QUOTE(florina @ Nov 28 2006, 20:15)

stii nu, ca nici un oral nu poate fi naspa?
poate fi foarte naspa; si atunci esti nevoit sa te transformi in ipocrit: "draga mea, nu e nevoie, ma simt extraordinar cu tine chiar si in cea mai incomoda pozitie; esti atat de speciala si ma exciti atat de mult cu prezenta mea"
wtf?
in orice activitate de pe lumea asta poate si si bine si rau
presupun ca era ceva retoric; ca sarcasmul l-am priceput 
QUOTE(mianna @ Nov 28 2006, 20:21)

aici gresesti. nu, nu vreau sa spun ca stiu io ca majoritatea sunt. dar asta ti se reproseaza tie - nu tii cont de aparente; si nu accepti ideea ca cineva poate gandi altfel decat tine si totusi sa se incadreze in normalitate.
in contextul topicului, pentru mine normalitatea nu inseamna doar ce fac eu, ci tot ce face cineva cu conditia sa ii faca placere. placere nu la modul ca are orgasm in timp ce ii face partenerului sex oral, dar e cam greu ca vreun gest din timpul actului sexual sa iti fie perfect indiferent: iti place sau nu, te deranjeaza sau nu. cand apar cuvinte sau doar ganduri ca "greata", "scarba" - nu faci acel gest si gata. insa nici nu spui ca restul is curve/deranjati la mansarda. deranjat la mansarda e cel care stie ca pe tine te deranjeaza sa faci asta si totusi iti impune (dracu stie cum) sau iti pretinde sa o faci.
hai ca ai explicat f bine si fara ajutorul meu
respecte