Sex Oral
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

inana
La tine am vazut florina... ma refeream mai mult la toyomi... ca eu cam asta inteleg din ce a scris ea....
florina
poate ca asa e, asteapta si toyo ceva, dar chiar nu poti sa faci tu la nesfarsit, si el nimic. eu cred ca la asta se referea toyo, nu ca in aceeasi seara se fac doua ture de sex oral prima data tipul... wink.gif

toyomi
QUOTE(inana @ Jul 31 2005, 03:25)
Mai sunt si unii care se pot controla....
*

pai, din primul tau reply reiese nu are chef, obosit etc...una e sa nu ai impuls si una este sa te controlezi, te contrazici singura...
barbatul cind isi refuza iubita si nu mai simte acel impuls al actului sexual inseamna ca nu mai este atras de fizicul ei sau nu mai are sentimente pentru ea, vorbesc la modul general...
toyomi
QUOTE(inana @ Jul 31 2005, 03:26)
Stati putin... voi partenerului vostru nu faceti oral decat daca va face si el???  huh.gif
*

da, daca pe iubitul tau il deranjeaza vreo parte anatomica cred nu tine la tine cu adevarat. naughty.gif
inana
QUOTE(toyomi @ Jul 31 2005, 14:54)
pai, din primul tau reply reiese  nu are chef, obosit etc...una e sa nu ai impuls si una este sa te controlezi, te contrazici singura...
barbatul  cind isi refuza iubita si nu mai simte acel impuls al actului sexual inseamna ca nu mai este atras de fizicul ei sau nu mai are sentimente pentru ea, vorbesc la modul general...
*

Hai sa-ti explic mai pe larg pentru ca e vorba de context. Prietenul meu lucreaza foarte mult si se intampla uneori sa fie asa de obosit ca adoarme imediat ce s-a bagat in pat (caz in care nu-l mai trezeste nici dracu'). In rest, ii face o deosebita place sa ma tachineze... spune ca nu vrea, dar stie ca nu-l las in pace pana nu obtin ce vreau.... adica ce vrea si el.... Cand am zis ca se poate controla ma refeream la alte situatii... spre exemplu el se poate juca cu mine... sa ma faca sa ajung la orgasm de cateva ori fara sa ma penetreze (chiar vocea lui ma excita enorm). In situatia asta el e foarte cuminte... pur si simplu imi ofera mie placere. Sau se mai controleaza cand suntem in public... desi daca imi da voie sa fac ce vreau eu.. ii e mai greu.
Nu am zis ca te refuza de fiecare data.. asta e cu totul altceva.
inana
QUOTE(toyomi @ Jul 31 2005, 14:57)
da, daca pe iubitul tau il deranjeaza vreo parte anatomica cred nu tine la tine cu adevarat. naughty.gif
*

Din asta eu inteleg ca, desi iti e partener stabil (de sentimente nu mai vorbim), daca el nu-ti face oral tu nu te apropi de el??? huh.gif
Poate ca sunt eu mai nebuna... dar iubindu-l pe el.. il iubesc pe tot.. omul din el si in acelasi timp corpul lui... Si crede-ma ca am o pofta nebuna cand e vorba de el. (vreau sa-l innebunesc)
Lestat7
Salve tuturor, sunt cam newbie...

Am vazut niste discutii sub acest topic...
Sex oral facut prost, felatie nereusita exista, mai mult, sunt putine fete care sa stie sa faca felatie ca lumea.. Parere personala. N vorbesc de dinti, sau chestii care din start nu sunt ok, ci de feeling-ul in ansamblu, de felul cum isi plimba buzele, cat de frecvent si adanc, si mai ales, daca face lucrul din placere sau doar vrea sa ajunga la asteptarile barbatului. Am vazut fete care iubeau de faceau orice pentru baiat, insa pur si simplu le era greata de felatie...

Omul-Ploii
Ma ideea este sa nu zgarie cu dintii. In rest merge. Dar daca te-a zgariat s-a dus dreq orice placere. nono.gif
mirela
atata timp cat sexul oral este reciproc facut este OK naughty.gif
acetona
QUOTE(dacia @ Oct 15 2004, 09:58)
Pe mine ma intereseaza parerea fetelor; lor cand le place de ce le place ? Doar asa ca sa-i faca placere partenerului sau chiar le place si lor ?
*

hmmm...am facut-o de multe ori pana acum si mi se pare destul de misto. e cum zic parazitii :"te umple in gura..." poate o sa ma catalogati drept nu stiu cum ca ma deschid p-aici pe forum dar mi se pare o chestie normala daca iubesti pe cineva si din acest motiv nu-l inteleg pe prietenul meu care nu vrea sa auda de chestia asta ..adica el mie...nu vrea...sa refuze din motive de lipsa de igiena nu ar avea de ce pt ca sunt curata..cred ca e o chestie psihologica...se gandeste ca mai fac si alte chestii cu zona aia...whatever...deci sa revin...e un senzatie foarte soft sa o simti pe toata in gura...sa vezi cum se duce pe gat in jos si cum vezi ca cel din fata ta nu mai poate de placere...mai vb... notangel.gif
keeekeeess
De ce sa nu inghita ? Noi nu le inghitim toate vaicarerile zi de zi ? biggrin.gif
Coana
domnu kikis, ce inghiti matale zi de zi la 17 ani? lamureste-ma, pls...
Taw
QUOTE(acetona @ Sep 26 2005, 22:54)
hmmm...am facut-o de multe ori pana acum si mi se pare destul de misto. e cum zic parazitii :"te umple in gura..." poate o sa ma catalogati drept nu stiu cum ca ma deschid p-aici pe forum dar mi se pare o chestie normala daca iubesti pe cineva si din acest motiv nu-l inteleg pe prietenul meu care nu vrea sa auda de chestia asta ..adica el mie...nu vrea...sa refuze din motive de lipsa de igiena nu ar avea de ce pt ca sunt curata..cred ca e o chestie psihologica...se gandeste ca mai fac si alte chestii cu zona aia...whatever...deci sa revin...e un senzatie foarte soft sa o simti pe toata in gura...sa vezi cum se duce pe gat in jos si cum vezi ca cel din fata ta nu mai poate de placere...mai vb... notangel.gif
*

Vaileu!Asta da sinceritate. wacko.gif
Nozavi
QUOTE(acetona @ Sep 26 2005, 23:54)
se gandeste ca mai fac si alte chestii cu zona aia
*

Si el nu face cu a lui?! w00t.gif rolleyes.gif

Trebuie sa recunosc si eu ca ultima parte a postului mi-a trezit pofta... laugh.gif
johnny bravo
I LOVE THIS GAME!!!
Taw
QUOTE(Nozavi @ Oct 6 2005, 10:27)
Si el nu face cu a lui?! w00t.gif  rolleyes.gif

Trebuie sa recunosc si eu ca ultima parte a postului mi-a trezit pofta... laugh.gif
*

Mee too.. clapping.gif ... tre sa incerc si eu cuvinte d-astea erotice. photo.gif
bogdanan
QUOTE(tau_xxx @ Oct 6 2005, 11:32) *
Mee too.. clapping.gif ... tre sa incerc si eu cuvinte d-astea erotice. photo.gif

o sa mearga mai bine "aprinderea"
dobay_ferencz
QUOTE(toyomi @ Jul 30 2005, 19:35) *
mda, interesanta discutie, ma duc sa ma manac o bananaaaaaa...

ce faci cu banana? naughty.gif
none
seamana cu cineva da nu stiu cu cine.
sweet
acetona: ...e un senzatie foarte soft sa o simti pe toata in gura...sa vezi cum se duce pe gat in jos si cum vezi ca cel din fata ta nu mai poate de placere...mai vb...
damn girl you are right coolspeak.gif
sabian
QUOTE(sweet @ Dec 2 2005, 03:14) *
acetona: ...e un senzatie foarte soft sa o simti pe toata in gura...sa vezi cum se duce pe gat in jos si cum vezi ca cel din fata ta nu mai poate de placere...mai vb...
damn girl you are right coolspeak.gif

Faza asta se numeste "deep throat" si il poti face sa se verse in 5 secunde. tongue.gif
mufa
QUOTE(sabian @ Dec 13 2005, 14:48) *
Faza asta se numeste "deep throat" si il poti face sa se verse in 5 secunde. tongue.gif

Asta dacă nu varsă fata în 3 secunde jumate datorită stimulării apendicelui cărnos, mobil și contractil, situat în cavitatea bucală, în partea posterioară a palatului moale biggrin.gif
andragony
QUOTE(mufă @ Dec 13 2005, 17:43) *
Asta dacă nu varsă fata în 3 secunde jumate datorită stimulării apendicelui cărnos, mobil și contractil, situat în cavitatea bucală, în partea posterioară a palatului moale biggrin.gif

blink.gif adica omuletul, nu????? laugh.gif
mufa
QUOTE(andragony @ Dec 13 2005, 19:18) *
blink.gif adica omuletul, nu????? laugh.gif

Cum le ştii tu pe toate ca un om mare biggrin.gif
Missy2
QUOTE(mirela @ Aug 10 2005, 14:56) *
atata timp cat sexul oral este reciproc facut este OK naughty.gif

Corect, nimic de adaugat.
Reclama
Castiga un master in IT la Berlin. Inscrie-te la Scoala de Eficienta! Detalii aici.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.