Sex Oral
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

romaximusro
vroiam sa clarific un lucru.. deci nu ai nimic impotriva sexului oral smile.gif nu?
Diane
QUOTE(starpom @ Nov 26 2006, 10:41) *
scuza de deranj dar cei asta "sarlota"?

Sarlota - s. f. prajitura din fructe sau din crema turnata intr–o forma tapetata cu biscuiti ori cu felii de cozonac.

Aici crema turnata pe gatul partenerei era subiectul. laugh.gif

QUOTE(romaximusro @ Nov 26 2006, 11:02) *
vroiam sa clarific un lucru.. deci nu ai nimic impotriva sexului oral smile.gif nu?

Ce altceva vrei sa mai stii ? naughty.gif

balauru_furios
QUOTE(Diane @ Nov 26 2006, 04:09) *
Pe mine lasati-ma in monotonia mea, eu nu-mi amintesc sa fi apreciat vreodata calitatea sexuala a unui barbat in functie de veleitatile lui de inghititor si, slava domnului, nici el pe ale mele. Probabil ca deliei_dmtr ii place sa fie umilita sexual, iar relatia ei e de genul master/slave (domination /submission). Pana la urma, fiecare face in pat ce-i place si-i prieste. Sexualitatea, dupa umila mea parere, n-ar trebui sa aiba nevoie nici de pastile aromatizante, nici de excavarea prealabila a fecalelor cu batzu' pentru a starni maximul de interes al partenerului. Eu pot sa-mi imaginez multe lucruri si sa merg cu toleranta foarte departe, dar povestea asta ca o femeie facand clabuci de sperma la gura este un lucru incantator sexual si sursa a unei nespuse adoratii, pentru mine ramane in twilight zone. Parerea mea, care va simtiti bine inghitind, inghititi pana vi s-o apleca, pe mine nu ma afecteaza. Dar nu barbatii sunt nebuni, ca au ajuns sa pretinda chestii de-ti sta mintea si metoclopramidu'n gat, ci femeile, care le baga-n cap ideea ca asa ceva este vreo placere. Astora, care lansati asemenea mode, va doresc sa vi sa scurga pe gat pana v-o iesi si pe nas. Toate scabroseniile de curva ieftina, gasita la colt de strada, ajung modele ale gasirii echilibrului in cuplu. Vreti sa aflati ce inseamna armonia in cuplu ? Foarte tare ! Gura mare si clabuci ! death.gif

Am si eu o curiozitate, realizezi ca daca in ce-ai scris tu aici inlocuim <inghite> cu <ia in gura> obtinem un text a la anii 50? laugh.gif Am impresia ca te deranjaza mai tare faptul ca alea care inghit ar lansa vezi Doamne un trend, si ca in scurta vreme n-o sa mai ai nici tu scapare laugh.gif. Sa fim seriosi, vreau si eu sa vad barbatul care-si paraseste iubita/nevasta pentru ca nu inghite laugh.gif.
Cutzu
QUOTE(balauru_furios @ Nov 26 2006, 11:26) *
Am impresia ca te deranjaza mai tare faptul ca alea care inghit ar lansa vezi Doamne un trend, si ca in scurta vreme n-o sa mai ai nici tu scapare laugh.gif. Sa fim seriosi, vreau si eu sa vad barbatul care-si paraseste iubita/nevasta pentru ca nu inghite laugh.gif.

Da de geaba ne slobozim noi pe aici, daca nu gasim partener compatibil la sexul oral sa alege prafu de relatie laugh.gif .
Diane
QUOTE(Cutzu @ Nov 26 2006, 11:28) *
Da de geaba ne slobozim noi pe aici, daca nu gasim partener compatibil la sexul oral sa alege prafu de relatie laugh.gif .

...se alege prafu de felatie, ma gandesc ca relatia are piloni mai seriosi !

Am si eu o curiozitate, realizezi ca daca in ce-ai scris tu aici inlocuim <inghite> cu <ia in gura> obtinem un text a la anii 50? Am impresia ca te deranjaza mai tare faptul ca alea care inghit ar lansa vezi Doamne un trend, si ca in scurta vreme n-o sa mai ai nici tu scapare Sa fim seriosi, vreau si eu sa vad barbatul care-si paraseste iubita/nevasta pentru ca nu inghite .

Este vorba de o evolutie ! worthy.gif Am ramas in urma, asta este. Mie mi se pare o marsavie numai faptul ca ar putea sa gandeasca ca ar putea sa ceara asa ceva.

Ma uit pe TVRM , nu pot sa ma gandesc la sex oral acum. Curs de istoria religiilor ! sleep.gif
balauru_furios
QUOTE(Diane @ Nov 26 2006, 11:43) *
Este vorba de o evolutie ! worthy.gif Am ramas in urma, asta este. Mie mi se pare o marsavie numai faptul ca ar putea sa gandeasca ca ar putea sa ceara asa ceva.

Una e sa gandesti si sa ceri, si alta e sa fii foarte dezamagit daca nu ti se ofera. Cred ca faci o confuzie.
Cutzu
QUOTE(Diane @ Nov 26 2006, 11:43) *
...se alege prafu de felatie, ma gandesc ca relatia are piloni mai seriosi !

Pentru unii in aia seriosi sa include si oralul ca examen eliminatoriu laugh.gif .
"Imi pare rau domnisoara a`ti picat examenul" roll2.gif

Diane
QUOTE(balauru_furios @ Nov 26 2006, 11:54) *
Una e sa gandesti si sa ceri, si alta e sa fii foarte dezamagit daca nu ti se ofera. Cred ca faci o confuzie.

Pana la urma care este smecheria ca o vezi pe aia plina de bale pe toata fata si mestecand de zor ? Dupa parerea mea numai un om serios deranjat mintal poate sa gaseasca o satisfactie in a vedea asa ceva !

Balaure, pe tine te-ar incanta ? Te-ai simti mai barbat ? Scuze, daca ti se pare ofensiva intrebarea.

QUOTE(Cutzu @ Nov 26 2006, 11:58) *
Pentru unii in aia seriosi sa include si oralul ca examen eliminatoriu laugh.gif .
"Imi pare rau domnisoara a`ti picat examenul" roll2.gif

Nimic nou. E plina lumea de prosti, dar cine se uita dupa ei ? Doi oameni sanatosi, relaxati, care au ceva in comun, pot sa se simta foarte bine din punct de vedere sexual, fara niciun fel de problema. Acu', daca ai ghinion si dai de unu care vine cu pretentii sifilitice, mai bine te duci in lumea larga. Daca ti se ofera ceva "special" bine, daca nu, fa cumva sa meriti mai mult ! wink.gif
afterdeath
E păcat să faci sex oral. Mai bine îţi doreşti.
Diane
Am si eu o curiozitate, realizezi ca daca in ce-ai scris tu aici inlocuim <inghite> cu <ia in gura> obtinem un text a la anii 50? laugh.gif Am impresia ca te deranjaza mai tare faptul ca alea care inghit ar lansa vezi Doamne un trend, si ca in scurta vreme n-o sa mai ai nici tu scapare laugh.gif. Sa fim seriosi, vreau si eu sa vad barbatul care-si paraseste iubita/nevasta pentru ca nu inghite laugh.gif.

Apropo de chestia asta. Eu lucrand noaptea intr-o farmacie, am destul de des cliente prostituate. Am cativa taximetristi, clienti fideli, care vin cu cate una si cer prezervative plus un tub de lubrifiant. Ce ma uluieste de fiecare data este faptul ca a devenit din ce in ce mai greu sa deosebesti o femeie cumsecade de o prostituata. Femeile obisnuite arata din ce in ce mai mult a prostituate si prostituatele a femei obisnuite.

QUOTE(afterdeath @ Nov 26 2006, 12:09) *
E păcat să faci sex oral. Mai bine îți dorești.

Daca eu am inteles bine ce spunea balauru', unii barbati pot renunta la o femeie doar pentru ca nu face sex oral. Sunt n motive pentru care o femeie nu practica sexul oral din prima seara. Sau este o obligatie ?
Mosotti
e mult mai usor pentru o femeie sa faca sex oral decit normal. ginditi-va numai la efortul necesar pentru a deschide gura fata de efortul de a departa picioarele. e vorba de lucru mecanic si multi multi jouli...
florina
QUOTE(Mosotti @ Nov 26 2006, 14:40) *
e mult mai usor pentru o femeie sa faca sex oral decit normal. ginditiva numai la efortul necesar pentru a deschide gura fata de efortul de a departa picioarele. e vorba de lucru mecanic si multi multi jouli...

pai departeaza picioarele si sta. dar la oral si da din cap si ameteste, avand in vedere unicul neuron care i se zbenguie blush.gif
Mosotti
buna observatie cu neuronul, insa miscarea lui compenseaza miscarea capului. sistemul este utilizat si la cladirile foarte inalte
balauru_furios
QUOTE(Diane @ Nov 26 2006, 12:06) *
Pana la urma care este smecheria ca o vezi pe aia plina de bale pe toata fata si mestecand de zor ? Dupa parerea mea numai un om serios deranjat mintal poate sa gaseasca o satisfactie in a vedea asa ceva !

Balaure, pe tine te-ar incanta ? Te-ai simti mai barbat ? Scuze, daca ti se pare ofensiva intrebarea.

Cred ca pui gresit problema in termenii lui "te-ai simti mai barbat". Dar am o nedumerire: tu faci sex oral dar iti repugna ideea ca ti-ar putea termina pe fata/in gura (nu mai vorbesc de inghitit) sau respingi si ideea de a i-o lua nitel in gura?

QUOTE(Diane @ Nov 26 2006, 12:19) *
Daca eu am inteles bine ce spunea balauru', unii barbati pot renunta la o femeie doar pentru ca nu face sex oral. Sunt n motive pentru care o femeie nu practica sexul oral din prima seara. Sau este o obligatie ?

Ai inteles exact pe dos, eu spuneam ca nu cred ca vreun barbat sa renunte la o femeie doar pentru ca ea nu vrea sa inghita.
delia_dmtr
QUOTE(Diane @ Nov 26 2006, 12:19) *
Apropo de chestia asta. Eu lucrand noaptea intr-o farmacie, am destul de des cliente prostituate. Am cativa taximetristi, clienti fideli, care vin cu cate una si cer prezervative plus un tub de lubrifiant. Ce ma uluieste de fiecare data este faptul ca a devenit din ce in ce mai greu sa deosebesti o femeie cumsecade de o prostituata. Femeile obisnuite arata din ce in ce mai mult a prostituate si prostituatele a femei obisnuite.
Sper ca nu cu mine.

dorinta de a ejacula in... e pur genetica si tine de dorinta de a procrea a barbatului! De cand e lume si pamantul barbatul a ejaculat in si nu e f multumit cand rodul muncii este scuipat, indiferent de gaura in care lasa ceea ce lasa! Discutia era pt femei ce vor sa faca asta ,dar nu pot, nu pentru cele care turele de noapte le-au facut neuronu' ,cum spune aici cineva, sa o ia razna! Citeste parerile psihologilor si ai sa vezi ca e normal ca barbatii sa vrea sa inghiti! Poate nu-i deranjeaza sa faci altfel, dar placerea cea mai mare astfel o obtin!
Pari o femeie inteligenta, dar tot psihologii spun ca persoanele paranoice se remarca mai ales prin inteligenta!
In ultimul rand Mianna a sters o adresa a unui site,nimic altceva!
vrajitoarea666
Diane, a sarit toata lumea pe tine, ori esti apetisanta ori ti se trage de la amestecul istoriei religiilor cu postarile la sex oral. biggrin.gif Refuzul se explica si prin insuficienta clarificare a pozitiei, desi vehementa nu-i justificata in fata unui moralism mai mult glumet. Ce te deranjeaza exact, inestetica clabucului, reprezentarea precara a sentimentului in timpul dezmierdarilor limbistice, decesul iubirii prin exces sexual, injosirea femeii prin diversificarea ofertei, scaderea numarului de masculi dornici sa violeze anal si sa ejaculeze muci, pretentiile crescute de educatia antifeminista din meniul prostituatelor, oralitatea sexului in genere, indigestia lichidului seminal, deranjul gustului incantat de substante natural-vomitive ? Explica mai clar nu ne confuziona.
vrajitoarea666
Voi ce ziceți băieți?
Ce gust au fetele?

Nu mai stiu daca mi-am marturisit pacatele prin zona, dadui in tineretea mea cateva limbi insa lubrifiant am inghitit doar accidental. Acrisor. smile.gif

p.s. Experimentati cat mai mult nu se stie ce-o sa va placa. La 67 de ani, cat am eu acusica sad.gif , n-o sa va mai arda. tongue.gif
don_dannielo
QUOTE(Diane @ Nov 26 2006, 11:05) *
Ce altceva vrei sa mai stii ? naughty.gif

Daca n-ai nimic impotriva sexului oral, pentru ce il faci? EXCLUSIV pentru a indrepta banana si a o pune la treaba? confusedsmiley.png
Diane
QUOTE(delia_dmtr @ Nov 26 2006, 13:56) *
dorinta de a ejacula in... e pur genetica si tine de dorinta de a procrea a barbatului! De cand e lume si pamantul barbatul a ejaculat in si nu e f multumit cand rodul muncii este scuipat, indiferent de gaura in care lasa ceea ce lasa! Discutia era pt femei ce vor sa faca asta ,dar nu pot, nu pentru cele care turele de noapte le-au facut neuronu' ,cum spune aici cineva, sa o ia razna! Citeste parerile psihologilor si ai sa vezi ca e normal ca barbatii sa vrea sa inghiti! Poate nu-i deranjeaza sa faci altfel, dar placerea cea mai mare astfel o obtin!
Pari o femeie inteligenta, dar tot psihologii spun ca persoanele paranoice se remarca mai ales prin inteligenta!

Arata-mi si mie unde scriu psihologii ca dorinta unui barbat de a ejacula pe fata unei femei este genetica. Let me guess : revista Cosmopolitan si parerile unui "grup de cercetari americani" ! laugh.gif
Diane
QUOTE(vrajitoarea666 @ Nov 26 2006, 14:33) *
Diane, a sarit toata lumea pe tine, ori esti apetisanta ori ti se trage de la amestecul istoriei religiilor cu postarile la sex oral. biggrin.gif Refuzul se explica si prin insuficienta clarificare a pozitiei, desi vehementa nu-i justificata in fata unui moralism mai mult glumet. Ce te deranjeaza exact, inestetica clabucului, reprezentarea precara a sentimentului in timpul dezmierdarilor limbistice, decesul iubirii prin exces sexual, injosirea femeii prin diversificarea ofertei, scaderea numarului de masculi dornici sa violeze anal si sa ejaculeze muci, pretentiile crescute de educatia antifeminista din meniul prostituatelor, oralitatea sexului in genere, indigestia lichidului seminal, deranjul gustului incantat de substante natural-vomitive ? Explica mai clar nu ne confuziona.

Oh, lume buna pe topic ! smile.gif

In baia mea se fac reparatii capitale, asa ca nu ma pot concentra asupra subiectului. Nu, nu este vorba despre oralitatea sexului in genere, am spus deja, femeile care simt ca au vocatia inghititului, din partea mea n-au decat sa inghita pana le iese pe nas. Intr-adevar, ma deranjeaa inestetica clabucului si bucuria ipocrita cu care unele se lauda ca inghit, in numele stiintei, mai nou !
Diane
QUOTE(don_dannielo @ Nov 26 2006, 15:04) *
Daca n-ai nimic impotriva sexului oral, pentru ce il faci? EXCLUSIV pentru a indrepta banana si a o pune la treaba? confusedsmiley.png

In tampenia mea, eu imi imaginez ca placerea sexuala trebuie sa fie reciproca.
afterdeath
QUOTE(Diane @ Nov 26 2006, 15:18) *
In tampenia mea, eu imi imaginez ca placerea sexuala trebuie sa fie reciproca.

Este, dar nu simultană.
mianna
QUOTE(delia_dmtr @ Nov 26 2006, 13:56) *

vrei sa dai mai multe detalii despre genele astea, si niste argumente ca placerea e data de inghitit? si mai ales, despre care placere vorbim? ca mie-mi da ca orgasmul are loc inainte de inghitit.

(kretzuleeee, unde esti? se pare ca e momentul ca misterul sa se lamureasca! laugh.gif )
Diane
Discutia este inutila. Fiecare face ce-i place si ce-l duce capul. Mi-am spus si eu parerea. Nu cred ca o femeie se simte bine mestecand sperma. Asta este. Poate ca sunt eu incuiata, proasta, paranoica, imatura, frustrata sexual. Nu cred si pace.

QUOTE(afterdeath @ Nov 26 2006, 15:16) *
N-am auzit de vreo femeie care să se laude că a înghțit spermă.

Io-te aici pe forum, sunt vreo doua care numai despre asta vorbesc ! Acum sincer, tu le crezi ?
Diane
QUOTE(don_dannielo @ Nov 26 2006, 15:04) *

Sexul oral este un adjuvant, nu mi-am imaginat niciodata ca scopul ar fi acela de a-mi umple eu stomacul cu spermatozoizi !
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.