Sex Oral
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Irys
Hai ma, cand vine vorba de sex oral (si nu numai) cuvantul de ordine e reciprocitate. Si toleranta. Daca nu vrea sa-ti faca oral, e problema ei. Daca esti cu ea doar pentru sex, o lasi balta. Daca chiar tii la ea o accepti asa cum e. Sau incerci s-o convingi incet-incet ca nu-i asa rau. coolspeak.gif
Singurul lucru cu adevarat aiurea este atunci cand unul dintre parteneri refuza sa fac sex oral dar cere de la celalat sa i se faca. death.gif
punisher
QUOTE(Irys @ Jan 30 2006, 16:57) *
Daca nu vrea sa-ti faca oral, e problema ei.

Eu zic că e și problema mea w00t.gif

nancy_callahan
MAI ALES problema ta roll2.gif probabil ca pentru ea nu e o problema sa ia, dar sa nu dea biggrin.gif
punisher
QUOTE(nancy_callahan @ Jan 30 2006, 19:38) *
MAI ALES problema ta roll2.gif probabil ca pentru ea nu e o problema sa ia, dar sa nu dea biggrin.gif

Cred ca nu prea ai înţeles care este faza cu datul şi luatul w00t.gif Când o femeie îmi face oral înseamnă ca eu îi dau m^^€ , iar ea ia. Dacă îi fac eu înseamnă ca eu iau şi ea îmi dă laugh.gif Deci pt ea nu este o problema sa dea ci sa ia biggrin.gif

m^^€ este sinonim cu faţă thus: A da la m^^€ = A da la faţă. Un alt sinonim mai este şi mină, dar nu sună prea interesant tongue.gif
nancy_callahan
ma ierti, era mai usor de inteles daca spuneam "nu e o problema sa i se faca, dar sa nu faca"? tongue.gif
Irys
QUOTE(punisher @ Jan 30 2006, 20:47) *
Cred ca nu prea ai înțeles care este faza cu datul și luatul w00t.gif Când o femeie îmi face oral înseamnă ca eu îi dau m^^€ , iar ea ia. Dacă îi fac eu înseamnă ca eu iau și ea îmi dă laugh.gif Deci pt ea nu este o problema sa dea ci sa ia biggrin.gif

Da nu e mai simplu sa ne referim la a da (sex oral) si a lua (sex oral) rolleyes.gif ?
In orice caz, daca nu vrea e si problema ta doar daca vrei ceva serios de la ea. Daca nu, ce mare chestie sa-ti cauti alta? Tare nu-i suport p-astia care vor numai sex de la o tipa da se supara daca asta nu vrea unele chestii...atunci o lasi nene, ca doar nu te leaga nimic de ea huh.gif
Ei, daca totusi te mai leaga unele de ea, e destul de probabil ca la un moment dat sa reusesti sa-i explici ca nu e ceva scarbos/injositor (se pare ca pe aceste doua adjective le asociaza fetele cu sexul oral). Parte cu scarbosul tine putin de educatie, de propria perceptie. Dar la partea cu injositor conteaza enorm de mult cum o tratezi in relatie. Si, dupa cum spuneam, daca e reciproc. Eu nu i-as face daca el nu mi-ar face mie. proud.gif
none
esti egoista.

tribitzu
roll2.gif
punisher
QUOTE(Irys @ Jan 31 2006, 00:10) *
Da nu e mai simplu sa ne referim la a da (sex oral) si a lua (sex oral) rolleyes.gif ?

Este mai simplul să ne referim la a face (sex oral) naughty.gif
Și când ai mare chef și ea nu vrea să stai să îi explici...greu deadtongue.gif
Fr3ak
@Irys: eu i-as face ei, chiar daca ea nu mi-ar face mie, ca mie imi place biggrin.gif cu conditia sa nu i se para injositor, cum zicea Desiree. biggrin.gif

si cum ii aia sa ai chef de sex oral? am mostenit si asa ceva de la omul preistoric? poti avea chef de sex, iar in functie de circumstante vezi ce sex vei face. eu oricand prefer o partida de sex normal in locul unui sex oral. (nu ma refer la cazul in care se imbina cele doua)
Irys
QUOTE(none @ Jan 31 2006, 00:21) *
esti egoista.

Normal!!!

Nu stiu, n-am fost niciodata in situatia in care el sa nu vrea sa-mi faca rolleyes.gif Cred ca as avea rezerve sa-i fac lui pentru ca seamana mult cu cazul "partenerul/a nu vrea sa-ti faca dar iti cere". Poate daca dupa un timp mai lung nu ar face presiuni, i-as face chiar si asa unilateral. w00t.gif
zen
voi nu vorbiti aici de sex oral, ci de preludiu oral tongue.gif
nancy_callahan
pai poate ca si organelor in cauza le trebuie Pillow Talk tongue.gif
Irys
QUOTE(nancy_callahan @ Jan 31 2006, 20:51) *
pai poate ca si organelor in cauza le trebuie Pillow Talk tongue.gif

Bineinteles! Dar cum diferentiezi sexul oral de preludiu oral? Dupa absenta/prezenta orgasmului? naughty.gif Pai daca mie-mi place sa-l fac sa ajunga intai oral si dupa aceea sa ajung eu prin sex normal? Atunci de care e?
Chiar, ma mir ca inca nu s-a adus in discutie pozitia 69...
zen
QUOTE(Irys @ Feb 1 2006, 01:08) *
Bineinteles! Dar cum diferentiezi sexul oral de preludiu oral? Dupa absenta/prezenta orgasmului? naughty.gif Pai daca mie-mi place sa-l fac sa ajunga intai oral si dupa aceea sa ajung eu prin sex normal? Atunci de care e?
Chiar, ma mir ca inca nu s-a adus in discutie pozitia 69...

tu ii faci lui sex oral, iar el iti face tie un sex normal. sau , mai bine zis, faceti un 68: el se termina si iti ramane tie dator biggrin.gif
chiar nu baga botu'? biggrin.gif
69 este deja o conversatie animata w00t.gif
nancy_callahan
pai si e bai daca e animata? biggrin.gif
mufa
QUOTE(zen @ Feb 1 2006, 07:16) *
69 este deja o conversatie animata w00t.gif

69 mi se pare vax albina.... nu te poți concentra nici la ce faci, nici la ce ți se face w00t.gif
gika_killeru'
QUOTE(mufă @ Feb 1 2006, 12:57) *
69 mi se pare vax albina.... nu te poţi concentra nici la ce faci, nici la ce ţi se face w00t.gif

corect...lucrurile de genul asta trebuie facute pe rand si cu simt de raspundere...decat 2 lucruri facute simultan si pe jumatate mai bine cate unul pe rand si facute ca lumea
nancy_callahan
QUOTE(mufă @ Feb 1 2006, 12:57) *
69 mi se pare vax albina.... nu te poți concentra nici la ce faci, nici la ce ți se face w00t.gif

iti dau un numar de fax, trimite-mi chestia asta cu semnatura biggrin.gif
luxten
69 e un fel de n-ar mai fi
mufa
QUOTE(nancy_callahan @ Feb 1 2006, 16:15) *
iti dau un numar de fax, trimite-mi chestia asta cu semnatura biggrin.gif

Sigur, dar aș prefera un mail să-ți trimit pdf cu semnătura biggrin.gif
nancy_callahan
si cu ocazia asta iti mai dau vreo cateva adrese de mail, ca sa ma scutesti de niste trafic tongue.gif
back on: 69 e ok cam 5 minute. dupa care incepe sa devina imperativ pentru unul sau celalalt sa isi concentreze atentia intr-un singur loc... tongue.gif
si nici nu stai prea comod laugh.gif
danX
QUOTE(nancy_callahan @ Feb 1 2006, 16:31) *
si cu ocazia asta iti mai dau vreo cateva adrese de mail, ca sa ma scutesti de niste trafic tongue.gif
back on: 69 e ok cam 5 minute. dupa care incepe sa devina imperativ pentru unul sau celalalt sa isi concentreze atentia intr-un singur loc... tongue.gif
si nici nu stai prea comod laugh.gif

69 e chiar foarte misto 5-10 minute. parerea mea!
none
iti vine sangele in cap. e cam naspa.
Fr3ak
era un banc: de ce e 69 ultima pozitie? ca se spala instrumentele...

...si acum "HAHAHA" toata lumea! biggrin.gif

da acum ca stau sa ma gandesc, chiar ca ii naspa. adica nu simti, nu vezi daca partenerul simte sau nu placere. mult mai fain ii separat. biggrin.gif ca doar n-o sa bagam felu 1 si felu 2 in aceeasi farfurie si le mancam odata tongue.gif

(maama ce metaforic is tongue.gif)
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.