alx1
10th December 2004, 20:46
QUOTE(Ramy @ Dec 9 2004, 22:51)
Daca preferi finutza..daca nu..pot sa te si leg

O zi frumos, una legat......., si tot asa.
Zi-mi cum te contactez
Rodeo
10th December 2004, 22:53
Pai daca tot discutam aici despre sexul oral, de ce sa nu vorbim despre tot? Fetelor, ia spuneti repede, cand oferiti un blow job partenerului vostru duceti treaba pana la consecinta fireasca? Si adaca da, ce faceti cu produsul? Vorbesc despre un partener pe care il iubiti, aveti o relatie mai indelungata deja si de care sunteti sigure. Pe baieti nu ii intreb, daca au declarat ca o fac nu cred ca au vreo problema sa mearga pana la capat (cu conditia sa aiba destula rabdare...si maiestrie, desigur).
Si o intrebare pentru ambele sexe: sexul oral in folositi drept "aperitiv" inainte de a continua cu alte pozitii, drept modalitate de a .... trezi somnorosii sau chiar ca un act sexual de sine statator?
Si ca sa raspund primul eu o folosesc pentru al doilea motiv (buna metoda de revigorare rapida intre doua partide de sex), dar celelalte doua variante nu ma incanta decat moderat.
Codreanu
11th December 2004, 02:14
Raspuns:
De regula folosesc sexul oral ca un aperitiv dar uneori este in sine un "act" sexual. Depinde de dispozitie de moment ..... stii cum e rutina este moartea pasiunii asa ca e bine sa fii creativ in acest domeniu.
Lady Mosotti
11th December 2004, 10:32
Raspuns: de cele mai multe ori il fac pierdut prin stomac. La cealalta intrebare, hmm..toate trei....nu odata...
arty
11th December 2004, 10:42
QUOTE(Rodeo @ Dec 10 2004, 12:53)
Si adaca da, ce faceti cu produsul? Vorbesc despre un partener pe care il iubiti, aveti o relatie mai indelungata deja si de care sunteti sigure.
nu pricep de ce pe unii ii intereseaza chestia asta... daca il inghite sau nu... care e diferentza dupa ce tu ai avut orgasmul? sincer, eu doi bani nu dau... o singura chestie ma intereseaza.. sa nu i'l adune si sa'l bage in vagin... doar din acest punct de vedere ma intereseaza, in rest.. i dont care...
Ramy
11th December 2004, 16:11
[quote=Rodeo,Dec 10 2004, 22:53]
Pai daca tot discutam aici despre sexul oral, de ce sa nu vorbim despre tot? Fetelor, ia spuneti repede, cand oferiti un blow job partenerului vostru duceti treaba pana la consecinta fireasca? Si adaca da, ce faceti cu produsul? Vorbesc despre un partener pe care il iubiti, aveti o relatie mai indelungata deja si de care sunteti sigure.
Si o intrebare pentru ambele sexe: sexul oral in folositi drept "aperitiv" inainte de a continua cu alte pozitii, drept modalitate de a .... trezi somnorosii sau chiar ca un act sexual de sine statator?
Cateodata il folosesc ca "aperitiv"..de cele mai multe ori. Cand duc treaba pana la capat ,ma aleg cu o durere musculara
, dar facem si " sacrificii"
alx1
13th December 2004, 13:38
Ramy:
Cateodata il folosesc ca "aperitiv"..de cele mai multe ori. Cand duc treaba pana la capat ,ma aleg cu o durere musculara , dar facem si " sacrificii"
Alx1:
Oare faci des asemenea sacrificii?!
Multor fete le este rushine sa recunoasca practicarea acestui sport. Acelasi lucru probabil este valabil si pentru baieti, dar asta cind sunt inconjurati de persoane de acelasi sex.
As folosi ca 'aperitiv' la sarbatorirea victoriei lui Base'.
Ramy
13th December 2004, 14:57
[quote=alx1,Dec 13 2004, 13:38]
Multor fete le este rushine sa recunoasca practicarea acestui sport. Acelasi lucru probabil este valabil si pentru baieti, dar asta cind sunt inconjurati de persoane de acelasi sex.
Sa nu crezi ca eu recunosc public. Stiu 3 prietene apropiate si tipii in cauza. Atat. Pe forum..e ok..nu ma stie nimeni.
Stii vorba ceea "o femeie trebuie sa fie doamna in lume si c.... in pat"
Mosotti
13th December 2004, 14:59
io recunosc si in lume numai ca nu sint luat in serios. oare de ce? chiar trebuie sa fac demonstratii live pentru sustinerea cauzei? ar trebui ca noi, toti barbatii cu limba nelinistita, sa pichetam guvernul pina obtinem recunoasterea meritata
alx1
13th December 2004, 18:40
Sa nu crezi ca eu recunosc public. Stiu 3 prietene apropiate si tipii in cauza. Atat. Pe forum..e ok..nu ma stie nimeni.
Stii vorba ceea "o femeie trebuie sa fie doamna in lume si c.... in pat" 
[/quote]
Ha ha, norok cu forumul. Loc de spovedanie va ajunge in curind.
Eu nu ma refer sa recunosti de ex fatza de seful tau sau fata de rude, ci doar fatza de prieteni.
Atunci spune-ne noua ce fantezii mai ai, si pe care nu le-ai pus in practica.
Hey, Massotti ar trebui sa pichetam odata cu femeile.
charlize
13th December 2004, 20:39
QUOTE(arty @ Dec 11 2004, 10:42)
nu pricep de ce pe unii ii intereseaza chestia asta... daca il inghite sau nu... care e diferentza dupa ce tu ai avut orgasmul? sincer, eu doi bani nu dau... o singura chestie ma intereseaza.. sa nu i'l adune si sa'l bage in vagin... doar din acest punct de vedere ma intereseaza, in rest.. i dont care...
Si daca il aduna si nu, nu si-l pune in vagin dar iti propune sa-l papati impreuna cu lingurita
???????Ce spui-nu-ti pasa?Te asigur ca sperma nu prea intra la categoria delicatese...Cel putin nu din experienta mea
Hawkie
14th December 2004, 00:53
Mă bag și eu în discuție...prietena mea cred că are o problemă leagată de sexul oral. Indiferent ce argumente i-am adus n-am reușit nici cum să o determin să facă lucrul firesc...binențeles că ei îi face plăcere când eu "lucrez", ea însă are niște inhibiții foarte profunde presupun...nu știu cum să fac să o dezinhibez.
Manowar
14th December 2004, 01:21
QUOTE(Hawkie @ Dec 14 2004, 01:53)
Mă bag și eu în discuție...prietena mea cred că are o problemă leagată de sexul oral. Indiferent ce argumente i-am adus n-am reușit nici cum să o determin să facă lucrul firesc...binențeles că ei îi face plăcere când eu "lucrez", ea însă are niște inhibiții foarte profunde presupun...nu știu cum să fac să o dezinhibez.
da-i verde, doar face pe tampita, nu cred ca e. o sa scape instant de inhibitii.
Relativ
14th December 2004, 10:32
QUOTE(charlize @ Dec 13 2004, 22:39)
Si daca il aduna si nu, nu si-l pune in vagin dar iti propune sa-l papati impreuna cu lingurita

???????Ce spui-nu-ti pasa?Te asigur ca sperma nu prea intra la categoria delicatese..
se numeste "bukkake" . cauta pe Google Immages
arty
15th December 2004, 04:32
QUOTE(Hawkie @ Dec 13 2004, 14:53)
schimbi prietena...