toyomi
30th November 2004, 13:13
QUOTE(Cristist50 @ Nov 30 2004, 16:01)
Dat fiind ca joi dis-de-morning intru in conced si deci ma reped acasa, ma pregatesc de pe acum pentru o partida meseriasa.
Sotia mea fiind insarcinata, are o "pofta de viata" mult mai mare ca de obicei (asa a fost si la prima sarcina). Parerea ei de farmacist? Sexul nu e murdar. Si ca sa fie frumos trebuie sa fie total. Oau...
sa-ti traiasca familia si sanatate ,imi place de sotia ta cum gindeste .
Codreanu
30th November 2004, 13:15
Manowar, nu m-ai inteles. Pt mine personal virginitatea la o femeie nu inseamna nimic.
Am vrut sa cot in evidenta modul cretin in care a gandit el. Ca ea incerca sa impace capra si varza, incercand sa pastreze integritatea unei membrane ... este altceva.
Necronomikon
30th November 2004, 13:27
Nici mie nu pot sa zic ca-mi place sa-i cer unei tipe cu care abia am inceput sa fac sex sa mi-o suga... de la primele partide. Insa io o ling fara probleme... cum am mai spus-o si cu alte ocazii. Si dupa mai multe partide, chiar daca fata la inceput nu e atrasa de ideea s-o suga, ii vine pofta
Cred ca e cel mai bine asa.
toyomi
30th November 2004, 13:30
QUOTE(Necronomikon @ Nov 30 2004, 20:27)
Nici mie nu pot sa zic ca-mi place sa-i cer unei tipe cu care abia am inceput sa fac sex sa mi-o suga... de la primele partide. Insa io o ling fara probleme... cum am mai spus-o si cu alte ocazii. Si dupa mai multe partide, chiar daca fata la inceput nu e atrasa de ideea s-o suga, ii vine pofta

Cred ca e cel mai bine asa.
inainte s^o lingi banuiesc c-o trimiti la baie sa se spele nu?
Manowar
30th November 2004, 13:33
QUOTE(Codreanu @ Nov 30 2004, 14:15)
Manowar, nu m-ai inteles. Pt mine personal virginitatea la o femeie nu inseamna nimic.
Am vrut sa cot in evidenta modul cretin in care a gandit el. Ca ea incerca sa impace capra si varza, incercand sa pastreze integritatea unei membrane ... este altceva.
tocmai asta m-a enervat si pe mine. de ce e cretin modul in care gandeste? pai, altu' ii baga si 2 pumni in mutra muierii, nu numai c-o parasea. da, exprimarea lui lasa de dorit...da' cam atat. altfel...eu unul n-as avea nevoie de-o p**** retardata (am cenzurat chiar eu).
Zazie
30th November 2004, 13:35
Uite baiat serios si corect. Necro...bine zis!!
Necronomikon
30th November 2004, 14:43
QUOTE(toyomi @ Nov 30 2004, 13:30)
inainte s^o lingi banuiesc c-o trimiti la baie sa se spele nu?
Fetele cu care ma (si m-am) ... eu, sunt curate si nu-i nevoie sa le trimit sa se spele. Si apoi, gandeste-te la urmatoarea situatie care se intampla destul de des. Amandoi suntem curati, o punem, ne culcam, a 2-a zi ne trezim, o punem din nou (dar deja suntem un pic "jegosi" adica transpirati etc din seara precedenta) dar e ok, apoi mai stam in pat si mai tarziu o mai punem, iar in tot timpul asta nu ne spalam, dar e ok, nici mie nu mi-e scarba, nici ei.
QUOTE(Jarrive @ Nov 30 2004, 13:35)
Uite baiat serios si corect. Necro...bine zis!!
Merci 
Nozavi
30th November 2004, 14:52
QUOTE(Necronomikon @ Nov 30 2004, 14:43)
Fetele cu care ma (si m-am) ... eu, sunt curate si nu-i nevoie sa le trimit sa se spele. Si apoi, gandeste-te la urmatoarea situatie care se intampla destul de des. Amandoi suntem curati, o punem, ne culcam, a 2-a zi ne trezim, o punem din nou (dar deja suntem un pic "jegosi" adica transpirati etc din seara precedenta) dar e ok, apoi mai stam in pat si mai tarziu o mai punem, iar in tot timpul asta nu ne spalam, dar e ok, nici mie nu mi-e scarba, nici ei.
Mie mi se pare normal sa ma spal dupa fiecare partida, sau ma rog... si dupa doua sau trei, dar sa dormim asa...
Ar trebui sa fie al naibii de epuizanta partida aia incat sa nu putem face acest minim efort. Sincer sunt curios pana unde poti merge cu aceasta "curatenie"
Cristist50
30th November 2004, 15:15
QUOTE(Codreanu @ Nov 30 2004, 11:36)
Respectele mele pt sotia ta. Esti norocos .... Si trasmite-i din partea mea sarcina usoara si sanatate lui ala micu

Multumesc, o sa le transmit.
QUOTE(toyomi @ Nov 30 2004, 13:13)
sa-ti traiasca familia si sanatate ,imi place de sotia ta cum gindeste .
Multumesc.
Iti inchipui cat de mult imi place mieeeee!!!!!
toyomi
30th November 2004, 15:35
vreau sa va-ntreb ceva ,voua va plac femeile care-si rad parul pubian ?
vektor12
30th November 2004, 15:42
da.
Ramy
30th November 2004, 15:59
De fapt barbatii nu stiu ce vor: daca nu face sex oral e proasta, daca face e curva. Eventual daca s-ar putea ca ea sa le ghicesca gandurile fara ca ei sa ia initiativa... ar fi perfect. Deci... trebuie sa fii mediu si sa ghicesti ganduri?
cspot
30th November 2004, 16:01
QUOTE(Nozavi @ Nov 30 2004, 14:52)
Mie mi se pare normal sa ma spal dupa fiecare partida, sau ma rog... si dupa doua sau trei, dar sa dormim asa...

Ar trebui sa fie al naibii de epuizanta partida aia incat sa nu putem face acest minim efort. Sincer sunt curios pana unde poti merge cu aceasta "curatenie"
Eu cred ca fie exagerezi , fie esti un mic maniac al curateniei . Daca te speli inainte si dupa fiecare partida sigur petreci mai mult timp in baie decat cu partenera si s-a dus dracu romantismul , mai ales ca ea trebuie sa mai ia o pilula , tu trebuie sa pui prezervativ etc etc . Si daca ea prefera sa doarma imediat dupa .. ce faci ? incepi sa urli ?
Daca imi dau eu bine seama , fiecare femeie se ingrijeste cat de cat acolo jos . Unele se epileaza , altele se rad mai mult sau mai putin .Restu' se numesc neingrijite si nimeni nu-si doreste sa intalneasca o asemenea individa ...
cspot
30th November 2004, 16:07
  De fapt barbatii nu stiu ce vor: daca nu face sex oral e proasta, daca face e curva. Eventual daca s-ar putea ca ea sa le ghicesca gandurile fara ca ei sa ia initiativa... ar fi perfect. Deci... trebuie sa fii mediu si sa ghicesti ganduri?Â
Hai sa fim seriosi ... Am vazut pe aici diverse opinii emise ad-hoc . Multe dintre acestea vin din acea criza de nesinceritate care il apuca pe fiecare cand vine vorba de viata lui sexuala .
N-ai sa vezi niciodata barbat sa zica : "Uite ! Asta e prietena mea si e grozava la sex oral !" Dar ai sa-i auzi spunand : " Nici eu , nici prietena mea nu facem asa ceva ... Suntem oameni seriosi ... !"
toyomi
30th November 2004, 16:13
Daca imi dau eu bine seama , fiecare femeie se ingrijeste cat de cat acolo jos . Unele se epileaza , altele se rad mai mult sau mai putin .Restu' se numesc neingrijite si nimeni nu-si doreste sa intalneasca o asemenea individa ...
CU SPALATU' e la fel ..lol, mi se pare ceva normal sa te speli inainte si dupa , sau ma rog poate unora l-o placea "brinza de burduf"
Nozavi
30th November 2004, 16:16
@cspot: Doar dupa mergem amandoi la baie si daca nu din considerente de igiena, atunci din cauza tuturor lichidelor "drooling" de pe noi. Te asigur ca nu sunt nici pe departe un maniac al curateniei
@toyomi: Mi-e indiferent. Din ratiuni pratice si nu numai preferabila este una rasa, dar nu o sa fac vreodata caz daca ea nu vrea sa se rada, macar sa si-o ingrijeasca si sa fie curata!
@Ramy: Probabil ca nivelul intelectual al barbatilor in jurul carora traiesti tu este scazut, pentru ca ce spui tu mi se pare o ABERATIE. Nu zic ca nu sunt si din astia, care inca mai au conceptii mitocanesti gen "daca face aia e curva", dar cred ca barbatul cat de cat educat din ziua de azi a evoluat de la faza asta.
Cristist50
30th November 2004, 16:39
QUOTE(Nozavi @ Nov 30 2004, 14:52)

La fel, si pana la urma o mai punem de o zbantuiala si in baie. E cool.
QUOTE(toyomi @ Nov 30 2004, 15:35)
Da. E cam nasol sa ti se umple gura de par.
vektor12
30th November 2004, 16:55
auzi, da cu ala micu' ce faci???
Cristist50
30th November 2004, 17:20
Da de mamaie nu ai auzit? Sa vezi ce rapizi suntem cand dispare piticu' din zona. Cred ca batem recordul la dezbracat.
vektor12
30th November 2004, 17:21
aveti antrenament
Cristist50
30th November 2004, 17:36
Si inca cum.
Asa cum se preconizeaza acum, insarcinata fiind, cre'ca o sa participe si ala micu'. Ala nou'. O sa se uite la mine pe gaura cheii, oare?
vektor12
30th November 2004, 17:41
pai ala micu' deja a participat, nu?
Cristist50
30th November 2004, 17:46
Pai lasa ma, nu ala micu' pe care il am. Alalaltu' care vine. Pana acu' nu vedea. Da ma gandesc io de acu' inainte, daca ma apuca de ciocanel?
Codreanu
30th November 2004, 18:16
QUOTE(toyomi @ Nov 30 2004, 17:13)
CU SPALATU' e la fel ..lol, mi se pare ceva normal sa te speli inainte si dupa , sau ma rog poate unora l-o placea "brinza de burduf"
NU vreau sa fac aprecieri adresate tie personal .... dar eu in toata "cariera" mea sexuala (nu dau numar pt ca e de prost-gust) nu am intalnit aroma de burduf ... - desi am tot auzit povestindu-se. Se pare ca nu toate femeile au acelasi miros. Iar sintagma "branza de burduf" ....
In plus se pierde din vedere ca mirosul in context sexual este extrem de subiectiv. Sunt femei a caror miros nu-mi place, (miros in context general) desi arata bine si automat nu ma atrag.
Categoric sunt pentru o pilozitate pubiana cat mai redusa, eventual inexistenta.
cspot
30th November 2004, 18:34
QUOTE(toyomi @ Nov 30 2004, 16:13)
N-a zis nimeni sa nu te speli dupa .... lol . Numai ca fuga la dus dupa fiecare partida mi se pare putin hilara . Si , daca seara de sex se prelungeste pana spre dimineata mi se pare normal sa astepti pana se lumineaza de ziua fara sa ai un sentiment de greata fata de tine insuti . Si stai linistita , mirosul de branza de burduf ar apare doar daca ar sta nespalata cateva zile sau daca ar avea nevoie de un medic .
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.