Sex Oral
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

crst_g
QUOTE(voing @ Aug 12 2006, 22:24) *
nimeni n-a mai incercat?!

nimeni n-a mai incercat?! Fiti sinceri....intrebam si eu....astept totusi un rasp. mai clar...multumesc.

fa-ti un ceai din ea, sau bea-o in loc de lapte w00t.gif
intreaba-ti prietena cum e... huh.gif
Cutzu
QUOTE(Fr3ak @ Feb 22 2006, 23:59) *
nu înțeleg ÎNCĂ de ce îi bai dacă începi actul sexual cu oral. e o parte din preludiu, niciodată nu ajunge plictisitor. ce mai vreți? de frișcă te saturi după două utilizări consecutive, oral poți face la infinit. să văd eu masculii ăia care zic că ei pot să-și satisfacă partenera și fără oral. păcat că nu de asta e vorba. continuați voi așa și vă mirați după aia că femeia nu simte nimic la masarea clitorisului. duuuuh! din cauza nefolosirii "se usucă și cade". și ați irosit bunătate de organ. e ca și cum ai tăia porcul și ai arunca toată clisa și șunca (cam dură comparație). nu a zis nimeni că oral ÎN LOC DE penetrare... ci ORAL + PENETRARE.

Total d`acord cu Fr3ak.... mai mentionez ca merge oralul si inainte si dupa penetrare... si chiar se poate insista cu oralul pentru orgasme consecutive... (facultativ wink.gif ) in caz ca vrei sa doarma fata bine la noapte tongue.gif.

voing
dar daca as face ce-am scris mai sus, pot lua vreo boala sau altceva? intreb...ca idee...ca oricum nu fac, dar is curios biggrin.gif
numitio un mister deal meu.
Ossiriss
QUOTE(voing @ Aug 12 2006, 15:30) *
deci scurt cand ma masturbez e bine sa gust sperma? ca-s curios cum e

da, sa pui intrun blender si cu banane si morcovi ca iti face bine la ficat!
destrug
QUOTE(voing @ Aug 12 2006, 23:51) *
dar daca as face ce-am scris mai sus, pot lua vreo boala sau altceva? intreb...ca idee...ca oricum nu fac, dar is curios biggrin.gif
numitio un mister deal meu.

Inainte de a face studii asupra spermei, pune mana pe o carte de gramatica.
LoveDemon
QUOTE(voing @ Aug 13 2006, 12:18) *
ziceti bah dreq o data ca ma enervati deacum nu mai ce atat? zicetimi o data

Era un site foarte tare care raspundea la intrebarea ta, oricare ar fi aia, pacat ca e down de ceva vreme. Dar uite, special pentru tine am facut sapaturi:
http://web.archive.org/web/20041116040306/...hcum.com/phpBB/
Pacat ca nu e arhiva completa, era foarte tare, il stiu de cand era in mare voga.
Pofta buna!
Bebeluska
QUOTE(LoveDemon @ Aug 13 2006, 12:30) *
Era un site foarte tare care raspundea la intrebarea ta, oricare ar fi aia, pacat ca e down de ceva vreme. Dar uite, special pentru tine am facut sapaturi:
http://web.archive.org/web/20041116040306/...hcum.com/phpBB/
Pacat ca nu e arhiva completa, era foarte tare, il stiu de cand era in mare voga.
Pofta buna!

Valeu puke.gif

Fr3ak

ce boală să iei domle? crezi că femeia ar mai face sex oral? când bei apă minerală iei boală? na uite, aia e și mai toxică! delectează-ne și succes la femei! smile.gif
sebulbus

baga 2 cuburi de gheata, ia un gat, si fa gargara.
kretzu77
QUOTE(sebulbus @ Aug 13 2006, 22:32) *
baga 2 cuburi de gheata, ia un gat, si fa gargara.

da' scrantiti mai sunteti fratilor
add: sau incercati momite de porc/taur la tigaie si folositi in loc de mujdei

hai ca m-am oripilat
puke.gif
spare-me
oral sex rulez...mi-e pofta biggrin.gif
kretzu77
QUOTE(spare-me @ Aug 15 2006, 16:08) *
oral sex rulez...

uraaaa!!!
mufa
QUOTE(spare-me @ Aug 15 2006, 16:08) *
oral sex rulez...mi-e pofta biggrin.gif

se zice: "sex oral kick azz" biggrin.gif
kretzu77
QUOTE(mufă @ Aug 16 2006, 12:17) *

biggrin.gif coolspeak.gif biggrin.gif
respecte
worthy.gif
Fr3ak
QUOTE(mufă @ Aug 16 2006, 12:17) *

no amu și oral și azz? biggrin.gif
bogdanan
QUOTE(Fr3ak @ Aug 16 2006, 17:18) *
no amu* și oral și azz? biggrin.gif

atomic mass unit ?
Tomu
Sexul oral intr-adevar este incitant. Dar as avea o intrebare pentru cei care il practica si cand femeia e pe ciclu. Dupa ce isi fac treaba, ies repede pe scara blocului, nespalati cu scopul de a speria copiii cu noul lor aspect de vampiri?
Fr3ak
Există oameni care practică atunci când e femeia pe ciclu? Voi simţiţi cum put secreţiile alea?

Vorba aia:
Q: What's a 6.9?
A: A 69 with a periond in the middle.

No offence ladies...mişto mişto, îmi place, i-o ador...dar când e STOP e stop pentru amândoi.
mianna
QUOTE(Fr3ak @ Aug 29 2006, 14:27) *
Există oameni care practică atunci când e femeia pe ciclu? Voi simțiți cum put secrețiile alea?

dragule, daca ai folosit verbul la propriu, nu-i in regula.
Fr3ak
QUOTE(mianna @ Aug 29 2006, 14:31) *
dragule, daca ai folosit verbul la propriu, nu-i in regula.

Mă rog...atunci MIE nu-mi plac...iar m-ai descalificat. Nu am zis a mortăciune, dar nici a trandafiri. E altfel decât normal.
GreuHip
mie nu-mi vine sa cred ca sunt persoane care fac sex oral partenerei atunci cand respectiva e in perioada menstruatiei
mufa
Voi aveţi senzaţia că în perioada menstruaţiei curge non-stop?
Fr3ak
Ştiu, curg cantităţi mici, mi-a şi spus prietena cam cât se pierde...foarte puţin, din care şi mai puţin este sânge. Primele 2 zile sunt mai „intense”...mă rog...nu ştiu dacă e universal. Dar oricum...atunci de ce se fac absorbante? Doar ca să nu se păteze chiloţii? Eu cred că totuşi e neigienic acolo. Şi degeaba tragi o spălare înainte (câţi dintre voi vă spălaţi strict înainte de sex, fie el şi oral?) nu ştii niciodată când vine „valu”...
burgher
QUOTE(Fr3ak @ Aug 29 2006, 14:27) *
dar când e STOP e stop pentru amândoi.

Cel putin la sex oral.

La restul, mai vedem... rolleyes.gif
mianna
QUOTE(Fr3ak @ Aug 29 2006, 15:18) *
Știu, curg cantități mici, mi-a și spus prietena cam cât se pierde...foarte puțin, din care și mai puțin este sânge. Primele 2 zile sunt mai „intense”...mă rog...nu știu dacă e universal.

cam asa e. fireste, exceptii exista in orice.

Dar oricum...atunci de ce se fac absorbante? Doar ca să nu se păteze chiloții?

nu-i suficient? tongue.gif

Eu cred că totuși e neigienic acolo. Și degeaba tragi o spălare înainte (câți dintre voi vă spălați strict înainte de sex, fie el și oral?) nu știi niciodată când vine „valu”...

n-am mai dezbatut odata subiectul? whatever. nu stiu ce intelegi prin "neigienic". e mai riscant pentru transmiterea unor boli, da' hai sa ramanem la oameni sanatosi.

in primul rand, contraceptivele reduc cantitatea de sange eliminata la menstruatie.

in al doilea rand, femeia trebuie sa-si cunoasca bine corpul pentru a putea face asa ceva. presupun ca nu oricine o poate face.

din punctul meu de vedere, un barbat afla ca sunt la ciclu doar daca rascoleste prin cosul de gunoi biggrin.gif

ne reintoarcem acum la subiect? rolleyes.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.