, foarte dependent de zeama mentalitatilor in care traieste. Daca sambata seara pe calea Victoriei se poarta sosonii cu paiete, Ionescu si Ioneasca se vor incalta si ei duminica la fel. Vecina de la etaj imi poate pretinde extrem de inocenta ca ea se balangane zi de zi fericita pe manelele lui Vali Vijelie, asta nu inseamna ca eu ma voi umple de respect in fata placerilor si chemarilor ei pure ! Sigur, nu sunt atat de redusa mintal incat sa-mi imaginez ca toti vecinii de pe scara trebuie sa asculte aceeasi muzica cu mine si nici nu cred ca am vreun drept sa stric distractia la domiciliu a familiei maneliste. Iesind insa in afara domiciliului, familia cu pricina devine creator de cultura, purtatoare de valori, impresii si judecati care se raspandesc in toata partile, polarizand si formand mentalitati. Fiindca si eu stiu ce inseamna muzica si fiindca ma intereseaza ca in jurul meu sa existe o idee clara despre ce inseamna muzica de buna calitate, o sa ma iau la tranta cu manelistii de teapa lor, de fiecare data cand va fi cazul. Asa cum nu as agrea acasa in preajma mea un barbat care asculta manele, tot asa n-as tolera un barbat care gaseste ca-i romantic sa-si lase semintele intre genele mele. Chestie de gust, o sa spuneti, intr-adevar, sa fim toleranti, nu pare mare lucru. Dar ia ganditi-va, cat de placut este sa iesi in lume si in orice directie ai lua-o sa-ti urle manelele in cap ?
kretzu77
QUOTE(florina @ Nov 28 2006, 21:13) *
... stai pe spate si fumezi o tigara

adica aia se strofoaca de mama focului si io sa stau pe spate si sa fumez o tigara?
asta chiar ca mi-a placut
de mare exceptie
adica sa ma cuplez cu una doar pt sex oral, stat pe spate si fumat?
roll2.gif roll2.gif

distractiv

traiasca forum-ul
Diane
QUOTE(Mosotti @ Nov 28 2006, 20:58) *
diane, stii ceva, nu mai fa pe proasta cu diploma la medicina death.gif daca erai precupeata mai intelegeam puke.gif

Bre, informatiile sunt absolut corecte ! Nu-mi spune ca te-am surprins ? w00t.gif

QUOTE(kretzu77 @ Nov 28 2006, 21:20) *
adica aia se strofoaca de mama focului si io sa stau pe spate si sa fumez o tigara?
de mare exceptie
roll2.gif roll2.gif

distractiv

traiasca forum-ul

Tu-ti dai seama ce-i la ei in casa ? coolspeak.gif tongue.gif
florina
QUOTE(kretzu77 @ Nov 28 2006, 21:20) *
de mare exceptie
roll2.gif roll2.gif

distractiv

traiasca forum-ul

my man, nu asa se face oralul? pe rand? inafar de 69, fuck me. dar ce vrei? aia se stofoaca acolo jos si tu sa-i spui: da, asa, go on si sa o iei la povesti?
si sa mor io de pricep unde am zis sa te cuplezi cu una doar pt stat pe spate w00t.gif

daca nu imi intelegi ideea ca oral naspa nu exista...asta e happy.gif
kretzu77
QUOTE(Diane @ Nov 28 2006, 21:21) *

ceve de genul:
ea: - draga, stii, ma gandeam .....
el: - taci si suge
roll2.gif

(exclusiv cu spirit de gluma) - ca sa nu se inteleaga gresit

@diane: nici cu tine nu mi-e rusine; arunci pastile si pe urma te faci ca ploua whistling.gif

PS: nu avem cum sa stim cum e la forumisti acasa; nici macar din posturile lor
florina
QUOTE(Diane @ Nov 28 2006, 21:21) *

ce? oameni si nu nebuni? laugh.gif
Mosotti
care informatii, ca esti precupeata si partenerul tau asculta manele? laugh.gif

tot ii dai inainte cu faptul ca pe tine nu te deranjeaza ce fac altii, ca te retragi de pe sp, ca nu mai postezi pe threadul asta si tot apari sa urli ca nu-ti place sperma pentru ca e cacat. macar daca spuneai si tu ca daca unora le place frisca, tu o urasti... nu intotdeauna sexul trebuie sa fie romantic si plin de luminarele si mumos ca la mama acasa, pentru ca scopul sexului nu este sa fie frumos, din cauza ca nu il faci pentru a fi prins intr-o pictura pentru posteritate. faci ceea ce place ambilor parteneri si fiecare cuplu e cu gargaunii lui. ce lume ideala e aia in care toate cuplurile se babardesc numai clasic si crestineste, daca se poate sub cearsaf (si 2 paturi (groase) ). not very funny wacko.gif
kretzu77
QUOTE(florina @ Nov 28 2006, 21:25) *
daca nu imi intelegi ideea ca oral naspa nu exista...asta e happy.gif

ti-am confirmat deja ca exista si asa ceva
mai mult: in orice activitate exista prestatie buna si prestatie naspa

sau si tu o iei pe urmele @dianei?
la faza cu pasitlele coolspeak.gif
florina
QUOTE(kretzu77 @ Nov 28 2006, 21:27) *
ti-am confirmat deja ca exista si asa ceva
mai mult: in orice activitate exista prestatie buna si prestatie naspa

deci ti sa facut oral? poti spune ca a existau un oral care nu ti-a placut deloc? da deloc?
sau si tu o iei pe urmele @dianei?
la faza cu pastlele coolspeak.gif

detaliaza, ca pe-asta nu o stiu laugh.gif
Manowar
QUOTE(florina @ Nov 28 2006, 20:15) *

hm. te inseli.

QUOTE(florina @ Nov 28 2006, 21:28) *
deci ti sa facut oral? poti spune ca a existau un oral care nu ti-a placut deloc? da deloc?

mda. unu' in care am dat de-o proasta care baga dintii, avertizata fiind in mod repetat sa n-o faca.
stateam cu pumnul/palma pregatit(a). sa vezi suspans acolo w00t.gif aia adrenalina death.gif
florina
QUOTE(Manowar @ Nov 28 2006, 21:32) *
hm. te inseli.
mda. unu' in care am dat de-o proasta care baga dintii, avertizata fiind in mod repetat sa n-o faca.
stateam cu pumnul/palma pregatit(a). sa vezi suspans acolo w00t.gif aia adrenalina death.gif

poate facea intentionat, vroia sa o lovesti si ii era frica sa iti spuna w00t.gif
kretzu77
QUOTE(florina @ Nov 28 2006, 21:28) *

nu am spus ca a fost infect
am spus ca a fost naspa; sau o fi fost meserias, dar nu stiam eu pe vremea aia sa apreciez dintii infipti in p*ula
Diane

Si tu, si veverita, si ensueno confundati la mine vehementa exprimarii cu pretentia de universalitate a afirmatiilor. Eu mi-am spus doar parerea, dar n-am pretins asa ceva. Treaba cu curvele am explicat-o deja, nu mai repet. Expresia "deranjat la mansarda" trebuie luata intr-un sens colocvial, a fost un mod plastic de a arata cat de deplasat mi se pare comportamentul respectiv, nu era vorba in niciun caz de un diagnostic psihiatric !
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.