Sex Oral
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Lady Mosotti
Pai pentru asta ar trebui sa iti dau un test de inteligenta, creativitate bune maniere. apoi sa vad extrasul de cont, masina pe care o conduci....si pe urma pe tine...
Dar iti zic io ca nu ti-ai dori...pentru ca sunt deja bortoasa....
Moso, te bucuri?
Mosotti
poate trimit o racheta dirijata prin gps ca sa-ti pirleasca hormonii....

ce bortoasa, ca nu ai burta? al cui e, al omului invizibil? sau poate ca o sa-ti creasca de-acum inainte si o sa te umfli ca fulga si o sa-mi pretinzi sa-ti spun ca esti la fel de frumoasa, ba chiar mai frumoasa si o sa ma pui sa-ti satisfac toate poftele blablabla...
daca esti bortoasa te iau de nevasta. evident ca inainte iti dau o mama de bataie

darck angel
dar de ce lady mosotti , el indeplineste toate aceste calitati ?
Lady Mosotti
pai poti sa ma legi deja de calorifer....azi am aflat ...suntem in luna 2....deci o sa fie...leu? inca unu acasa? sau daca e mai grabit/grabita ...poate iese rac....
Sper ca nu-mi zici ca trebuie sa fac avort.....te tin balamalele?
darck angel
QUOTE(Lady Mosotti @ Dec 3 2004, 21:25)
pai poti sa ma legi deja de calorifer....azi am aflat ...suntem in luna 2....deci o sa fie...leu? inca unu acasa? sau daca e mai grabit/grabita ...poate iese rac....
Sper ca nu-mi zici ca trebuie sa fac avort.....te tin balamalele?
*

bei o cafea cu mine , chiar si-n luna 2 kisstogether.gif
Lady Mosotti
NU. Barbatu-miu e lumina ochilor mei.....si nu poti sa zici si tu pe PM?
darck angel
QUOTE(Lady Mosotti @ Dec 3 2004, 21:30)
NU. Barbatu-miu e lumina ochilor mei.....si nu poti sa zici si tu pe PM?
*

ok, hai ca-ti zic pe pm d-o bere sau....

Mosotti
iti dadeam io numa cafea peste cap. mergem cu leul mai departe, probabil ca au anticipat si aia de la bnr mai bine ca mine situatia. si doar ti-am spus sa folosim profilactice...
Necronomikon
QUOTE(Lady Mosotti @ Dec 3 2004, 13:33)
n-are absolut nici una...desi , daca vrei familie , cica de astia tre sa cauti....
un familist care are rabdare in sexul oral?! cine nu si-ar dori?
*

Io am foarte mare rabdare in sexul oral. De fapt, in 69 as sta toata ziua, nu mai ma plictisesc. Problema e ca se plictiseste ea inaintea mea sad.gif
Lady Mosotti
bai dar esti putregai. dar nu te bucuri deloc? ti-am facut si eu cel mai misto cadou de craciun, si tu.....ma faci sa plang.
Sa vezi ce bataie iti iei tu acasa. Chiar ca-mi vine sa ies la cafea cu ingeru...
Mosotti
iti dau io numa ingeri si apocalipse cind ajung acasa. te invat io minte sa-mi dai vesti dintr-astea pe forum
darck angel
lady , asa e , hai vin-o la mine , pe mosotti da-l lui charlizie
Lady Mosotti
nu fac eu transferul cu cioara de pe gard....oricat de bun ai fi tu...asta e testat, e uns cu toate alifiile...il iubesc! inlove.gif
toyomi
@ mosotti , vezi ca ramai fara nevasta ....
Mosotti
stai linistita ca am imblinzit-o
toyomi
hai ca pina la urma se da tot forumu' la ea
Zazie
console.gif
Ramy
[quote=arty,Dec 3 2004, 07:42]
cel mai simplu... se intreaba.

de cele mai multe ori, ea preia initiativa. (ii place prea mult ca sa ashtepte pana ishi ia inima in dintzi un fatalau). daca nici ea nu face nimic, o intrebare nu strica... direct, elimini orice dubii... credeam ca, banuiam.. etc...

Hmmm...cum naiba sa intrebi? "mai baiatule, vrei un sex oral?" coolspeak.gif
Problema nu cred ca e cu placutul...cred ca ambelor parti le place, dar poate le e greu sa recunoasca si sa accepte ca e ceva normal si tipa nu e o parasuta daca o face.
Ramy
QUOTE(arty @ Dec 3 2004, 07:46)
eu da, ma potrivesc cu toate zodiile... ptiu drace... devil.gif
*

Dar ce zodie pluricompatibila esti, daca nu sunt prea indiscreta? wink.gif
arty
me? el toro... 12 socketuri open...
Codreanu
QUOTE(Ramy @ Dec 3 2004, 20:40)
Hmmm...cum naiba sa intrebi? "mai baiatule, vrei un sex oral?" coolspeak.gif

*

Hei, odata chiar asa mi s-a intamplat. Aveam o partenera genul foarte relaxat si in largul ei cu sexual stuff .... eram la prima intalnire ... m-a prins de penis si mi-a spus .... "te deranjeaza daca-ti fac sex oral" ....personal am ramas poster cateva clipe apoi am zis ca nu .... ce altceva puteam sa zic .....
biggrin.gif coolspeak.gif

De obicei am eu initiativa asta dar sincer sa fiu mi-e un pic ... jena sa intreb inainte ... hei vrei un sex oral ... trec direct la fapte ... Fata asta este gemeni si probabil din cauza ca gemenii verbalizeaza mai mult ..... in fine .... a fost really funny ...
Ramy
QUOTE(arty @ Dec 3 2004, 22:20)
me? el toro... 12 socketuri open...
*

mai, mai, mai... el toro...comunal? coolspeak.gif
Ramy
QUOTE(Codreanu @ Dec 4 2004, 01:48)
Hei, odata chiar asa mi s-a intamplat. Aveam o partenera genul foarte relaxat si in largul ei cu sexual stuff .... eram la prima intalnire ... m-a prins de penis si mi-a spus .... "te deranjeaza daca-ti fac sex oral" ....personal am ramas poster cateva clipe  apoi am zis ca nu .... ce altceva puteam sa zic .....
biggrin.gif  coolspeak.gif

De obicei am eu initiativa asta dar sincer sa fiu mi-e un pic ... jena sa intreb inainte ... hei vrei un sex oral ... trec direct la fapte ... Fata asta este gemeni si probabil din cauza ca gemenii verbalizeaza mai mult ..... in fine .... a fost really funny ...
*

Mai, si eu sunt gemeni, dar daca il vad pe celalalt "constipat" in comunicare...fac la fel.
Si ce parere ti-ai facut despre tipa? Cat timp a durat relatia voastra?
Codreanu
QUOTE(Ramy @ Dec 4 2004, 03:37)
Si ce parere ti-ai facut despre tipa? Cat timp a durat relatia voastra?
*

2 intalniri. smile.gif . Apoi a plecat in Ungaria. (fata este unguroaica). Dar mi-a placut tipa fara sa ajung totusi sa ma indragostesc pe bune de ea dar o admiram foarte mult si era super draguta. ... Oricum, cred ca a fost fata cea mai lipsita de complexe din cate am intalnit. Era foarte naturala si fireasca in tot ceea ce facea.
Hawkie
QUOTE(Codreanu @ Dec 4 2004, 16:28)
...fata este unguroaica...

...cred ca a fost fata cea mai lipsita de complexe din cate am intalnit.

...se pare că nu degeaba se zice că unguroaicele sunt perverse.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.