Sex Oral
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

sonykel
ce inseamna voyurist??? huh.gif
Coana
unu care sta si se uita la altii...cum o fac...

sonykel
aha deci dupa mine voyurist e unul dintre pacientii lu dr. ciomu unu impotent care vrea so faca dar nu poate asa ca doar se uita! huh.gif
cspot
Nu ma ! Voyurist e ala care simte placere atunci cand se uita .... Ala care vrea s-o faca dar nu are cu ce se numeste altfel ...
Swap
QUOTE(cspot @ Mar 25 2005, 11:04)
Ala care vrea s-o faca dar nu are cu ce se numeste altfel ...
*

Eunuc?! laugh.gif
bubalus
QUOTE(Mosotti @ Mar 25 2005, 09:24)
gresesti ca de obicei. istoria muyei se intinde inapoi in timp pina pe vremea omului cavernelor. imediat ce omul cavernelor (sa-l numim omcav) a imblinzit lupul si a obtinut astfel pe cel mai bun prieten al omcav, el, omcav, a observat cum un mascul de lup se lingea frenetic la pubipla. omcav a lasat ghioaga din mina si s-a apucat de propria maciuca incercind sa imite lupul. evident ca n-a reusit, da, din fericire pentru el, prin preajma trecea o creatura fascinanta cu par lung si imbirligat care a fost de acord sa-i dea o gura de ajutor. si asa peste mii de ani muya e la loc de cinste, desi nu e atit de pretuita ca sexul in sine, asta putindu-se vedea simplu din pretul afisat de prostituate. va multumesc pentru atentie
*

coolspeak.gif
nu m-am gandit pana acum asa de departe......super misto
johnny bravo
QUOTE(Mosotti @ Feb 27 2005, 02:09)
si io vreau sex, de orice fel, insa bunicu-mio, batrin intelept, imi spunea sughitind: "ma baiete, ai grija ce-ti doresti, ca poate primesti"
*

Bine a zis bunicu'. Daca tot iti doresti sex de orice fel, poate te trezesti cu sex de 1 cm.
Sau cu un sex de ratoi, d-ala incovrigat. Sau... nu... asta nu pot sa-l scriu pe forum.

Mosotti
si cum as putea io sa patrund intr-un sex de 1 cm? cu destu? death.gif
johnny bravo
QUOTE(Mosotti @ Mar 25 2005, 14:43)
si cum as putea io sa patrund intr-un sex de 1 cm? cu destu?  death.gif
*

Nu patrunzi in, patrunzi cu. death.gif
addicted
folosesti o palnie
Mosotti
QUOTE(johnny bravo @ Mar 25 2005, 14:45)
Nu patrunzi in, patrunzi cudeath.gif
*

cu ce? w00t.gif
zen
QUOTE(Coana @ Mar 25 2005, 09:07)
si Dumnezeu era voyourist...
*

cu simpatie te corectez, coana, ca esti una cu care m-as cunoaste de vreo cateva ori pe zi, ca sa moara moso care viseaza numai al doilea numar: cred ca se scrie voyeur
Mosotti
zen, tu inca n-ai luat nici un cutit in cap? w00t.gif
bLuEsHiFt
Pana la urma faza este urmoatoarea...

Sa luam exemplul unei fete de 9-10 ani care aude prima oara de sarut propriu-zis (asta implicand si limba, bineinteles). Ea la prima vedere (sau si a doua, si a treia) va fii dezgustata.

"Cum ma sa-mi bage limba in gura? Sa ii iau microbii? Niciodata!".

Dupa minim 3 sau maxim 4, 5 ani... Fata se saruta. Ghiciti ce. Ii place sa se sarute.

Asa se intampla si cu o fata.. Ii se pare la prima vedere ca felatia este scarboasa.. Dar dupa cativa ani isi va da seama ca nu e chiar asa.
zen
QUOTE(Mosotti @ Mar 25 2005, 20:50)
zen, tu inca n-ai luat nici un cutit in cap?  w00t.gif
*

in spate, multe laugh.gif
Mtz
QUOTE(zen @ Mar 25 2005, 21:12)
in spate, multe  laugh.gif
*

w00t.gif cutite? w00t.gif
denis.m
QUOTE(bLuEsHiFt @ Mar 25 2005, 23:12)
Sa luam exemplul unei fete de 9-10 ani care aude prima oara de sarut propriu-zis (asta implicand si limba, bineinteles). Ea la prima vedere (sau si a doua, si a treia) va fii dezgustata.

Asa se intampla si cu o fata.. Ii se pare la prima vedere ca felatia este scarboasa.. Dar dupa cativa ani isi va da seama ca nu e chiar asa.
*

spre deosebire de "sarut", cuvantul "felatie" are un termen corespondent in lb romana ce e folosit foarte des de noi, romanii - respectiv "mu-e"

pentru tanara de mai sus textele de genul "mu-sta, sa-ti dau mu-e, etc" asimilate de-a lungul adolescentei nu-s foarte incurajatoare pentru cariera ei de femeie
zen
QUOTE(Mtz @ Mar 25 2005, 21:14)
w00t.gif cutite?  w00t.gif
*

perversilor! sunteti ca in bancul ala care zice: e adevarat ca exista amanti iubitori si tandri? da, problema e ca si ei au un amant biggrin.gif
Mtz
Mie din contra, cuvantul felatie mi se pare un cuvant ok pentru ca rimeaza cu relatie. O relatie lunga inseamna ceva OK.
De aici si ecuatia (always_true?) relatie (lunga) = felatie (multa). biggrin.gif

enjoy,
Mtz
Mosotti
io ma intreb cam care ar fi cea mai indicata metoda de a exprima dorinta pentru o satisfacere orala? asta in cazul in care nu-si da seama ca orice barbat vrea asa ceva. ii spui pur si simplu, ii bati apropouri, o introduci direct si prin surprindere sau faci un desen in Photoshop® CS?

@Mtz, tu iti dai seama ca ai inceput sa postezi ca nebunu pe aria asta? umbli dupa posturi? vrei sa fii moderator? biggrin.gif
denis.m
QUOTE(Mosotti @ Mar 25 2005, 23:59)
io ma intreb cam care ar fi cea mai indicata metoda de a exprima dorinta pentru o satisfacere orala?
*

mimezi felatia prin mesaje subliminale in timp ce conversezi cu ea - adica dai din gat inainte si-napoi in timp ce ii vorbesti
Mtz
QUOTE(Mosotti @ Mar 25 2005, 21:59)
@Mtz, vrei sa fii moderator?  biggrin.gif
*

Da, ca sa imi pun posturile la loc. wink.gif Oricum, pentru mine nu e mare paguba in ciuperci. Cine e user constant si activ pe aici le-a citit. Restul nu conteaza.

enjoy,
Mtz
zen
QUOTE(Mtz @ Mar 25 2005, 23:18)
Da, ca sa imi pun posturile la loc. wink.gif Oricum, pentru mine nu e mare paguba in ciuperci. Cine e user constant si activ pe aici le-a citit. Restul nu conteaza.

enjoy,
Mtz
*

We all want to watch movies in the best way possible on ours DivX Players, but the producers still offer an weak technical support, especially regarding subtitles

on our
a weak
no offense, i hope

ps: cu ce stii tu sa faci mai esti inca in tara noastra minunata, care pacat ca e locuita?
Mtz
Merci de corecturi. S-a modificat. Sigur mai am si altele la mine pe site, dar niciodata nu am fost tare la limbi. Straine. A mea e tocita deja. wink.gif

Raspuns la PS: intr-adevar, nici eu nu stiu ce mai caut aici, dar daca intrebarea are legatura cu titlul threadului, de-aia nu m-au primit: am cazut la proba de limbi. Toata viata mi-am dorit sa fiu actor. biggrin.gif

enjoy,
Mtz
zen
QUOTE(Mtz @ Mar 26 2005, 11:24)
am cazut la proba de limbi. Toata viata mi-am dorit sa fiu actor. biggrin.gif

enjoy,
Mtz
*

iubita ta stie? biggrin.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.