Sex Oral
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

toyomi
QUOTE(florina @ Jul 27 2005, 17:08)
toyo ai dreptate cu sursa de microbi, dar ce te faci daca e mentolata pasta de dinti? w00t.gif
*

e misto, n-ai incercat niciodata prezervative mentolate?
none
fetelor, daca vreti sa va satisfaceti partenerul de sa va tina minte toata viata lui, incercati sa va tapetati buzele cu niste piper sau cu niste boia iute.

mianna
QUOTE(zen @ Jul 27 2005, 06:49)
sa fim intelesi: io l-as bea sa furnizez un gust bun  biggrin.gif , de partea cu pututul ma ocup si singur!  biggrin.gif  w00t.gif
*

nu insinuam nimic, sa fiu iertata daca s-a inteles altceva tongue.gif dar daca vrand-nevrand consumi atata telina, si daca aceasta-i afrodisiaca, ar trebui totusi sa simti o diferenta. adica...s-ajungi sa vrei mai mult decat poti rolleyes.gif (din lipsa de timp, nu din alte motive, nu mai da cu pietre proud.gif )
zen
QUOTE(mianna @ Jul 28 2005, 17:42)
nu insinuam nimic, sa fiu iertata daca s-a inteles altceva  tongue.gif  dar daca vrand-nevrand consumi atata telina, si daca aceasta-i afrodisiaca, ar trebui totusi sa simti o diferenta.  adica...s-ajungi sa vrei mai mult decat poti  rolleyes.gif  (din lipsa de timp, nu din alte motive, nu mai da cu pietre  proud.gif  )
*

iar ma sterge mufa, daca raspund offtopic, asa ca tb sa ma limitez la subiectul discutiei: pt oral, nu exista ca nu ai chef.

offtopic: io cred ca mananc telina virtuala, altfel nu imi explic.

de ce mi se zice ca am gust bun w00t.gif

ps: sacalii, nu sariti, ca nu raspund la provocari biggrin.gif
inana
QUOTE(zen @ Jul 28 2005, 20:54)
iar ma sterge mufa, daca raspund offtopic, asa ca tb sa ma limitez la subiectul discutiei: pt oral, nu exista ca nu ai chef.

Se face chef naughty.gif
Cipsu
QUOTE(naughtydream01 @ Jul 25 2005, 23:18)
Singurul caz cand sexul oral ar fi prost e atunci cand iti bagi dintii(lipsita de experienta) in aia lui.
*

Depinde cum si cat de tare ii bagi............ w00t.gif
Cipsu
QUOTE(inana @ Jul 29 2005, 12:11)
Se face chef  naughty.gif
*

sau cheful vine mancand - spune o vorba din batrani...

inana
QUOTE(Cipsu @ Jul 29 2005, 13:18)
sau cheful vine mancand - spune o vorba din batrani...
*

Exact asta ziceam si eu... Asa ma tachineaza pe mine rolleyes.gif ca e obosit.. vrea sa doarma... bla bla bla... Nu trebuie decat sa incep sa te joci cu el.. sau sa-i vorbesti intr-un anumit fel si prinde viata naughty.gif
Mosotti
io cred ca toate femeile de pe forumu asta sint imbirligate cu hamali portuari. altfel nu-mi pot explica de unde atita oboseala cind ai linga tine o femeie care nu se mai poate abtine...
active95
moso (nu stiu cum sa traduc corect asa ca voi lasa "citatul" in forma original) didn't you know that in front every beautiful woman there's a guy tired of f**ing her ?
roll2.gif roll2.gif
bogdanan
am vazut pe dc ceva filmulete de genul deep throat. stie careva pe cineva... tongue.gif ...serios
un_oarecare
QUOTE(bogdanan @ Jul 30 2005, 01:57)
am vazut pe dc ceva filmulete de genul deep throat. stie careva pe cineva... tongue.gif ...serios
*

Da, eu! A mea e maestra. Se invata dupa carti tehnica deep-throat-ului. Numai daca [femeia] e scarba (si nu te place) zice ca nu poate.
toyomi
QUOTE(inana @ Jul 30 2005, 03:51)
Exact asta ziceam si eu... Asa ma tachineaza pe mine rolleyes.gif ca e obosit.. vrea sa doarma... bla bla bla... Nu trebuie decat sa incep sa te joci cu el.. sau sa-i vorbesti intr-un anumit fel si prinde viata  naughty.gif
*

nu cred, numa' daca te vede e sus, nu-i nevoie sa mai vorbesti sau faci ceva provocator.

cind iesi de la baie du-te dezbracata in dormitor ca sa-ti dai cu crema de corp si-ai sa vezi ca-n 2 secunde e sus, sau de la un simplu sarut taifunul incepe sa dea semne de aparitie..

mie nu mi s-a intimplat niciodata sa-ncep sa-i fac matanii ca se aiba chef.
toyomi
QUOTE(Mosotti @ Jul 30 2005, 04:07)
io cred ca toate femeile de pe forumu asta sint imbirligate cu hamali portuari. altfel nu-mi pot explica de unde atita oboseala cind ai linga tine o femeie care nu se mai poate abtine...
*

coolspeak.gif sint sigura ca " micul gigant" e sus inainte sa ajunga la boticul ei...
Mosotti
micul gigant e tot timpul sus. io-s nava amiral si ala e tunu principal
florina
QUOTE(bogdanan @ Jul 30 2005, 02:57)
*

stii cum m-a convins? a zis ca nu crede ca pot si eu...si nu m-am lasat pana nu am putut. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

proud.gif
Mosotti
ce fatuca ambitioasa. bravo proud.gif
bogdanan
QUOTE(un_oarecare @ Jul 30 2005, 08:01)
Da, eu! A mea e maestra. Se invata dupa carti tehnica deep-throat-ului. Numai daca [femeia] e scarba (si nu te place) zice ca nu poate.
*

am cautat si eu ebook-uri, dar fara success cursing.gif poate ma ajuti cu un lunk, ceva...

QUOTE(florina @ Jul 30 2005, 11:29)
stii cum m-a convins? a zis ca nu crede ca pot si eu...si nu m-am lasat pana nu am putut.  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

proud.gif
*

depinde acum cat de mare esti tu , a mea are 160 (prietena naughty.gif ) si se vaita ca o dor amigdalele
florina
eu am 1.75 si nu vorbesc 30 minute dupa ce o fac.
Mosotti
comunicam prin semne ca mutii
Tzepi
QUOTE(Mosotti @ Jul 30 2005, 14:41)
comunicam prin semne ca mutii
*

obscene? rolleyes.gif
florina
iti dai seama. mai sunt si ceva sunete pe acolo. inlove.gif
Mosotti
gil gil gil inlove.gif
bogdanan
QUOTE(florina @ Jul 30 2005, 13:40)
eu am 1.75 si nu vorbesc 30 minute dupa ce o fac.
*

yeee...e bine, ca o sa am si eu un moment de liniste dupa aia coolspeak.gif

si in plus ca...dupa 30 min imi revin tongue.gif

astept in continuare ebook...
florina
eu ma laudam, nu ma ofeream harhar.gif
ca am deja un doritor de deepthroat inlove.gif
Reclama
Castiga un master in IT la Berlin. Inscrie-te la Scoala de Eficienta! Detalii aici.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.