Sex Oral
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Mosotti
no atati amindoi linistit ca am primit si eu unul pentru un post ironic la un post ironic (al lui rudy) care implora ironie. care mi-a fost sters. cit despre cai: mihahaaaaaaaaa
dacia
Fericitilor ! Mie imi trimit recomandate cu confirmare de primire si am obosit cate drumuri am facut la Oficiul Postal; dar tot e bine ca asa am intalnit-o pe lucratoarea Nuti, care face sex oral ! Si face tata, nu se joaca ! cursing.gif

teduro
QUOTE(dacia @ Oct 22 2004, 12:30)
Fericitilor ! Mie imi trimit recomandate cu confirmare de primire si am obosit cate drumuri am facut la Oficiul Postal; dar tot e bine ca asa am intalnit-o pe lucratoarea Nuti, care face sex oral ! Si face tata, nu se joaca !  cursing.gif
*

Vrem si noi sa o cunoastem pe Nuti! biggrin.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Mosotti
pe fosta mea vecina o cheama nuti. nu stiu daca face sex oral, dar are un magazin alimentar
ciorbadeburta
QUOTE(teduro @ Oct 22 2004, 11:34)
Vrem si noi sa o cunoastem pe Nuti! biggrin.gif  naughty.gif  naughty.gif  naughty.gif
*

"nuti" sunt peste tot..
teduro
Nu ma omule acea Nuti.......... naughty.gif glumeam ce naiba! notangel.gif Noi nu mergem la Nuti ca nu ne inselam partenerele! biggrin.gif death.gif naughty.gif naughty.gif
ciorbadeburta
QUOTE(teduro @ Oct 22 2004, 11:40)
Nu ma omule acea Nuti.......... naughty.gif  glumeam ce naiba! notangel.gif Noi nu mergem la Nuti ca nu ne inselam partenerele! biggrin.gif  death.gif  naughty.gif  naughty.gif
*

dar cine a zis ca ne inselam partenerele.. ce? facem dragoste cu altele??

teduro
Aaaaa corect, am gresit! biggrin.gif Ma plec in fata rationamentului tau,a insela inseamna a face sex normal cu altcineva decat partenera, deci sex oral cu Nuti nu se pune. Ma duc sa o caut pe Nuti!
ciorbadeburta
QUOTE(teduro @ Oct 22 2004, 11:49)
Aaaaa corect, am gresit! biggrin.gif Ma plec in fata rationamentului tau,a insela inseamna a face sex normal cu altcineva decat partenera, deci sex oral cu Nuti nu se pune. Ma duc sa o caut pe Nuti!
*

total gresit teduro.. total gresit... a insela inseamna a face "dragoste" nu "sex" sexul il privim ca pe un sport... si nu cred ca sotiile prietenele noastre ne vor cu burtica... important e sa nu pui suflet... sa nu ti se rupa sufletul de nuti.. asa ca du-te linistit la ea:)
dacia
Da, sex oral cu Nuti nu se pune ! Se stie doar ca Nuti e spaima puti ! Iar lucrurile asa de bine stiute si demult cunoscute evident ca nu se cheama inselatorii !

Doar ca cu Nuti doar eu fac spaima ! Voi faceti spume ! biggrin.gif
ciorbadeburta
QUOTE(dacia @ Oct 22 2004, 12:05)
Da, sex oral cu Nuti nu se pune ! Se stie doar ca Nuti e spaima puti ! Iar lucrurile asa de bine stiute si demult cunoscute evident ca nu se cheama inselatorii !

Doar ca cu Nuti doar eu fac spaima ! Voi faceti spume !  biggrin.gif
*

si cand te-ai trezit.. era dimineata...
dacia
Exact !
Sortino
Nuti rulz!
Masterboy
QUOTE(Sortino @ Oct 24 2004, 08:42)
Nuti rulz!
*

Bey, ia puneti si o poza cu "Nutii spaima putii" s-o vedem si noi wink.gif
Sortino
nu se poate! under 18(intram la alte necazuri...) laugh.gif
Ahile
Va tot invirtiti in jurul cozii. Le place sau nu le place? Pai voi nu aveti nici o experienta in privinta asta? Daca aveti spuneti-o!
Sint tipe, 50% dupa experienta mea, care nu fac oral deloc.
Altele, tot 50% a-ti ghicit, care o fac. Din astea, 67% iubesc sa o faca. Asta se poate observa usor. Mai trebuie sa precizez pe care le preferam nous, les garcons?
Nu am avut niciodata o relatie cu o persoana care nu facea oral care sa dureze mai mult de 9 luni.
Care sint experientele voastre, daca nu sinteti prea pudici?
cspot
@Ahile : vax ! Nu exista tipa sa nu o faca ! Daca din cele doua de le-ai intalnit , una nu a vrut , asta nu inseamna ca vorbea serios . Asa sunt ele mai timide la inceput ...
Indianu
si eu zic la fel...sunt unele care chiar nu fac...
eu stiu asa:sex oral si simulare orala. nu e totuna cred eu smile.gif (si cred bine)
unele nu fac nici simulare (nu ca nu ar vrea..is prea orgolioase si au o limita)
magister
indiene...intra in detalii cu "simularea aia orala"; imi scapa notiunea tongue.gif
Indianu
detalii sa le faci singur pe propria piele...
ce notiune iti scapa tie? poate iti scapa altceva tongue.gif
magister
imi scapa notiunea de "simulare orala" (am fost clar de prima data)
dan2
a facut cineva sex oral pe cutremur ? biggrin.gif
Superfane
Poate se sperie de la cutremur, te musca si te lasa fara laugh.gif
dan2
confuzi cu Ciomu smile.gif
pavaroti
QUOTE(dan2 @ Oct 28 2004, 00:15)
a facut cineva sex oral pe cutremur ?  biggrin.gif
*

coolspeak.gif Poate o fi interesant, dar sa stai in asteptarea unui cutremur ca sa ai parte de sex oral deadtongue.gif ma cutremur tongue.gif prefer sa am parte si in conditii normale de miscare a pamantului... proud.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.