starpom
8th September 2006, 18:08
QUOTE(rudy @ Oct 19 2004, 16:00)

3. care n-au "gustat" inca sexul oral; ca si cu ciorba de burta - pana nu gusti, nu sti ce pierzi
mie nu-mi place ciorba de burta 
kretzu77
8th September 2006, 18:33
Fr3ak
8th September 2006, 19:33
kretzu77
8th September 2006, 19:41
Fr3ak
8th September 2006, 19:47
kretzu77
8th September 2006, 20:13
delia_dmtr
23rd November 2006, 13:16
Sexul oral...blamat si adulat...toti nu-l fac daca intrebi, si toti deopotriva il doresc sau viseaza la el...Sunt directa, eu il fac, am avut retineri, dar am rezolvat marea problema..Greata!!! Ce am castigat? Iubitul meu ma adora acum, eu ador sa fac si sa primesc sex oral,totul simplu si nu foarte scump...Vorbesc serios, exista remedii si la gustul oribil al spermei si in Romania. Poate nu ma credeti dar la mine a functionat ! Produse noi, inventii americane ca toate marile inventii! Nu vreau sa fac reclama, dar daca totul ar fi doar rasfat fara greata, nu ar fi minunat?
igraine
23rd November 2006, 15:15
Mare parte din marile inventii nu au fost americane
si nu tuturor ni se pare ca are un gust oribil
delia_dmtr
23rd November 2006, 16:09
QUOTE(delia_dmtr @ Nov 23 2006, 13:16)

Sexul oral...blamat si adulat...toti nu-l fac daca intrebi, si toti deopotriva il doresc sau viseaza la el...Sunt directa, eu il fac, am avut retineri, dar am rezolvat marea problema..Greata!!! Ce am castigat? Iubitul meu ma adora acum, eu ador sa fac si sa primesc sex oral,totul simplu si nu foarte scump...Vorbesc serios, exista remedii si la gustul oribil al spermei si in Romania. Poate nu ma credeti dar la mine a functionat ! Produse noi, inventii americane ca toate marile inventii! Nu vreau sa fac reclama, dar daca totul ar fi doar rasfat fara greata, nu ar fi minunat?
Daca el te crede, trebuie sa te credem si noi?
veverita
23rd November 2006, 17:04
QUOTE(delia_dmtr @ Nov 23 2006, 16:09)

Daca el te crede, trebuie sa te credem si noi?
<offtopic>
nu te supara, dar esti cam incisiva. si aparent, nu suporti sa nu ti se dea dreptate. initial am zis sa "te iert" si sa nu dau reply la primul tau post, ca de, nu-i frumos sa sperii useri noi. dar ti-o ceri, asa ca here it goes:
</offtopic>
n-ai rezolvat nimic. atata vreme cat nu poti sa iei o m.uie fara sa-l indopi pe baietas cu pastilele care dau aroma spermei n-ai facut decat sa umbli la efect, nu la cauza. felicitari, strutule. da' atentie, ca podeaua e betonata.
intrebare de 10 puncte: ce faci daca iti schimbi partenerul, il conditionezi si pe cel nou ? "puiule, daca nu iei pastiluta eu nu o sa pun gurita"?
angel
23rd November 2006, 17:17
QUOTE(veverita @ Nov 23 2006, 17:04)

intrebare de 10 puncte: ce faci daca iti schimbi partenerul, il conditionezi si pe cel nou ? "puiule, daca nu iei pastiluta eu nu o sa pun gurita"?
veverito si restul care isi pun problema cu gustul spermei, nu intotdeauna trebuie sa inghititi, mai dai si pe langa...watch more p0rn 
cat despre greata...exista apa si sapun lichid cu aroma de ce vreti voi.
mianna
23rd November 2006, 17:30
veverita
23rd November 2006, 18:03
QUOTE(angel @ Nov 23 2006, 17:17)

veverito si restul care isi pun problema cu gustul spermei, nu intotdeauna trebuie sa inghititi, mai dai si pe langa...watch more p0rn

cat despre greata...exista apa si sapun lichid cu aroma de ce vreti voi.

eu te-as sfatui sa citesti inainte sa apesi butonul de "reply", ca poate nimeresti destinataru' nevinovat. don'soara cu problema de gustibus e ceva mai sus.
delia_dmtr
23rd November 2006, 20:50
QUOTE(veverita @ Nov 23 2006, 18:03)

eu te-as sfatui sa citesti inainte sa apesi butonul de "reply", ca poate nimeresti destinataru' nevinovat. don'soara cu problema de gustibus e ceva mai sus.
eu nu vb de fetele ce schimba partenerii, tu cea care schimbi iti pui problema...da, e normal, ma rog, n-are rost! si nu vb de greata neaparat...dar de ce sa nu fie frumos? De ce, daca exista deja inventat? Si daca spui ca chiar iti place, nu mai are sens, oi fi tu aia 1 la mie careia chiar ii place si nu o face din sentimentele ce le nutreste pentru partener! Scuze ca nu sunt la nivelul tau....pacat ca trebuie sa fim rautacioase....ce e asa de rau sa fim menajate de lucruri ce nu sunt neaparat extrem de placute, asta ca sa-ti tin isonul?
golanski
23rd November 2006, 21:25
Ce de pareri ...mai mult sau mai putin obiective ! Stiti ce conteaza ? Sa vina din tine aceasta dorinta de a face sex oral ! Mie cand imi vine ...o fac ,ca asa vreau eu !
Si el o face deoarece asa simte el ! Ce atata discutie ?
QUOTE(delia_dmtr @ Nov 23 2006, 20:50)

eu nu vb de fetele ce schimba partenerii, tu cea care schimbi iti pui problema...da, e normal, ma rog, n-are rost! si nu vb de greata neaparat...dar de ce sa nu fie frumos? De ce, daca exista deja inventat? Si daca spui ca chiar iti place, nu mai are sens, oi fi tu aia 1 la mie careia chiar ii place si nu o face din sentimentele ce le nutreste pentru partener! Scuze ca nu sunt la nivelul tau....pacat ca trebuie sa fim rautacioase....ce e asa de rau sa fim menajate de lucruri ce nu sunt neaparat extrem de placute, asta ca sa-ti tin isonul?
Delia,subscriu la tot ce ai scris !