Sex Oral
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Fr3ak
QUOTE(burgher @ Aug 29 2006, 15:21) *
Cel putin la sex oral.
La restul, mai vedem... rolleyes.gif

Evident biggrin.gif

Oricum, la sex oral, prefer să mă abțin cele 5 zile pe lună. Chiar așa de nesătul nu sunt. biggrin.gif
00110001 00110000
un barbat afla ca sunt la ciclu doar daca rascoleste prin cosul de gunoi

rolleyes.gif , eu stiu ca in timpul acesta fata este mai pofticioasa.Se observa acest lucru , chiar daca el este neexperimentat.De asemenea poate fi mai nervoasa sau avea unele dureri care vor face partenerul sa-si dea seama biggrin.gif

Si un baiat cum isi da seama ?

Există oameni care practică atunci când e femeia pe ciclu? Voi simțiți cum put secrețiile alea?

parerea mea , macar atunci " give her a breake " naughty.gif

mufa
QUOTE(00110001 00110000 @ Aug 29 2006, 18:03) *
rolleyes.gif , eu stiu ca in timpul acesta fata este mai pofticioasa.

Mai pofticioasă? ohmy.gif
Celest
QUOTE(00110001 00110000 @ Aug 29 2006, 18:03) *
.Se observa acest lucru , chiar daca el este neexperimentat.

aiurea ...majoritatea barbatilor habar nu au pe ce lume traiesc ..iar proportia celor care o fac si sunt in acelasi timp si experimentati sa sesizeze diferentele... e si mai mica
Fr3ak
QUOTE(endless @ Aug 29 2006, 23:22) *
aiurea ...majoritatea barbatilor habar nu au pe ce lume traiesc ..iar proportia celor care o fac si sunt in acelasi timp si experimentati sa sesizeze diferentele... e si mai mica

Diferențele dintre sex normal și sex în timpul menstruației? Și eu am observat. E mai sensibilă...parcă îi place mai mult. Parcă parcă...dar nu sunt sigur. Și înainte e pofticioasă rău...asta am observat. Dar eu nu susțin că aș fi experimentat.
Celest
QUOTE(Fr3ak @ Aug 30 2006, 01:14) *
Diferențele dintre sex normal și sex în timpul menstruației? Și eu am observat. E mai sensibilă...parcă îi place mai mult. Parcă parcă...dar nu sunt sigur. Și înainte e pofticioasă rău...asta am observat. Dar eu nu susțin că aș fi experimentat.

trecand peste "sex normal și sex în timpul menstruației" care sunt defapt acelasi lucru daca nu ai incercat...de unde stii ...doar din parca, parca pare diferit de la distanta ?
Fr3ak
QUOTE(endless @ Aug 30 2006, 01:19) *
trecand peste "sex normal și sex în timpul menstruației" care sunt defapt acelasi lucru daca nu ai incercat...de unde stii ...doar din parca, parca pare diferit de la distanta ?

Deci scuză-mă dar chiar nu înțeleg exprimarea ta.

Nici prima oară nu am înțeles la ce diferență te referi, de aia am presupus că între cele două.

Mai facem sex și când ea e pe ciclu, nu în prima zi, firește, și chiar se observă o mică diferență. Nu știu cum se explică, dar parcă ajunge mai ușor la orgasm ca în rest.
Înainte de ciclu e doar mai pofticioasă. Mai nu știu cum să zic că vine mufă și zice imediat că e grav dacă în rest nu mă vrea. Dă semne de genul: „sari odată pe mine și f-te-mă că nu mai rezist”. Dar orgasmul se obține la fel ca în restul lunii biggrin.gif

GreuHip
QUOTE(mufă @ Aug 29 2006, 15:15) *
Voi aveți senzația că în perioada menstruației curge non-stop?

tu faci sex oral partenerei si in timpul menstruatiei ?
chiar daca nu curge non-stop exista posibilitatea sa-ti ofere o portie de sange
mianna
QUOTE(GreuHip @ Aug 29 2006, 14:41) *
mie nu-mi vine sa cred ca sunt persoane care fac sex oral partenerei atunci cand respectiva e in perioada menstruatiei

ar exista vreo metoda sa te conving ca exista? ... eh, lasa, nu tin neaparat biggrin.gif da' uneori n-ar strica sa-ti amintesti ca ceilalti nu-s neaparat croiti dupa chipul si asemanarea ta.
Fr3ak
QUOTE(mianna @ Aug 30 2006, 01:34) *
ar exista vreo metoda sa te conving ca exista? ... eh, lasa, nu tin neaparat biggrin.gif da' uneori n-ar strica sa-ti amintesti ca ceilalti nu-s neaparat croiti dupa chipul si asemanarea ta.

Dar suntem toți după același chip și asemănare...deci cum e până la urmă?
GreuHip
QUOTE(Fr3ak @ Aug 30 2006, 01:25) *
Deci scuză-mă dar chiar nu înțeleg exprimarea ta.

Nici prima oară nu am înțeles la ce diferență te referi, de aia am presupus că între cele două.

Mai facem sex și când ea e pe ciclu, nu în prima zi, firește, și chiar se observă o mică diferență. Nu știu cum se explică, dar parcă ajunge mai ușor la orgasm ca în rest.
Înainte de ciclu e doar mai pofticioasă. Mai nu știu cum să zic că vine mufă și zice imediat că e grav dacă în rest nu mă vrea. Dă semne de genul: „sari odată pe mine și f-te-mă că nu mai rezist”. Dar orgasmul se obține la fel ca în restul lunii biggrin.gif

din cate stiam eu femeia este mai dornica de sex in zile in care are loc ovulatia in nici un caz la menstruatie

eu am citit ca sexul in timpul menstruatiei e periculos
rolul orgasmului la femeie nu e doar sa ofere placere, muschii care se contracta conduc sperma spre ovul
daca femeia e la menstruatie, sangele in loc sa fie scos afara e condus el spre...(am citit mai demult si nu mai stiu)
si sunt sanse ca femeia sa se imbolnaveasc de o boala caruia nu-i mai stiu numele

rog pe Mianna sa spuna daca ce am citit e adevarat pentru ca sunt si eu curios
GreuHip
QUOTE(mianna @ Aug 30 2006, 01:34) *

era un mod de exprimare
am aflat si eu ca sunt persoane ce practica
00110001 00110000
QUOTE(GreuHip @ Aug 30 2006, 01:29) *
chiar daca nu curge non-stop exista posibilitatea sa-ti ofere o portie de sange

puke.gif
ginger_my
QUOTE(Fr3ak @ Aug 29 2006, 14:27) *
Există oameni care practică atunci când e femeia pe ciclu? Voi simțiți cum put secrețiile alea?

Vorba aia:
Q: What's a 6.9?
A: A 69 with a periond in the middle.

No offence ladies...mișto mișto, îmi place, i-o ador...dar când e STOP e stop pentru amândoi.

Nu stiu cum pot sa puta secretiile daca tipa respecta igiena corporala...doar daca e vre-o nespalata atunci poate ai dreptate... ma enerveaza cand aud chestii d-astea ca femeile au un miros naspa ..ce naiba nu vreau sa cred ca romancele sunt nespalate. Deci va rog!
mianna
QUOTE(GreuHip @ Aug 30 2006, 01:44) *
din cate stiam eu femeia este mai dornica de sex in zile in care are loc ovulatia in nici un caz la menstruatie

eu am citit ca sexul in timpul menstruatiei e periculos
rolul orgasmului la femeie nu e doar sa ofere placere, muschii care se contracta conduc sperma spre ovul
daca femeia e la menstruatie, sangele in loc sa fie scos afara e condus el spre...(am citit mai demult si nu mai stiu)
si sunt sanse ca femeia sa se imbolnaveasc de o boala caruia nu-i mai stiu numele

rog pe Mianna sa spuna daca ce am citit e adevarat pentru ca sunt si eu curios

fraza bolduita e adevarata.

in rest, nu stiu despre ce vorbesti, tind sa cred ca-i folclor.
Ronix
QUOTE(GreuHip @ Aug 30 2006, 01:29) *

coolspeak.gif Da ce are atunci? ciuma? e la terapie intensiva? laugh.gif Face bine la ciclu, calmeaza..e energizant, un soi de Red Pul... ii da aripi laugh.gif
Fr3ak
QUOTE(ginger_my @ Aug 30 2006, 10:06) *
Nu stiu cum pot sa puta secretiile daca tipa respecta igiena corporala...doar daca e vre-o nespalata atunci poate ai dreptate... ma enerveaza cand aud chestii d-astea ca femeile au un miros naspa ..ce naiba nu vreau sa cred ca romancele sunt nespalate. Deci va rog!

Ok, spune-mi te rog, a ce floare miros secrețiile eliminate la menstruație?
mianna
QUOTE(Fr3ak @ Aug 30 2006, 12:03) *
Ok, spune-mi te rog, a ce floare miros secrețiile eliminate la menstruație?

si cand nu-i?

(nu, gelurile pentru toaleta intima nu se pun biggrin.gif )
Fr3ak
QUOTE(mianna @ Aug 30 2006, 12:19) *
si cand nu-i?

(nu, gelurile pentru toaleta intima nu se pun biggrin.gif )

Când nu e la menstruație?
Am mai zis pe ceva topic. Nu există mirosuri în organismul nostru despre care poți spune că e plăcut. Igiena corespunzătoare doar reduce intensitatea mirosurilor. Deci, și când nu e, are o aromă specifică, alta decât cea de la ciclul, care e muuult mai suportabilă, de intensitate destul de redusă și pe care am ajuns să o ador. Când simt acel miros, mi se face poftă de sex oral, etc. E ipocrizie să spui: „eu mă spăl, eu nu put deloc.”
cipri21
credeam ca-i un topic despre sexul oral, vad ca nu-i...
GreuHip
QUOTE(cipri21 @ Aug 30 2006, 13:24) *
credeam ca-i un topic despre sexul oral, vad ca nu-i...

se doreste acoperirea tuturor ariilor
acum s-a ajuns la sexul oral in timpul menstruatiei si mirosurile de rigoare
Ronix
QUOTE(Fr3ak @ Aug 30 2006, 12:54) *
[..] Când simt acel miros, mi se face poftă de sex oral, etc.

coolspeak.gif Da pe cite una care o vezi pe strada sau pe la tv, nu ti se face pofta? numai daca o adulmeci? laugh.gif laugh.gif Culmea, pe Discovery arata cum tzapul adulmeca caprele la imperechere..da nu am vazut sa dea o "clantza" la nici una... laugh.gif Ciudata mai e si natura asta.. worthy.gif
mufa
QUOTE(Fr3ak @ Aug 30 2006, 12:54) *
Nu există mirosuri în organismul nostru despre care poți spune că e plăcut.

Speak for yourself. naughty.gif
Fr3ak
QUOTE(mufă @ Aug 30 2006, 13:32) *
Speak for yourself. naughty.gif

Normal...vorbesc în termeni relativi. Cum să spun altfel? Nu secretăm parfumuri.
Că odorurile sunt chestii relative.
Atunci vorbesc pentru mine: nu-mi place cum miroase fata în timpul menstruației, de aceea nu pun gura în acea perioadă. Ok? Am generalizat degeaba. Se pare că unii chiar adoră secrețiile și mirosurile de atunci.

Can we move on people?
mufa
QUOTE(Fr3ak @ Aug 30 2006, 15:50) *
Normal...vorbesc în termeni relativi. Cum să spun altfel? Nu secretăm parfumuri.
Că odorurile sunt chestii relative.
Atunci vorbesc pentru mine: nu-mi place cum miroase fata în timpul menstruației, de aceea nu pun gura în acea perioadă. Ok? Am generalizat degeaba. Se pare că unii chiar adoră secrețiile și mirosurile de atunci.

Can we move on people?

Păi tu te-ai întors.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.