Sex Oral
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Desiree
QUOTE(florina @ Jan 27 2006, 19:01) *
yeeeeeeeeeeeeeah suuuuure daia ai spart 40 de posturi sa ne convingi ca objectul e gretos eheyebrow.gif

nu am incercat sa va conving de nimic,mi-am exprimat doar parerea vis-a-vis de subiect....despre asta e vorba,nu?Fiecare isi exprima parerea...

QUOTE(mufă @ Jan 27 2006, 19:02) *
Vorbea la modul general, nu se refera la mama ta, a lui sau a altcuiva în mod direct și particular.

eu cred ca se referea la mama mea....a zis "mama ta lucreaza pe centura?"
Mai citeste o data... biggrin.gif cu atentie de data asta....
mufa
QUOTE(Desiree @ Jan 27 2006, 19:06) *
eu cred ca se referea la mama mea....a zis "mama ta lucreaza pe centura?"
Mai citeste o data... biggrin.gif cu atentie de data asta....

Nu, nu mi se pare că se referea la mama ta. The end.

Desiree
QUOTE(mufă @ Jan 27 2006, 19:09) *
Nu, nu mi se pare că se referea la mama ta. The end.

eeeiiii....daca nu ti se pare tie inseamna ca asa este....e litera de lege..... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nancy_callahan
mama mea tocmai a simtit nevoia zilele trecute sa imi impartaseasca experientele ei orale. puteam sa ma lipsesc, ce e drept. pe de alta parte, insa, ma bucur sa o vad deschisa la minte.

asa ca ar fi ok sa nu va mai implicati mamele tongue.gif
they suck too biggrin.gif
Naga Queen
QUOTE(Havoc @ Jan 27 2006, 01:28) *
Consider sexul oral...o delicatete ce trebuie savurata pe indelete!!
@Naga Queen:Tu ai incercat?!Iti place...multt? naughty.gif

Imi place......cu conditia sa fie cine vreau eu.... naughty.gif
mufa
Desiree warned și aberațiile șterse. Dacă mai e cineva amator de miștouri ieftine, îl rog să se abțină.

Continuați, vă rog.
print&cersetor
Hai fratilor ca m-ati zapacit cu atatea pareri pro si contra cursing.gif cursing.gif ...cum ca eu o fac si tu nu, cam ca ce bine ai face sa o faci si tu etc .....de facut cred ca toata lumea w00t.gif o face numai ca unii recunosc, iar alti merg pe burta ( poate le este rusine) notangel.gif ....deci in concluzie cui ii place so faca si cui nu sa stea linistit in banca lui/ei si na ne lase in pace coolspeak.gif

mateivl
De acord ... dar putem continua subiectul in interesul stiintei cool.gif
mufa
QUOTE(print&cersetor @ Jan 28 2006, 07:50) *
de facut cred ca toata lumea w00t.gif o face numai ca unii recunosc, iar alti merg pe burta ( poate le este rusine) notangel.gif ...

Nu chiar, sunt convins că există oameni care n-o fac din diverse motive.
sebulbus
mai sunt unele cu lucrari dentare in curs .. probabil alea sunt majoritatea smile.gif
zen
QUOTE(nancy_callahan @ Jan 27 2006, 19:41) *
mama mea tocmai a simtit nevoia zilele trecute sa imi impartaseasca experientele ei orale. puteam sa ma lipsesc, ce e drept. pe de alta parte, insa, ma bucur sa o vad deschisa la minte.

asa ca ar fi ok sa nu va mai implicati mamele tongue.gif
they suck too biggrin.gif

m-ai spart cu asta w00t.gif
ma ia rasul o saptamana, la gandul ca maica-mea sa imi povesteasca ceva aventuri cu taicameu...
Fr3ak
loool! chiar e necesar sa vorbim despre cum fac parintii sex? asta se intampla cand eram copil de gimnaziu si mai auzeam scartaitu` patului, atunci ma interesa ce se petrece in camera de alaturi... dar acum??? o fi un lucru firesc, dar nu e treaba noastra, nu ar trebui sa povestim despre altii ci despre noi.
mufa
QUOTE(Fr3ak @ Jan 29 2006, 09:13) *
loool! chiar e necesar sa vorbim despre cum fac parintii sex?

Nu!
nancy_callahan
scartaitul ala o sa ma urmareasca toata viata.
nu e necesar sa vorbim despre asta, chiar si pe mine ma incurca putin... tongue.gif
insa discutia despre mame evoluase urat asa ca ma gandeam ca poate ii pun capt rapid biggrin.gif
xoo
Mai exista pe pamant cel putin una ca Desiree. Am fost acu 2 ani cu una... avea niste idei... prin sex oral intelegea sa pupe o data si gata, nu statea capra ca "este o pozitie injositoare" si se simte ca o curva... faze dastea. biggrin.gif
nancy_callahan
xoo, is she for real?!?!?!? lol.gif
incet-incet, o sa ajung sa nu ma mai intreb de ce barbatii inca mai au tendinta sa ne discrediteze uneori lol.gif
xoo
xoo, is she for real?!?!?!?

Din pacate da... nu vrei sa stii prin ce am trecut pana am scapat de ea...
nancy_callahan
eu zic sa fii inca recunoscator ca ai scapat. roll2.gif
mateivl
Era sa fiu si eu cu una d-aia .... era fosta prietena a celui mai bun prieten .... In afara de pozitia misionara cica altceva nu vroia ca e la fel cum ai zis tu : injositoare .... iar cat despre sex oral ... aaaahhh SCARBOS ... iac ..
faze d-astea ... Cred ca 3 zile a tinut pt. ca mi-am adus aminte ce-mi povestea prietenul asta .... si am zis mai bine NU
grig_jr
look but don't touch, touch but don't taste, taste, don't swollow

gizzz, as fi tare curios sa vad cum practica domnuca respectiva pozitia misionarului si NIMIC altceva. a dry stick in a dry hole se poate numi cum vreti voi, numa sex nu
mufa
QUOTE(grig_jr @ Jan 30 2006, 15:14) *
look but don't touch, touch but don't taste, taste, don't swolow

gizzz, as fi tare curios sa vad cum practica domnuca respectiva pozitia misionarului si NIMIC altceva. a dry stick in a dry hole se poate numi cum vreti voi, numa sex nu

Avocatul diavolului smile.gif

Fiecare e liber să-şi trăiască viaţa cum îi place. Cît timp partenerul o acceptă cum e, nu văd de ce trebuie s-o acuzăm noi de ceva?

Şi acum ne putem întoarce la sexul oral?
grig_jr
da, putem: este VITAL pentru buna desfasurare a evenimentelor ulterioare naughty.gif
nancy_callahan
depinde de care parte a... problemei... esti roll2.gif
grig_jr
pei banui ca ambele
nancy_callahan
pei nu banui, ca uite ca nu toate gandesc la fel. genul pronumelui folosit este corect biggrin.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.