Sex Oral
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Mtz
Normal ca stie. E actrita si incerc sa mai iau niste lectii de la ea.

enjoy,
Mtz
zen
QUOTE(Mtz @ Mar 26 2005, 15:39)
Normal ca stie. E actrita si incerc sa mai iau niste lectii de la ea.

enjoy,
Mtz
*

in sfarsit un roman fericit peacefingers.gif

florina
QUOTE(aleka008 @ Jul 24 2005, 23:04)
Sau in tim ce ea iti face un sex oral: "Unde ai invatat sa o s**i asa de bine? Sigur nu esti de meserie?" Sau " OMG, unde ai invatat sa faci un oral asa de prost?!"
*

bine zis. sau "moama esti experta" cursing.gif
dar se pote sex oral prost? wink.gif adica ce se poate face in cazu in care ar fi prost? w00t.gif
Nozavi
QUOTE(florina @ Jul 25 2005, 01:11)
bine zis. sau "moama esti experta"  cursing.gif
dar se pote sex oral prost?  wink.gif adica ce se poate face in cazu in care ar fi prost? w00t.gif
*

huh.gif
Eu mi-am complimentat rata la capitolul asta
Si te asigur ca sunt destule care NU stiu sa faca, oricat de usor ar parea... sau ma rog... nu stiu astfel incat barbatul sa se simta excelent...
florina
QUOTE(Nozavi @ Jul 25 2005, 20:18)
huh.gif
Si te asigur ca sunt destule care NU stiu sa faca, oricat de usor ar parea... sau ma rog... nu stiu astfel incat barbatul sa se simta excelent...
*

pai da, compliment. dar "experta: poate fi curva. sau nu.....(veti zice voi) happy.gif

si zi-mi si mie, ce e coplicat in a face sex oral? ce nu poate fi stiut? e drept ca totdeuna se poate mai bine, dar sex oral prost nu poate fi. aia insemna sa vreio sa-i impingi capul sa termine wink.gif
Mosotti
io cred ca pur si simplu sinteti prea pretentiosi. dupa ca ca baga in gura scirbavnicu madular mai faceti si fitze. bine ca nu purtati blanuri de nurca in timpul evenimentului w00t.gif
shumilica
QUOTE(florina @ Jul 25 2005, 23:01)
pai da, compliment. dar "experta: poate fi curva. sau nu.....(veti zice voi) happy.gif

si zi-mi si mie, ce e coplicat in a face sex oral? ce nu poate fi stiut? e drept ca totdeuna se poate mai bine, dar sex oral prost nu poate fi. aia insemna sa vreio sa-i impingi capul sa termine wink.gif
*

draga mea, daca noi ajungem la placere indiferent de pozitionarea buzelor voastre tangential pe al nostru cilindru circular tZeapan asta nu inseamna ca nu inseamna ca nu cautam placerea si IN TIMPUL oralului...
see the difference ?
e ca si cum scopul tuturor oamenilor e placerea
dar conteaza daca drumul spre scop il faci cu placere sau nu

inana
QUOTE(florina @ Jul 25 2005, 23:01)
si zi-mi si mie, ce e coplicat in a face sex oral? ce nu poate fi stiut?
*

" Dupa cum bine stiti barbatul este mereu concentrat asupra penisului sau, acesta fiind cheia placerilor sale. Felatia creeaza o legatura puternica intre tine si partener, dar daca nu sinteti o fanatica a felatiei poti sa spui ca primesti sexul sau cu entuziasmul si senzatia de placere, ca atunci cind partenerul la rindul sau iti linge vulva si clitorisul si apreciaza licoarea placuta si dulce care se scurge din corpul tau aprins de dorinte erotice.

Concentreaza-te asupra senzatiilor tale, iar cind aveti penisul in gura ca un fruct copt si umflat, invata sa apreciezi gustul unic si finetea pielii sale cu limba. Pentru a reusi cu adevarat o felatie va trebui mai intii sa adori ''sceptrul' sau aurit care exprima putere, virilitate si forta vitala. Lasa-te cotropita de el, mingiie-l si acopera-l cu cuvinte magice, delicioase, asa cum numai buzele tale gasesc sa le inventeze, ghidate de dorinta de a fi acoperita de senzatii excitante. Apropie-ti gura de virful penisului, si, incetisor ca o pisicuta timida incepe sa lingi capul sau, vei observa imediat cum se umfla si iradiaza de performanta unei erectii sanatoase, apoi, prinde-l in gura si suge-l delicat doar din virful buzelor tale. Aspira, asta va creea o presiune irezistibila asupra sa, iar cind devine complet tare plimba-ti limba de la un capat la altul al ''sceptrului'' sau, iar din cind in cind sufla-i incetisor caldura gurii tale.

Exista un fel aparte pe care barbatul adora sa te priveasca in timpul felatiei, foarte importanta, aceea de a vedea miscarea penisului sau in gura ta, si de a-ti privi unduirea corpului in timpul miscarilor. Nu uitati riscul de a fi surprinsi in plina actiune, adauga un plus de placere acestui joc erotic. Masina, plaja, birou, sint locuri perfecte pentru o surpriza de acest gen!

Atunci cind aveti penisul in gura, limba trebuie sa fie mereu in miscare, sa stimuleze, si puteti sa o infasurati pe extremitatea lungimii sale. Linge dedesuptul capului sau pentru ai da senzatii puternice de placere, apoi musca, dar incetisor, toata ''virilitatea sa''.

Cu mina acopera testicolele sale si fa-le sa vibreze de placere, iar din cind in cind introdu-ti un deget in gura apoi lasa-l sa se plimbe pe penis si maseaza delicat de la un capat la altul. Ridica-ti privirea catre ochii lui si clipeste din genele tale lungi incetisor, veti reusi sa dezmierzi una din corzile sale masculine.

A inghitii sau nu? Fantasmele fiecarui barbat sint de a-si privi partenera savurind cu placere fluidul sau viril, dar nu oricum, ci ca un nectar sacru care se scurge din vulcanul sau si care varsa lava placerilor sale peste fata ta, sinii si buricul tau. Acesta este actul de adorare care va unii ca nimic altceva dragostea unui cuplu care se stimeaza reciproc, apreciaza si iubesc arta de a face sex. Partenerul tau se va simti iubit daca vei inghite fluidul sau , fiind un act puternic, pe care doar daca il stimezi si iubesti cu adevarat o vei face. Se spune ca sperma este considerata un remediu, avind un gust propriu si viscos. Incercati si oferiti partenerului inainte de felatie suc de ananas, sau sa manince prajituri cu scortisoara, iar pentru un gust mai placut oferiti inainte cu 1 ora, doua pahare de suc de rosii acompaniate de telina. Veti fi multumite de ceea ce veti constata atunci cind veti inghitii sperma.

Dupa ejaculare lasa sexul partenerului sa ramina linistit intr-un colt al gurii tale si sa adoarma fericit ca i-ai oferit in sfirsit un spectacol erotic plin de senzatii neintilnite si apreciate "

Sursa: ...... (nu facem reclama rolleyes.gif )
naughtydream01
Singurul caz cand sexul oral ar fi prost e atunci cand iti bagi dintii(lipsita de experienta) in aia lui.
zen
QUOTE(inana @ Jul 25 2005, 23:07)
" Incercati si oferiti partenerului inainte de felatie suc de ananas, sau sa manince prajituri cu scortisoara, iar pentru un gust mai placut oferiti inainte cu 1 ora, doua pahare de suc de rosii acompaniate de telina. Veti fi multumite de ceea ce veti constata atunci cind veti inghitii sperma.

Dupa ejaculare lasa sexul partenerului sa ramina linistit intr-un colt al gurii tale si sa adoarma fericit ca i-ai oferit in sfirsit un spectacol erotic plin de senzatii neintilnite si apreciate "
Sursa: ...... (nu facem reclama  rolleyes.gif )
*

cum dreaq sa beau ceva cu o ora inainte, cand nu stiu niciodata cand o fac? confusedsmiley.png

nu de alta, dar asta cu fluidele parfumate e buna w00t.gif
inana
Sincer nu stiu... n-am incercat inca partea asta kisstogether.gif
r3ddr
QUOTE(Indianu @ Oct 30 2004, 19:30)
dar ....un gest frumos, o vorba buna te poate face sa te simti mai bine decat sexul sau sexul oral  notangel.gif  coolspeak.gif

asa zice lumea care n'are parte nici de una, nici de cealalta w00t.gif
mianna
QUOTE(zen @ Jul 25 2005, 23:20)
cum dreaq sa beau ceva cu o ora inainte, cand nu stiu niciodata cand o fac? confusedsmiley.png

nu de alta, dar asta cu fluidele parfumate e buna  w00t.gif
*

pai... cred c-am gasit rezolvarea... bea tot timpul doar suc de rosii cu telina coolspeak.gif

si nu uita, dupa catva timp, sa ne confirmi daca intr-adevar telina are efecte afrodisiace smile.gif
Zazie
E prost atunci cand nu reusesti sa te umectezi in gura.
Vanish
Da, exista sex oral slab calitativ si bun calitativ si mai ales nu trebuie facut cu dinti!:P
Dar pana la urma care este raspunsul la intrebarea aia existentiala: Se inghite sau se scuipa tandru?
zen
QUOTE(mianna @ Jul 26 2005, 19:16)
pai... cred c-am gasit rezolvarea... bea tot timpul doar suc de rosii cu telina  coolspeak.gif 

si nu uita, dupa catva timp, sa ne confirmi daca intr-adevar telina are efecte afrodisiace  smile.gif
*

sa fim intelesi: io l-as bea sa furnizez un gust bun biggrin.gif , de partea cu pututul ma ocup si singur! biggrin.gif w00t.gif
Zazie
QUOTE(zen @ Jul 27 2005, 06:49)
sa fim intelesi: io l-as bea sa furnizez un gust bun  biggrin.gif , de partea cu pututul ma ocup si singur!  biggrin.gif  w00t.gif
*

cui vrei sa-i furnizezi un gust bun? vreunei parti anatomice feminine? smile.gif)
toyomi
pe mine ma macina un gind, cum o fi sa faci sex oral cu zippy, banuiesc ca recurge la tehnicile yoga, 69 pe lustra sau noaptea-n cimitir pe cruci. naughty.gif
zahei
QUOTE(Nozavi @ Jul 25 2005, 20:18)
huh.gif
*

pentru un sex oral de succes, recomand in prealabil niste pastile mentosane cu exctarct de eucalipt si ginko-biloba, pentru o senzatie racoritoare.
zen
QUOTE(Zazie @ Jul 27 2005, 07:12)
cui vrei sa-i furnizezi un gust bun? vreunei parti anatomice feminine? smile.gif)
*

limbii
...easca
QUOTE(zen @ Jul 27 2005, 07:49)
sa fim intelesi: io l-as bea sa furnizez un gust bun  biggrin.gif , de partea cu pututul ma ocup si singur!  biggrin.gif  w00t.gif
*

QUOTE(zahei @ Jul 27 2005, 08:19)
pentru un sex oral de succes, recomand in prealabil niste pastile mentosane cu exctarct de eucalipt si ginko-biloba, pentru o senzatie racoritoare.
*

Eu, daca as fi barbat, as bea parfum. Vindea cineva pe aici... naughty.gif
toyomi
inainte de sexul oral spalati-va bine dintii ca nu cumva femeia sa faca vreo infectie.
cavitatea bucala este cea mai mare sursa de microbi.
zero00
QUOTE(toyomi @ Jul 27 2005, 09:35)
inainte de sexul oral spalati-va bine dintii ca nu cumva femeia sa faca vreo infectie.
cavitatea bucala este cea mai mare sursa de microbi.
*

tooth.gif
florina
toyo ai dreptate cu sursa de microbi, dar ce te faci daca e mentolata pasta de dinti? w00t.gif
Zazie
QUOTE(florina @ Jul 27 2005, 10:08)
toyo ai dreptate cu sursa de microbi, dar ce te faci daca e mentolata pasta de dinti? w00t.gif
*

Papi niste ceapa.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.