Sex Oral
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

zen
observ cu uimire, la toti forumistii vajnici, un curent puternic anti-69.
sa fie oare un subiect de topic bun?
ManiakuSantaFe
69 este OK, dar asa 10-15 min de incalzire biggrin.gif

mufa
QUOTE(zen @ Feb 1 2006, 23:37) *
sa fie oare un subiect de topic bun?

Încă nu l-ai făcut? biggrin.gif
zen
QUOTE(mufă @ Feb 1 2006, 23:42) *
Încă nu l-ai făcut? biggrin.gif

done.
ma enerveaza , in sens pozitiv, avatarul lui nancy.
ma gandesc foarte serios ca stie bine cum sa se prezinte la pretenu' ei, ferice de el.. biggrin.gif
nancy_callahan
sarumana, multumesc biggrin.gif
sper ca deja era acesta de acum tongue.gif

sa fie oare pentru ca vorbim despre oameni seriosi?! biggrin.gif
matthew
Uite, de ex pe mine ma excita daca Ii fac sex oral partenerei, daca nu-i fac eu ei sau ei mie nu mi se scoala asa repede.
statement
Sunt foarte proaspat pe forum pe aici si vroiam sa discut niste aspecte legate de sexul oral, mai exact de cunilingus. Imi place sa fac sex oral partenerei atunci cand ajungi intr-o anumita etapa a relatiei, bla, bla, adica, ma rog, niciodata nu o sa faci sex oral unei femei cu care nu ai nici macar curaj sa o faci fara prezervativ, asta e clar. Am avut o prietena acum ceva timp cu care recunosc ca nu am ajuns cu ea la stadiul de iubire, dar incredere exista. Ideea e ca am apucat sa ii fac de vreo 2 ori sex oral si dupa aia m-am lecuit. De fapt cred ca asta m-a facut si sa pun capat relatiei. Motivul: purta mai tot timpul tampoane de zi, zicea ea. Acum, cu restul prietenelor mele nu mi s-a intamplat sa aud vreodata de le ele cuvantul tampon de zi. Acum la mine a fost o chestie psihica zic eu, pt ca am asociat tampoanele alea cu scurgeri probabil ceva mai mari decat la o femeie in mod normal plus chestii de genul:"Pai stai ca nu mi-am scos tamponul" asociate cu experienta ei sexuala de 7 ani redusa la zero aproape m-a facut sa fiu dezgustat de ea si sa ma oripilez numai cand ma gandeam sa ii fac sex oral...
Dupa ea am mai avut 2 prietene si ma rog cu a doua sunt si acum si e totul ok, numai cand ma gandeasc la tipa de care vorbeam iar mi se strange limba in gura....

Ati intalnit ceva de genul asta ???

nancy_callahan
spune-mi o chestie. cand i-ai facut sex oral, cum a fost? a trebuit sa astepti sa iti ia jos protej-slip-ul? ti s-a parut ceva ciudat?
sau repulsia asta a aparut doar dupa ce ea te-a incunostiintat ca le foloseste? a propos, vezi ca e o chestie absolut normala sa le foloseasca, nu iti crea idei preconcepute.
Fidelio
Zau asa ca eu nu am auzit pana acum de tampoane zilnice ! huh.gif
Dar de ce le poarta femeia zilnic ?
Cristist50
Altfel i s-ar scurge lichidele pe picior in jos smile.gif
Fidelio
Nu zau wink.gif
Taw
De obicei partenera trebuie sa fie destul de curata cand ii faci cunilingus.
Mi se pare nasol ca ea sa umble toata ziua si apoi tu sa bagi botul acolo.Cel mai prielnic moment este acela cand stati amandoi acasa,etc.
Prietena mea mereu spune "staai, ca nu m-am spalat..daca vrei ai putina rabdare sa ma spal" biggrin.gif.
nancy_callahan
ca sa nu lase dare, ca melcul, nah. w00t.gif
http://www.alldaysinfo.co.uk/faq.php
monikl
QUOTE(Fidelio @ Feb 20 2006, 10:30) *
Zau asa ca eu nu am auzit pana acum de tampoane zilnice ! huh.gif
Dar de ce le poarta femeia zilnic ?

Tampoanele zilnice presupun igiena. Orice uter sanatos secreta un lichid alb galbui, cu miros discret, specific, in cantitate mica. Tampoanele se folosesc pt. a proteja slipul de aceasta secretie fiziologica.
grig_jr
eu tot citesc p'aci pe forum de o gramada de vreme si nu prea pot intelege cum fac oamenii sex fara oral premergator ! se poate invata aceasta tehnica avansata de "am sarit pe tine, ti-am dat-o s-am plecat" ?! cursing.gif
mufa
QUOTE(grig_jr @ Feb 20 2006, 12:58) *
eu tot citesc p'aci pe forum de o gramada de vreme si nu prea pot intelege cum fac oamenii sex fara oral premergator ! se poate invata aceasta tehnica avansata de "am sarit pe tine, ti-am dat-o s-am plecat" ?! cursing.gif

Nu vi s-a întîmplat niciodată să fiţi atît de încinşi încît să treceţi peste preludiu?
monikl

Inteleg ca tu mergi de fiecare data pe schema asta. Nu te plictisesti, nu devine o actiune rutinata? Daca ai imaginatie, poti sa incepi si in alte feluri, nu neaparat cum ai zis tu. wink.gif
Taw

Pai in cazul tau, daca o fata n-ar vrea sa iti faca oral ce te faci?
Tu vorbesti despre preludiu in general sau oral in special?
Destul de dubios..
Taw
QUOTE(Fr3ak @ Feb 19 2006, 02:14) *
hmmm... sweet pussy-juice! încă simt gustul în gură și nu m-am gândit la tine.
+nu știu cum vede lumea chestia asta, eu prin cunnilingus nu înțeleg neapărat introducerea limbii în vagin, poate pentru că am limbă scurtă și simt că nu are nici un sens. în schimb mă joc cu clitorisul de tre s-o țin pe mândră de gură că nu mă pot concentra de gălăgie tongue.gif

Si daca nimeresti o fata pt care stimularea clitorisului nu inseamna nimic? huh.gif
florina
QUOTE(tau_xxx @ Feb 20 2006, 13:49) *
Si daca nimeresti o fata pt care stimularea clitorisului nu inseamna nimic? huh.gif

nu exista asemenea fete biggrin.gif
Taw
QUOTE(florina @ Feb 20 2006, 13:57) *
nu exista asemenea fete biggrin.gif

Hmm..chiar am vrut sa precizez in primul post.
Florina cunosc cel putin 2.
Wanna bet? naughty.gif
grig_jr
mufa: de la ce zici tu pana la : quote de pe pagina cealalta: acum (dupa jde-mi de ani), cred ca am ajuns la un stadiu in relatie in care ma gandesc ca poate, in curand, o sa ii fac oral, e cale lunga

monikl: eu n-am zis nimic de rutina. sau ca "schema" e batuta in cuie. la tine sa fi creativ inseamna sa sari peste oral ? nu-mi baga cuvinte-n gura, chiar nu-mi place

tau_xxx: n-am cunoscut pana acuma fete care nu vor tongue.gif
florina
QUOTE(tau_xxx @ Feb 20 2006, 14:15) *
Hmm..chiar am vrut sa precizez in primul post.
Florina cunosc cel putin 2.
Wanna bet? naughty.gif

pai, inseamna ca nu au aflat cum se utilizeaza laugh.gif iti spun eu, ca stiu newblush.gif adica inainte...nici nu-l atingeam... scratchchin.gif deci de aceea exsiata clitoris... ca sa...insemne ceva laugh.gif du-te la fetele alea si atingele pe clitoris si o sa vezi ca nu o sa adoarma yawn.gif
mufa
QUOTE(tau_xxx @ Feb 20 2006, 13:49) *

Te-au păcălit că nu le plăcea cum făceai sex oral smile.gif
Taw
QUOTE(mufă @ Feb 20 2006, 14:38) *
Te-au păcălit că nu le plăcea cum făceai sex oral smile.gif

Nu am spus ca le-am facut sau nu sex oral.
Dar si cand se masturbau/eaza ele nu se atingeau pe clitoris ca se gadilau.smile.gif
Reclama
Castiga un master in IT la Berlin. Inscrie-te la Scoala de Eficienta! Detalii aici.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.