Ramaxel
26th January 2006, 17:25
QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 17:08)

barbatilor...o femeie care vede un barbat ca o linge in pi..a o sa-l dispretuiasca,constient sau inconstient,chiar daca o recunoaste sau nu...asta-i tristul adevar....

linistiti-va... poate o fi citit fata ceva din Freud despre incostient si noi nu stim...
mufa
26th January 2006, 17:26
QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 18:20)

o sa-l dispretuiasca pt ca e suficient de fraier sa puna gura unde ar trebui sa puna altceva...oameni buni,oare numai mie imi este scarba?greata?
Da, numai ție 
Pollux
26th January 2006, 17:26
[OT]
12 User(s) are reading this topic (0 Guests and 5 Anonymous Users)
7 Members: Pollux, Desiree, mufă, Alinux, Fr3ak, Coana, Greuceanu
incins topic.
La facultatea de medicina profesorul tinea o prelegere despre organele genitale masculine - implicit si despre sperma. La un moment dat afiram ca sperma e dulce. O studenta il contrazice furioasa:
-Atunci eu de ce nu o simt niciodata dulce?
La care proful: - Pentru ca papilele gustative dulci sunt pe varful limbii nu in fundul gatului.
[/OT]
Desiree
26th January 2006, 17:32
de fapt cred ca toti cei de aici de pe forum cam duc lipsa de sex oral...dar nu ar recunoaste doamne fereste....ar fi mai putin barbati
Fr3ak
26th January 2006, 17:39
hai mah! tu tres as fii ceva fiinta supranaturala de tragi concluzii atat de misto... adica cu tine am putea desfiinta firmele de sondaj de opinie.
nush daca intelegi, dar nu ne deranjeaza atat faptul ca nu faci... ci motivul tau... adica e un pretext foarte ieftin. daca ai zice ca esti plina de carii si ti-e frica de boli te-as crede mai rapid...
Desiree
26th January 2006, 17:43
imi pare rau sa te dezamagesc,dar nu am carii....si ce e asa de deranjant in faptul ca mi-e scarba de scarbavnicul madular?
Fr3ak
26th January 2006, 17:45
explica-i asta copilului tau... hai ca deja chiar ca aberezi... hai ca-ti explic stiintific... TU ai mai multe bacterii in gura zilnic, decat are EL pe scarbosul madular!
Desiree
26th January 2006, 17:49
nu-mi spune mie cum e cu bacteriile din gura,ca stiu mai bine,ok?
Alinux
26th January 2006, 18:34
QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 17:23)

poate ca e vaginul mai zemos,dar femeile macar nu ejaculeaza

si nu vreau copii,inseminarea artificiala costa mult asa ca daca ti-e scarba sa-ti bagi pu...a in vagin economiseste bani(daca vrei copii,desigur)

de ce zici pu..a si vagin, de ce nu zici penis si pi..da ?
Do All Women Ejaculate?
The latest research indicates the possibility that all women produce female ejaculate, even if they are not aware of it. The expelled or released fluid is not urine, it is an alkaline liquid secreted by the paraurethral glands. The paraurethral glands produce an enzyme called prostatic acid phosphatase (PAP) and glucose (a sugar). These substances have been found in much higher quantities in female ejaculate than are found in urine. The fluid from the paraurethral glands is released or expelled during orgasm as a result of pelvic muscle contractions. Stimulation of the G spot or paraurethral gland is not required for this to occur and it may occur in the absence of orgasm. The glands may simply overflow with fluid and as a result it seeps out.
sursa
Desiree
26th January 2006, 18:39
ok,daca-ti place mai mult zic penis si vulva,ok?multumit?
Fr3ak
26th January 2006, 18:53
daca nu ma insel, si la stomatologie se face medicina generala. cum nu stii ca femeile ejaculeaza? iar daca zici ca nu vrei copii, atunci incep sa inteleg ce gandire ai si incepe sa imi fie si mai mila de partenerul tau. the poor sap.
sapho
26th January 2006, 19:15
QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 17:43)

frigida? sau lesbi? poate ar trebui sa-ti reconsideri orientarea sexuala.
zen
26th January 2006, 21:00
QUOTE(sapho @ Jan 26 2006, 19:15)

frigida? sau lesbi? poate ar trebui sa-ti reconsideri orientarea sexuala.
lesbi? nu le jigni, ca fata e departe de adevar..
mai degraba vreo trauma din copilarie..
misto ideea ca se dau limbi la schimb liber, mi se pare una din cele mai mari tampenii dupa care sa iti ghidezi viata sexuala
mufa
26th January 2006, 21:08
QUOTE(zen @ Jan 26 2006, 22:00)

lesbi? nu le jigni, ca fata e departe de adevar..
Sau dusă prea mult la biserică.
punisher
26th January 2006, 21:17
Se spune ca vorbim cel mai mult despre ce avem nevoie
mufa
26th January 2006, 21:24
QUOTE(punisher @ Jan 26 2006, 22:17)

Se spune ca vorbim cel mai mult despre ce avem nevoie

Eu vorbesc destul de mult despre muncă și n-aș zice că am nevoie de mai multă
Naga Queen
26th January 2006, 22:40
Cine nu a incercat sexul oral....sa incerce...cu igiena de rigoare evident..ca altfel ti se face scarba.
Havoc
27th January 2006, 01:28
Consider sexul oral...o delicatete ce trebuie savurata pe indelete!!
@Naga Queen:Tu ai incercat?!Iti place...multt?
gogutza
27th January 2006, 09:42
QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 17:30)

poate peste greata cu un mare efort as putea trece...dar barbatii sunt atat de nerecunoscatori... de ce sa-i fac sex oral? ca sa zica pe urma:"mama,ce m...e i-am dat si aleia"? Nu-i mai bine sa-l las nerezolvat, sa-si doreasca?
chiar asa ,gandesc ca numai curvele o fac... si nici el nu-mi da limbi ,nu l-am lasat ca nu era corect daca eu nu-l sug .Cat despre boli venerice, folosim prezervativ.
jura-te ca folositi mereu prezervativ !
Desiree
27th January 2006, 10:58
QUOTE(gogutza @ Jan 27 2006, 09:42)

jura-te ca folositi mereu prezervativ !
MA jur...
gogutza
27th January 2006, 14:40
o mai stiu eu pe una care s-a jurat, strimb, pe sanatatea ei si a dat hiv-ul peste ea.
mateivl
27th January 2006, 14:42
Aoleu cate discutii !!! Ganditi-va ca si parintii vostri au facut-o .... Si ? Mama ta lucreaza pe centura ? E curva ? NU ! Deci nu are nici o legatura suptu' cu prostitutia. O face toata lumea pt. ca e placut si frumos. Si mai vine partea aia ... Daca-l iubesti , fa-o !
Desiree
27th January 2006, 19:01
QUOTE(gogutza @ Jan 27 2006, 14:40)

o mai stiu eu pe una care s-a jurat, strimb, pe sanatatea ei si a dat hiv-ul peste ea.
eu pe voi nu am de ce sa va mint...pt simplul motiv ca nu-mi pasa ce credeti... 
QUOTE(mateivl @ Jan 27 2006, 14:42)

Aoleu cate discutii !!! Ganditi-va ca si parintii vostri au facut-o .... Si ? Mama ta lucreaza pe centura ? E curva ? NU ! Deci nu are nici o legatura suptu' cu prostitutia. O face toata lumea pt. ca e placut si frumos. Si mai vine partea aia ... Daca-l iubesti , fa-o !
e bine si frumos sa vorbesti doar despre lucrurile pe care le cunosti....de exemplu poate stii ca mama ta a facut-o....despre a mea nu stii....
florina
27th January 2006, 19:01
QUOTE(Desiree @ Jan 27 2006, 18:59)

eu pe voi nu am de ce sa va mint...pt simplul motiv ca nu-mi pasa ce credeti...

yeeeeeeeeeeeeeah suuuuure daia ai spart 40 de posturi sa ne convingi ca objectul e gretos
mufa
27th January 2006, 19:02
QUOTE(Desiree @ Jan 27 2006, 19:01)

Vorbea la modul general, nu se refera la mama ta, a lui sau a altcuiva în mod direct și particular.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.