Desiree
26th January 2006, 13:18
Vi s-a intamplat (intreb barbatii) ca prietena sa nu aiba initiativa de a va face sex oral? Cum i-ati sugerat? Cum ati cerut?
none
26th January 2006, 14:19
Desiree
26th January 2006, 14:23
pai daca-i ceri asa ramai nesupt...
mufa
26th January 2006, 14:35
QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 14:18)

Vi s-a intamplat (intreb barbatii) ca prietena sa nu aiba initiativa de a va face sex oral? Cum i-ati sugerat? Cum ati cerut?
Dar de ce să-i cer? Dacă fata nu vrea, nu vrea și gata. Am lăsat-o în pace și am căutat alta care voia.
Desiree
26th January 2006, 14:54
pai un barbat adevarat poate mai vrea si altceva decat sa fie supt intr-o relatie...
Pe tine intr-o relatie te intereseaza doar sa te suga(de altceva decat de bani
)?
mufa
26th January 2006, 15:03
QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 15:54)

pai un barbat adevarat poate mai vrea si altceva decat sa fie supt intr-o relatie...

)?
Stai, că aici e vorba de supt, nu de ce vrea un bărbat într-o relație. Am senzația că încurci nițel borcanele.
Desiree
26th January 2006, 15:16
eu am specificat ca sunt intr-o relatie,nu fac sex oral si tu ai pomenit ceva cum ca el o sa-si faca o viitoare prietena...pt ca nu-l sug.Eu am zis ca-l intereseaza mai mult alte aspecte in relatia noastra.deci?eu incurc borcanele sau tu?
mufa
26th January 2006, 15:19
QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 16:16)

eu am specificat ca sunt intr-o relatie,nu fac sex oral si tu ai pomenit ceva cum ca el o sa-si faca o viitoare prietena...pt ca nu-l sug.Eu am zis ca-l intereseaza mai mult alte aspecte in relatia noastra.deci?eu incurc borcanele sau tu?
Nu. Eu am spus că dacă tu nu-i faci, există șansa să găsească o tipă care-i face și să rămînă cu ea, pentru că, pe lînga asta, respectiva are și alte calități pe care el le caută la o femeie.
narcis_epm
26th January 2006, 15:50
QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 14:54)

pai un barbat adevarat poate mai vrea
si altceva decat sa fie supt intr-o relatie...

)?
Reflectia ta a fost bine formulata... Deci un barbat adevarat nu numai ca vrea neaparat sa fie supt.. dar mai vrea si alte chestii in plus. (adica asta e ideea ta formulata altfel, si e destul de aproape de adevar
)
Desiree
26th January 2006, 15:54
da,de obicei formulez bine....p oate vrea sa ii fac sex oral, dar mi-a spus doar o data. probabil considera ca daca vreau si eu asta o sa o fac,d aca nu nu are rost sa insiste....foarte frumos din partea lui, nu?
raiiar
26th January 2006, 16:00
Foarte frumos si sanatos, dar sa nu il intrebi de altele....
Desiree
26th January 2006, 16:05
nu-mi pasa daca gaseste o proasta care sa-i suga pubipla....treaba lui cata vreme pe mine ma iubeste.sa nu fac asta e o chestie de respect fata de mine pana la urma.sa-i satisfaca alta nevoile josnice,nu ma supar.
mufa
26th January 2006, 16:08
QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 17:05)

nu-mi pasa daca gaseste o proasta care sa-i suga pubipla....treaba lui cata vreme pe mine ma iubeste.sa nu fac asta e o chestie de respect fata de mine pana la urma.sa-i satisfaca alta nevoile josnice,nu ma supar.
Păi vezi, tocmai aici e problema: există o grămadă de femei deștepte cărora le place să facă sex oral.
Coana
26th January 2006, 16:14
si o gramada care cred ca daca o faci te injosesti....chiar care o fi cauza...greata sau lipsa de pasiune si daruire in sex...
Desiree
26th January 2006, 16:18
in cazul meu cauza e greata...daca dumnezeu a lasat lucrurile altfel de ce sa incercam noi asa?oricum,e aiurea sa-ti pui gura pe obiectul cu care el isi face nevoile...cat de curat ar fi....
Coana
26th January 2006, 16:21
imi pare rau ca ti-o zic pe fata ...dar esti una din puritance....la urma urmei, D-zeu a zis sa va inmultiti....asta inseamna ca de cate ori faci tu dragoste iese si un copil? si pe de alta parte, D-zeu a lasat lucrurile exact asa cum sunt. Imi pare rau, nu stii ce pierzi...daca ai putea sa te gandesti un minut la placerea lui si nu la greata ta, ar fi altceva....dar asa sunt unii oameni, egoisti....
gogutza
26th January 2006, 16:25
QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 15:16)

ok, tu nu i-o sugi, dar el te linge pe tine ? daca nu i-o sugi el 100% se va duce la prostituate si cine stie ce boala iti aduce in pat...Doamne feri ! asa ca treci la supt, face bine la sanatate.
romaximusro
26th January 2006, 16:25
QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 16:05)

adica penis-ul e josnic nu?
eu cred ca ai unele probleme de ai ajuns sa consideri asa ceva. Alegerea ta oricum,insa mi se pare ciudata pozitia prin care preferi sa i-o suga alta (si sa te insele pana la urma). Si cu ce nu te respecti pe tine daca nu i-o sugi? Cumva gandesti ca.. numai curvele o fac?
Desiree
26th January 2006, 16:30
poate peste greata cu un mare efort as putea trece...dar barbatii sunt atat de nerecunoscatori... de ce sa-i fac sex oral? ca sa zica pe urma:"mama,ce m...e i-am dat si aleia"? Nu-i mai bine sa-l las nerezolvat, sa-si doreasca?
chiar asa ,gandesc ca numai curvele o fac... si nici el nu-mi da limbi ,nu l-am lasat ca nu era corect daca eu nu-l sug .Cat despre boli venerice, folosim prezervativ.
Coana
26th January 2006, 16:31
acu e problema ta daca omu e unu de ala de cartier , sau un om serios cu ganduri curate...
pe de alta parte pari cam tinerica dupa scris....si idei...asa ca clar n-ar fi bine sa le-o sugi la 20 in spatele blocului ca sigur nu iese nimic bun. toate aceste pareri sunt pentru o anumita varsta, si o alta mentalitate...cea de relatie de lunga durata, casatorie, concubinaj si alte forme domestice...
gika_killeru'
26th January 2006, 16:31
QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 16:28)

...de ce sa-i fac sex oral?ca sa zica pe urma:"mama,ce m...e i-am dat si aleia"?
daca te iubeste nu va spune chestia asta
QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 16:28)

Nu-i mai bine sa-l las nerezolvat,sa-si doreasca?
daca el isi doreste chestia asta mult si tu nu i-o oferi si il tii asa in stand-by o sa sfarseasca prin a zice "ia mai da-o-n **** mea si pe asta...n-oi gasi eu alta care sa o suga???"
florina
26th January 2006, 16:32
QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 16:30)

poate peste greata cu un mare efort as putea trece...dar barbatii sunt atat de nerecunoscatori...de ce sa-i fac sex oral?ca sa zica pe urma:"mama,ce m...e i-am dat si aleia"?Nu-i mai bine sa-l las nerezolvat,sa-si doreasca?
chiar asa,gandesc ca numai curvele o fac...si nici el nu-mi da limbi,nu l-am lasat ca nu era corect daca eu nu-l sug.Cat despre boli venerice,folosim prezervativ.
daca dupa ce termin cuvintele tale nu vor fi: "tulai doamne ce gretos e, imi vine sa vomez" nu prea crad ca o sa fie nerecunoscator. si recunoscator nu inseamna neaparat sa-ti faca si el oral.
Desiree
26th January 2006, 16:36
daca ma iubeste nu o sa-mi ceara sa fac ceva ce nu vreau...
dar ce inseamna recunoscator,florina?
florina
26th January 2006, 16:38
QUOTE(Desiree @ Jan 26 2006, 16:36)

daca ma iubeste nu o sa-mi ceara sa fac ceva ce nu vreau...
dar ce inseamna recunoscator,florina?
recunoscator poate fi in MULTE sensuri. daca tu consideri ca pt ceva trebuie neaparat sa ti se platessca inapoi, o sa ai mult de suferit. si citez din nou: "daca barbatii ar stii ce gust bun are, si-ar sug-o singuri" tu macar ai pus varful limbii pe ea? sau spui asa... din barfe?
Coana
26th January 2006, 16:38
io nu inteleg ce dracu e recunostinta intr-o relatie? nu exista....
adica cum, is recunoscatoare ca esti cu mine, ca imi dai limbi? ca ce...chiar nu pricep....
dex: RECUNOSCĂTÓR, -OÁRE, recunoscători, -oare, adj. Care recunoaşte un serviciu, un bine ce i s-a făcut, care poartă (cuiva) recunoştinţă. – Recunoaşte + suf. -ător.
Trimis de IoanSoleriu, 02/07/2004. Sursa: DEX '98
--------------------------------------------------------------------------------
RECUNOSCĂTÓR adj. îndatorat, obligat, (înv.) mulţumitor. (Îţi rămân ~ pentru serviciul făcut.)
Trimis de siveco, 04/08/2004. Sursa: Sinonime
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.