Ce-ai facut, mai, Mianna, ai sters fetele cu sarlota la gura, plescaind in culmea fericirii ? Eu cred ca n-au fost credibile, de aia le-ai sters ! Hahhahaa !
Pe mine lasati-ma in monotonia mea, eu nu-mi amintesc sa fi apreciat vreodata calitatea sexuala a unui barbat in functie de veleitatile lui de inghititor si, slava domnului, nici el pe ale mele. Probabil ca deliei_dmtr ii place sa fie umilita sexual, iar relatia ei e de genul master/slave (domination /submission). Pana la urma, fiecare face in pat ce-i place si-i prieste. Sexualitatea, dupa umila mea parere, n-ar trebui sa aiba nevoie nici de pastile aromatizante, nici de excavarea prealabila a fecalelor cu batzu' pentru a starni maximul de interes al partenerului. Eu pot sa-mi imaginez multe lucruri si sa merg cu toleranta foarte departe, dar povestea asta ca o femeie facand clabuci de sperma la gura este un lucru incantator sexual si sursa a unei nespuse adoratii, pentru mine ramane in twilight zone. Parerea mea, care va simtiti bine inghitind, inghititi pana vi s-o apleca, pe mine nu ma afecteaza. Dar nu barbatii sunt nebuni, ca au ajuns sa pretinda chestii de-ti sta mintea si metoclopramidu'n gat, ci femeile, care le baga-n cap ideea ca asa ceva este vreo placere. Astora, care lansati asemenea mode, va doresc sa vi sa scurga pe gat pana v-o iesi si pe nas. Toate scabroseniile de curva ieftina, gasita la colt de strada, ajung modele ale gasirii echilibrului in cuplu. Vreti sa aflati ce inseamna armonia in cuplu ? Foarte tare ! Gura mare si clabuci !