romaximusro
26th January 2006, 16:40
eu cred ca mai devreme sau mai tarziu daca vei da de cineva care sa te iubeasca vei face acest lucru si cine stie.. va ajunge sa iti placa. Am avut si eu o prietena in situatia respectiva si cu multa staruinta si intelegere din partea mea a ajuns sa ii si placa. Ca sa nu zic de intelegerea ei .. Si oricum intr-o relatie .. se mai si .. negociaza
pentru ca de multe ori careva din cei doi parteneri vine cu pareri preconcepute care in anumite situatii pot fi schimbate.
Desiree
26th January 2006, 16:48
aveti dreptate cu recunostinta...in fond de ce trebuie sa-i fac sex oral ca sa-mi dea limbi?o sa-l las sa ma linga si o sa ma fac ca-mi ploua in continuare... 
Coana
26th January 2006, 16:50
nu asta am vrut sa zis, dar have it your way.....
gika_killeru'
26th January 2006, 16:55
QUOTE(florina @ Jan 26 2006, 16:38)

"daca barbatii ar stii ce gust bun are, si-ar sug-o singuri"
....nu prea as merge pana acolo........ar fi gay stuff
Desiree
26th January 2006, 16:57
Intrebare pt barbati:ce ati face daca i-ati da limbi unei tipe doar-doar o sa va suga si ea pe urma si ea v-ar lasa cu ochii in soare?V-ati supara?
gika_killeru'
26th January 2006, 16:59
QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 16:57)

Intrebare pt barbati:ce ati face daca i-ati da limbi unei tipe doar-doar o sa va suga si ea pe urma si ea v-ar lasa cu ochii in soare?V-ati supara?

n-as da doar ca sa primesc ceva inapoi. as da daca as vrea si gata. fara sa stept ceva inapoi
romaximusro
26th January 2006, 17:00
pui prost problema.Pentru ca nu asa incerci sa o convingi ci vorbind cu ea. De altfel, cred eu ca sunt putini oameni care o fac pentru a o faca pe fata sa suga.. Mai multi sunt aia care o fac pentru ca le place.
Coana
26th January 2006, 17:01
auzi, io raman tampita pt mult timp....era vb de-a v-ati ascunselea sau de o relatie?
romaximusro
26th January 2006, 17:06
vorba ta coano.. fatuca asta daca are mai mult de 18 ani e bine
Coana
26th January 2006, 17:08
hai bre ca superi fata....
Desiree
26th January 2006, 17:08
barbatilor...o femeie care vede un barbat ca o linge in pi..a o sa-l dispretuiasca, constient sau inconstient, chiar daca o recunoaste sau nu...asta-i tristul adevar....
Coana
26th January 2006, 17:09
ai diploma, tanti.....stai jos....
cum le stii tu pe toate ca un om mareee
Desiree
26th January 2006, 17:09
btw am 23 de ani
romaximusro
26th January 2006, 17:10
printre ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh si oooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhh ce bun esti o sa-l dispretuiasca? sau cand o sa il mai cheme inca o data ca mai vrea?
Coana
26th January 2006, 17:10
ma abtin
Desiree
26th January 2006, 17:13
da,printre ahhhhhhhhh si ohhhhhhh o sa-l dispretuiasca....chiar daca-l mai cheama sa-l foloseasca pt placerea proprie tot o sa-l dispretuiasca....ce,tu daca te duci a doua oara la o curva inseamna ca n-o dispretuiesti?
Alinux
26th January 2006, 17:14
QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 17:09)

btw am 23 de ani
nu cumva esti si virgina?
mufa
26th January 2006, 17:14
QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 18:08)

barbatilor...o femeie care vede un barbat ca o linge in pi..a o sa-l dispretuiasca,constient sau inconstient,chiar daca o recunoaste sau nu...asta-i tristul adevar....

Tradu' că n-am înțeles nimic.
Desiree
26th January 2006, 17:17
nu sunt virgina ....mufa...vrei sa-ti traduc din romana in romana?
romaximusro
26th January 2006, 17:17
Fr3ak
26th January 2006, 17:20
QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 16:30)

poate peste greata cu un mare efort as putea trece...dar barbatii sunt atat de nerecunoscatori...de ce sa-i fac sex oral?ca sa zica pe urma:"mama,ce m...e i-am dat si aleia"?Nu-i mai bine sa-l las nerezolvat,sa-si doreasca?
chiar asa,gandesc ca numai curvele o fac...si nici el nu-mi da limbi,nu l-am lasat ca nu era corect daca eu nu-l sug.Cat despre boli venerice,folosim prezervativ.
1. tocmai le-ai facut pe cel putin 50% din userele acestui forum curve...
2. daca tu il injosesti pe prietenul tau daca iti da limbi, nu inseamna ca asa o fac toate fetele. sau ai facut sondaj? show us facts! ca asa si eu pot sa generalizez multe din experienta mea de sfert de secol... da daca zici ca nu il lasi sa iti dea limbi, de unde stii ce sentimente ai avea in momentul respectiv (presupunand ca o face calumea)
3. nu trebuie sa ii faci sex oral doar pentu ca vrea el... trebuie sa faci daca vrei sa il satistfaci TU intr-un mod mai variat. sunt de acord ca nu trebuie insistat pe tema asta, si nu trebuie sa cedezi doar pentru ca insista el. ca daca insista ar putea fi ceva necurat la mijloc.
4. nu trebuie sa sugi tu acolo pe unde isi face el treburile, ca nu iti incape limba (se presupune ca si noi suntem civilizati si ne spalam), iar d.p.d.v al secretiilor vaginul e mult mai zemos asa ca de ce mi-as baga io scumpa mea scula spalata in locul ala? doar pentru ca vrei tu copil? fac o laba si iti pun in eprubeta... mai departe de descurci la spital, io nici macar nu tre sa fiu de fata la conceperea copilului. cam asa ar fi un barbat cu gandirea ta. ti-ar place sa traiesti cu el?
Desiree
26th January 2006, 17:20
o sa-l dispretuiasca pt ca e suficient de fraier sa puna gura unde ar trebui sa puna altceva...oameni buni, oare numai mie imi este scarba? greata?
none
26th January 2006, 17:22
desiree, dupa o perioada o sa vii pe aici si o sa spui: "cand te gandesti ca eu nici nu voiam s-o sug iar acum imi place atat de mult gustul!"
eu inca nu incetez sa ma minunez de cate prostii poa' sa-ti treaca prin cap.
pana la urma o sa dai peste unu care o sa-ti traga o palma de-ai sa sugi si coada de le matura!
acest post poate fi mutat la aberatii impreuna cu userul desiree.
nu numai tie iti este greata! si mie mi-e greata de tine!
Desiree
26th January 2006, 17:23
poate ca e vaginul mai zemos, dar femeile macar nu ejaculeaza
si nu vreau copii, inseminarea artificiala costa mult asa ca daca ti-e scarba sa-ti bagi pu...a in vagin economiseste bani (daca vrei copii, desigur)
Fr3ak
26th January 2006, 17:24
QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 17:20)

o sa-l dispretuiasca pt ca e suficient de fraier sa puna gura unde ar trebui sa puna altceva...oameni buni,oare numai mie imi este scarba?greata?
Oare daca am striga toti in acelasi timp "DAAAAA!!!", ea s-ar simti? Connex si Vodafone va ureaza vizionare placuta!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.