Sex Oral
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

dacia
Nu, eu, ma gandeam ca vrea ea ! smile.gif
dacia
Doar asa, ca o intrebare: sex oral cu verisoara/sora ? Cineva ceva ? smile.gif tongue.gif ohmy.gif

add
QUOTE(_seti_ @ Sep 27 2004, 13:21)
@dacia - perversule, acum oi vrea sa sti si ce gust are  puke.gif
*

curiosii sa nu risipeasca monstra la urmatoru act de autosatisfacere...
Piorel
QUOTE(dacia @ Sep 27 2004, 12:58)
Hai ca vb prostii ! Perversilor !
Acu, o intrebare : da o prietena care inghite are cineva ? smile.gif
*

Am avut eu cateva partenere care inghiteau. coolspeak.gif coolspeak.gif coolspeak.gif
add
OMFG! unde a disparut??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
dacia
Piorel ! 10x; ceva nr de tel mai ai smile.gif ?
sepguy
La turci si italieni! biggrin.gif

akeem
Mai, pe aici va pierdeti voi timpu'? Si eu ma mai mir de ce nu mai e activitate pe Auto! smile.gif

On: sexul oral e ca drogul: creeaza dependenta . Odata ce te-ai invatat cu asa ceva iti va fi greu sa te lipsesti. Si aceasta in cazul de fata se numeste impotenta (psihica).
dacia
Wow akeem ! Si eu care nu stiam de ce nu mai pot sex anal ! smile.gif
akeem
Pai de ce?
Mosotti
@akeem, deschide un thread sex oral in masina, asta daca vrei activitate pe Auto. sau "Logan - umar - craci - Este posibil ?"
Dan
mostti, nu incetezi sa ma uimesti!
logan umeri craci !!! death.gif esti criminal coolspeak.gif

ps.. propun thread: masturbarea in dacia 1100 ... un deliciu? roll2.gif
toyomi
QUOTE(Mosotti @ Sep 28 2004, 18:49)
@akeem, deschide un thread sex oral in masina, asta daca vrei activitate pe Auto. sau "Logan - umar - craci - Este posibil ?"
*

minunat! coolspeak.gif

sau capra..pe dacie! Auto.
dacia
Dragilor, sex oral in Logan ! Doar la asta va ganditi voi ! Ce rusine !
Pai Logan este o masina europeana ! In ea incape chiar si un viol in grup ! N-ati vazut ce portbagaj mare are ?
Insa eu ma gandesc mult mai serios la o orgie, un menage a trois cel putin, corespunzator unui moror de 1.6L cu AC cu tot !
Vai cata ignoranta !
dacia
QUOTE(Dan @ Sep 28 2004, 11:57)
ps.. propun thread: masturbarea in dacia 1100 ... un deliciu?  roll2.gif
*

aia sa crezi tu ! anost, lipsit de perspectiva ! Ia sa te vad eu cu un thread de genul " ...69 pe minimobra!"
morpheusdj
Sa punem si altfel situatia, Daciile au fost dintotdeauna spatioase. Le lipseste pielea ca sa fie totul ok.

Am un prieten care a zis ca in Opelul lui nu se simtea la fel de comod ca intr-o dacie pe bancheta din spate smile.gif
akeem
Toyomi, tu nu stii ca bataia doare? smile.gif
aurafas
Poate n-ați observat, dar thread-ul nu e la secțiunea FUN. Cred că inițiatorul a vrut ca aceasta să fie o discuție între oameni maturi. Evident, cei dominați de pudibonderie au găsit de cuviință că mai bine fac haz decât să discute serios și asta m-a făcut să-mi postez și eu părerile, poate revenim back on track.
Ca să rămân on-topic, consider că sexul oral este o manifestare a unei afecțiuni și încrederi speciale între parteneri, pentru că, așa cum spunea o tipă în "Body Shots" (btw, super film!), "your teeth are right there!". Toate bune și frumoase, dar, dacă faci asta din obligație, se duce naibii plăcerea, ca să nu mai vorbim când o faci fără să te pricepi.
Dar lumea se pricepe la tot (politică, engleză, fotbal, medicină etc.), fără să aibă de fapt habar, și asta este făcută în dorul lelii.
Vă recomand cu căldură, o lectură interesantă și pe urmă mai vorbim.
http://www.sexuality.org/l/incoming/ghaos.html
Mosotti
din filmul ala si din linkul ala ai invatat tu despre sexul oral? poate ar fi timpul sa treci la partea practica
aurafas
Dacă asta-i singura concluzie pe care o tragi, Mosotti, jos pălăria! Ești un geniu!
Mosotti
toate threadurile despre sex au luat-o razna. daca nu ma crezi arunca o privire in defuncta arie Sex. am ris ca nebunul. daca vrei sa porti o discutie serioasa de spre sex n-ai nici o sansa pe un forum public, du-te la un cabinet medical. "Sex oral, pareri de la baieti si fete". Tu chiar crezi ca o sa vine fetele sa-ti povesteasca ce si cum le place?
aurafas
Fetele, nu. Femeile, poate. Dar atâta vreme cât tu ne trimiți la plimbare, nici noi nu ne vom spune părerea.
Mosotti
---------
Fetele, nu. Femeile, poate. Dar atâta vreme cât tu ne trimiți la plimbare, nici noi nu ne vom spune părerea.
---------
crezi? uite citeva citate dinainte de a "va trimite eu la plimbare":

- Sexul normal este cel care presupune penetrarea vaginului/anusului la homosexuali de catre un penis.

- Imi place sa-mi faca femeia. Nu spun femeii "S... p...!" In schimb o ling asa de mult si de bine incat i se face pofta si imi face si ea mie. Works every time!
- Subscriu.
Iam-iam.

- Acu, o intrebare : da o prietena care inghite are cineva ?
- Asta e idealu' spre care tinde tot barbatu'.

- Am avut eu cateva partenere care inghiteau. cool cool cool

etc etc etc

scuza-ma ca m-am bagat intr-o asemenea discutie serioasa si fara perdea. idealul meu este sa stric tocmai asemenea discutii serioase
Zaurus
QUOTE(Mosotti @ Sep 29 2004, 16:14)
toate threadurile despre sex au luat-o razna. daca nu ma crezi arunca o privire in defuncta arie Sex. am ris ca nebunul. daca vrei sa porti o discutie serioasa de spre sex n-ai nici o sansa pe un forum public, du-te la un cabinet medical. "Sex oral, pareri de la baieti si fete". Tu chiar crezi ca o sa vine fetele sa-ti povesteasca ce si cum le place?
*

apropos de prima parte sint de acord. in loc de posturi scrise din experienta se prefera visuri erotice. cit despre fete, nu vad de ce nu ar posta aici cita vreme isi pot face un nou id (chiar si cu nume de baiat) si oricum nu le cunoaste nimeni. ca sa nu mai vorbesc ca treaba nu e rusinoasa
Mosotti
poate ca nu ma crezi, dar fetele au alte lucruri in cap decit sa-si dea drumul pe forumuri la adapostul anonimatului. femeile, cu atit mai putin

si nici nu se lauda cu chestii de genul: ultimilor 5 parteneri le-am inghitit-o toata
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.