zen
21st February 2006, 21:25
QUOTE(nancy_callahan @ Feb 20 2006, 23:31)

mai baieti, IAR incepem discutia despre quickies?

parca ajunsesem la un consens

@zen: arata-mi tu mie femeia care se va plange vreodata ca ASA isi incepe grig performance-ul. promit solemn ca ii voi face statuie

@mufa: logic ca nu in prima zi, pana si noe s-a baricadat in fata potopului

hai sa ne explicam mai bine:
-nu am zis de ce baga botul, departe de mine sa critic pe unul care face asa. dar da impresia ca isi uda femeia doar daca pune botul, altfel nu intra. daca am inteles gresit, my bad.
-sunt CONVINS ca aprobi cu entuziasm pe unul asa constiincios. nu cred ca o sa ii fie bine la pretenu' tau in urmatoarea saptamana
-cu quickies e clar, odata ce stii ca se poate, parca te-ai liberat de greutate si simti ca poti si tu in 15 sec.
dar, daca o faci in fiecare zi de 3 ori, o sa fie aproape imposibil
nancy_callahan
21st February 2006, 22:03
in urmatoarele zile, mai degraba, zen darling 
Materium
21st February 2006, 23:07
douascinci de pagini despre sex oral. Ca si in alte domenii romanii stau si aici perfect la capitolul teorie....Personal consider ca aici practica conteaza. Asa ca la munca ba!
nancy_callahan
22nd February 2006, 09:58
pai ce crezi ca faceam de fapt cu totii intre posturi?
Domnita
22nd February 2006, 10:02
QUOTE(punisher @ Jan 30 2006, 18:11)

Eu zic că e şi problema mea

normal, te simti ranit daca nu-ti face un oral...
apropos, tarancile alea care vind in piata acea mica de la Lisandrie fac sex oral, alea din Tiganesti sigur...
Taw
22nd February 2006, 11:35
QUOTE(mufă @ Feb 21 2006, 15:09)

Nu înțeleg ce vrei să spui și am impresia că nici tu mi-ai înțeles ideea.
Să-ți mai explic o dată că pari băiat inteligent:

cînd ai la dispoziție doar cîteva minute, nu prea ai timp să bagi și botul în savarină

De ce nu?
Parca tu erai sustinatorul orgasmelor in x minute (x<5) la femei.
Eu ma refeream la sex oral din partea lor care dureaza destul de putin dc ai o prietena/nevasta priceputa.
grig_jr
22nd February 2006, 11:45
QUOTE(nancy_callahan @ Feb 22 2006, 09:58)

pai ce crezi ca faceam de fapt cu totii intre posturi?

sa intelegem ca nancy alearga la birou, posteaza si apoi fugutza, face un numar mic si iara la comp si tot asa ?!?!
vorba aia, depinde de care parte a .... esti
, dar pun pariu ca cineva un se plange acolo
cornel4web
22nd February 2006, 11:48
pai depinde de colege/colegi... poti sa o faci intre posturi chiar la servici
...sau nu?
Coana
22nd February 2006, 12:28
right...mai ales cand it da o m**e seful ca nu iti faci treaba...sau ca asa considera el...
grig_jr
22nd February 2006, 14:17
QUOTE(Masinutza @ Feb 22 2006, 12:51)

Coana fata...dar ai tu sefi d eastia rai care-ti dau m**e cand nu-ti faci treaba...

, pai daca e asa..cum zici tu...hai ca ma apuc si eu de afaceri...si-mi angajez niste fetitze frumoase...sa piarda vremea pe la mine pe al firma....asa..ca atunci cand sunt "nervos" sa mai dau si eu al m**e la cineva..

, no offense..

si cand iti faci treaba ce-ti..daca atunci cand nu..iti da la m**e..

cunosc patron care-si angajeaza "trophy assistant" sau "trophy secretary". nu-s bune de nimic in afara de imagine si mumu
Coana
22nd February 2006, 14:58
vb in general, la figurativ....dar unii mai isteti au inteles gresit...se voia a fi o gluma...
mufa
22nd February 2006, 21:38
QUOTE(Coana @ Feb 22 2006, 14:58)

vb in general, la figurativ....dar unii mai isteti au inteles gresit...se voia a fi o gluma...
Din păcate se pare că pe aici glumele trebuie explicate
Fr3ak
22nd February 2006, 22:59
nu înțeleg ÎNCĂ de ce îi bai dacă începi actul sexual cu oral. e o parte din preludiu, niciodată nu ajunge plictisitor. ce mai vreți? de frișcă te saturi după două utilizări consecutive, oral poți face la infinit. să văd eu masculii ăia care zic că ei pot să-și satisfacă partenera și fără oral. păcat că nu de asta e vorba. continuați voi așa și vă mirați după aia că femeia nu simte nimic la masarea clitorisului. duuuuh! din cauza nefolosirii "se usucă și cade". și ați irosit bunătate de organ. e ca și cum ai tăia porcul și ai arunca toată clisa și șunca (cam dură comparație). nu a zis nimeni că oral ÎN LOC DE penetrare... ci ORAL + PENETRARE.
matthew
20th March 2006, 23:59
Corect, fetele au nevoi de de multă atenţie acolo jos. Unele sunt însă ruşinoase şi se simt jenate. Cred că cel mai plăcut loc pt sexul oral este în baie, în apă caldă. Desemena explorarea reciprocă poate ar mai reduce din inhibiţii..
AnonimCunoscut
27th April 2006, 14:51
salutare
am si eu o intrebare...inca nu mi s-a facut oral, dar ma gandesc: vad ca lumea incepe sexu cu un oral; sincer, desi nu am facut cred ca mi-as da drumu imediat dupa ce o suge de cateva ori...care credeti ca ar fi o solutie sa prelungesc putin oralul si implicit intreaga "operatiune" ?
multumesc
zen
27th April 2006, 22:59
QUOTE(AnonimCunoscut @ Apr 27 2006, 15:51)

salutare
am si eu o intrebare...inca nu mi s-a facut oral, dar ma gandesc: vad ca lumea incepe sexu cu un oral; sincer, desi nu am facut cred ca mi-as da drumu imediat dupa ce o suge de cateva ori...care credeti ca ar fi o solutie sa prelungesc putin oralul si implicit intreaga "operatiune" ?
multumesc
nu te lua dupa ei.
sexu se incepe cu pupaturi, dupa care cu posedari.
oralu e la cafeaua de dupa, se vorbeste mult
Manowar
27th April 2006, 23:52
QUOTE(matthew @ Mar 21 2006, 00:59)

Cred că cel mai plăcut loc pt sexul oral este în baie, în apă caldă.
nu comentez alte chestii, da' asta mi se pare aiurea rau.
cunoscatorii "stie" de ce.
voing
12th August 2006, 17:30
deci scurt cand ma masturbez e bine sa gust sperma? ca-s curios cum e
naughtydream01
12th August 2006, 17:41
Eu sunt fan sex oral, da' sa fac numai eu, invers
.
voing
12th August 2006, 21:22
imi rasp. si mie cineva la intrebarea mea?!
crst_g
12th August 2006, 21:22
QUOTE(voing @ Aug 12 2006, 18:30)

deci scurt cand ma masturbez e bine sa gust sperma? ca-s curios cum e
incearca si zi-ne si noua
voing
12th August 2006, 21:23
nimeni n-a mai incercat?!
Discutiile nu-ti aduc premii. Saptamana Recordurilor da. Inscrie-te aici.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.