Sex Oral
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

vektor12
parerea mea: poate citesti bine inainte sa apesi butonul send... ca poate observi ca nu te faci explicit(a)... succes...
Rodeo
De unde naiba ati scos voi ca sexul oral este ceva scarbos si murdar? Ca iti injosesti partenera daca faceti asa ceva si o relatie de durata se exclude! Ca dupa aia (indiferent de cati ani trec?) nu o sa suporti sa o vezi sarutand copii cu gura cu care stii tu ce a facut... Ce aiureli! Dar daca a facut sex oral cu altul inaintea ta si tie nu iti spune fiindca tu, hotarat sa ai cu ea o relatie de durata, eviti subiectul cat poti si dupa aia ea saruta copii vostri? hm? Ii infecteaza sau nu? Si ca sa coboram la nivel logic: daca ea nu face sex oral cu tine si saruta copii inseamna ca are gura pura si nevinovata. Daca a facut, gura ei e injosita si murdara. In urma contactului cu penisul tau. Deci ala e murdar. Spala-l, mai! roll2.gif
Serios acum, problema este in creierul unora. De acolo pleaca aberatiile astea. Tratati-va. Pana reusiti sa disociati imaginea copiilor de sexul oral.

toyomi
ok,tu esti omul fara scrupule...
vektor12
fiecare cu-ale lui... auzi ce buni sunt unii de comentatori!
reclamagiu
Sint tipe, 50% dupa experienta mea, care nu fac oral deloc.
Altele, tot 50% a-ti ghicit, care o fac. Din astea, 67% iubesc sa o faca. Asta se poate observa usor. Mai trebuie sa precizez pe care le preferam nous, les garcons?

Mie imi place faza cu 67% Esantionul a fost reprezentativ? roll2.gif

Eu ma gandesc ca undeva pe la 68.23% ar fi cele care iubesc sa o faca, din care 23.92% cu un barbat si restul cu cine pica scratchchin.gif
vektor12
pai iti iese 68,23...
Cristist50
Eu intru in aia 100% care adora sa li se faca.

vektor12
eu intru in aia 100% care adora sa li se faca bine wink.gif
toyomi
QUOTE(vektor12 @ Nov 13 2004, 03:00)
fiecare cu-ale lui... auzi ce buni sunt unii de comentatori!
*

adica eu nu.. death.gif
StGermain
QUOTE(Rodeo @ Nov 12 2004, 18:21)
De unde naiba ati scos voi ca sexul oral este ceva scarbos si murdar? Ca iti injosesti partenera daca faceti asa ceva si o relatie de durata se exclude! Ca dupa aia (indiferent de cati ani trec?) nu o sa suporti sa o vezi sarutand copii cu gura cu care stii tu ce a facut... Ce aiureli!  Dar daca a facut sex oral cu altul inaintea ta si tie nu iti spune fiindca tu, hotarat sa ai cu ea o relatie de durata, eviti subiectul cat poti si dupa aia ea saruta copii vostri? hm? Ii infecteaza sau nu? Si ca sa coboram la nivel logic: daca ea nu face sex oral cu tine si saruta copii inseamna ca are gura pura si nevinovata. Daca a facut, gura ei e injosita si murdara. In urma contactului cu penisul tau. Deci ala e murdar. Spala-l, mai!  roll2.gif
Serios acum, problema este in creierul unora. De acolo pleaca aberatiile astea. Tratati-va. Pana reusiti sa disociati imaginea copiilor de sexul oral.
*

este DOAR CEVA SIMBOLIC aici! Daca e sa o luam asa, ca odata facut sex oral cu o gura este infectata pe viata, inseamna ca toti suntem infectati cu organele a cine stie cati. Pai gandeste-te ca saptamana trecuta ai facut cu prietena 69, iar astazi cumperi o sticla de suc din care bea si colegul tau. Ala inseaman ca e infectat de la pruetena ta cu care spuneam ca ai afcut 69, dupa care se duce acasa si se saruta cu prietena lui, care aia isi saruta copilul inainte de a pleca dimineata la scoala, iar copilul se saruta cu prietena sa. Asta inseamna ca prietena copilului i-a facut cunnilingus prietenei tale sau s-a "infectat" de la ea? Despre ce infectat si murdar e vorba panan la urma?

@indianul probabil vroiai sa zici ca exista simulare orala si simulare manuala sau ceva. Ca simulare orala cu satisfacere orala e tot aia. In acelasi timp nu vad cum, daca tii la ea si o iubesti, o refuzi cand e vorba sa mananci din ea. Pai daca tot tii la ea atat de mult, de ce nu o faci sa se urce in a 11-lea cer? Si nu vad nici de ce nu merge pe lunga durata asa ceva, a manca unul din altul... Ce, daca se face sex oral inseamna ca e de scurta durata? Dar ce, e programata relatia "ok, gata, cand implinim 10 luni ne despartim"???
vektor12
QUOTE(toyomi @ Nov 13 2004, 02:56)
adica eu nu.. death.gif
*

ho femeie, ca nu vorbeam de tine...
Rodeo
Pt. StGermain: trebuia sa folosesc mai multe ghilimele, ca sa fie mai clar ce am vrut sa zic. Cand vorbeam de gura infectata, vorbeam la modul figurat. Caci problema nu consta in o contaminare cu germeni patogeni reali, care e de altfel plauzibila dar evitabila daca se respecta igiena elementara. Ci de faptul ca prin cultura "populara" se raspandeste nu numai ideea ca organele sexuale sunt "murdare" ci chiar si corolarul mult mai absurd ca aceasta "murdarie" sau "impuritate" (ii zici cum vrei) se poate raspandi! Si de aici tabu-uri in comportament, in gandire, incercari ridicole de a se "purifica" persoana atinsa de "murdarie" prin diverse ritualuri religioase care raman la un nivel formal! Ce pot face oamenii astia din mintea lor! Ridicol si inspaimantator in acelasi timp.
Pt. Toyomi: nu, nu sunt omul fara scrupule. Dar incerc sa fiu un om eliberat de prejudecati, sa gandesc singur in loc de a accepta stereotipuri, sa nu vorbesc inainte de a cantari bine ce am de spus si sa nu vorbesc despre lucruri despre care nu am nici o idee. Si sa fiu o persoana sincera. Incerc. smile.gif Poate sunt mai analitic si scrupulele mele nu isi au radacinile in diverse afecte. Dar asta nu inseamna ca nu am avut o strangere de inima prima oara dupa ce am facut sex oral prietenei mele. Timp de o secunda m-am gandit cum o sa se gandeasca si nesuferitul ala din reclama Hochland peste cateva episoade: "Acum, o sa mai vrea sa ma sarute?" Da, a vrut si am trecut peste momentul ala pentru totdeauna.
Ei, asta sunt. Urasc prejudecatile, "formele fara fond", semidoctismul si pe cei care vorbesc inainte de a gandi. Sper ca trasaturile astea sa nu ma faca antipatic pentru voi.
toyomi
QUOTE(Rodeo @ Nov 13 2004, 21:14)
Pt. StGermain: trebuia sa folosesc mai multe ghilimele, ca sa fie mai clar ce am vrut sa zic. Cand vorbeam de gura infectata, vorbeam la modul figurat. Caci problema nu consta in o contaminare cu germeni patogeni reali, care e de altfel plauzibila dar evitabila daca se respecta igiena elementara. Ci de faptul ca prin cultura "populara" se raspandeste nu numai ideea ca organele sexuale sunt "murdare" ci chiar si corolarul mult mai absurd ca aceasta "murdarie" sau "impuritate" (ii zici cum vrei) se poate raspandi! Si de aici tabu-uri in comportament, in gandire, incercari ridicole de a se "purifica" persoana atinsa de "murdarie" prin diverse ritualuri religioase care raman la un nivel formal! Ce pot face oamenii astia din mintea lor! Ridicol si inspaimantator in acelasi timp.
Pt. Toyomi: nu, nu sunt omul fara scrupule. Dar incerc sa fiu un om eliberat de prejudecati, sa gandesc singur in loc de a accepta stereotipuri, sa nu vorbesc inainte de a cantari bine ce am de spus si sa nu vorbesc despre lucruri despre care nu am nici o idee. Si sa fiu o persoana sincera. Incerc. smile.gif Poate sunt mai analitic si scrupulele mele nu isi au radacinile in diverse afecte. Dar asta nu inseamna ca nu am avut o strangere de inima prima oara dupa ce am facut sex oral prietenei mele.  Timp de o secunda m-am gandit cum o sa se gandeasca si nesuferitul ala din reclama Hochland peste cateva episoade: "Acum, o sa mai vrea sa ma sarute?" Da, a vrut si am trecut peste momentul ala pentru totdeauna.
Ei, asta sunt. Urasc prejudecatile, "formele fara fond", semidoctismul si pe cei care vorbesc inainte de a gandi. Sper ca trasaturile astea sa nu ma faca antipatic pentru voi.
*

as vrea sa gandesc si eu ca tine..... coolspeak.gif
vektor12
si ce te impiedica?
StGermain
QUOTE(Rodeo @ Nov 13 2004, 14:14)
*

Da, Subscriu, si ceva de genul asta te-am subscris si mai inainte in postul anterior, si acelasi lucru am vrut sa il spun, insa in alta forma. Da, asa este. Infectarea se produce doar simbolic, doar in mintea noastra; cu toti am facut o gramada de cunnilingus si blow job, band din sticla unii dupa altii care mai de care...
Cand, de fapt, cu totii suntem curati si okay:) Nu am auzit despre vindecarile religiaose despre care vbesti, insa se prea poate.
Rodeo
Nu ai auzit de "vindecarile religiose"? Nu ai auzit de unii care dau fuga la preot sa se spovedeasca dupa ce au facut asemenea chestii care in mintea lor sunt sinonime cu pacatele? Sau de cei care fiindca le e rusine sa marturiseasca asa ceva in fata unui preot (oh, sunt si cei din categoria opusa, care o fac cu voluptate!) apeleaza la diverse alte ritualuri pe care nici biserica nu le recomanda dar nici nu le descurajeaza: acatiste (insotite de obicei de donatii banesti), diverse pelerinaje, auto-flagelari (parcurgerea unei distante in genunchi de exemplu) sau ... the all-time favourite Romanian religeous practice: postul! Si macar daca ar face toate astea pentru vreun spor moral. Dar nu, totul e facut formal, indeplinirea ritualului garanteaza stergerea definitiva a pacatului (idee cu evidente radacini pagane!) si atata tot. Poti sa o iei de la capat. Si in acelasi timp aceste "simple minds" lasa in viata lor fara sa le observe pacate reale: rautate, invidie, avaritie, hotie, inselaciune.
Nu imi spune ca nu le-ai observat niciodata.
StGermain
Ba da, acum stiu despre ce este vorba cand ai divagat, insa putini dintre cei care sunt de acord cu sexul oral merg dupa aia sa se "vindece". Nu imi imaginez nici un baiat care astanoapte a fericit-o de trei ori pe prietena sa, ca astazi strabate de 15 ori casa dintr-un capat in altul, in genunchi. Stiu si despre acei care o iau ca pe o lege: ca sa ma vindec semi tin post o saptamana, ca sa ma vindec full option trebuie sa tin post o luna. Inlatura alimentelke de frupt, si in rest, da-i bataie cu orice activitati, idei, vorbe, si alte alea. Daca ai tinut luna de post, esti vindecat, chiar daca ai rupt in doua cu injuraturile, barfele, etcetera...
blackcat
OK, e de apreciat ca multi recunosc faptul ca au facut sex oral (prietenei/prietenului). De asemenea, pe un alt forum, cu ceva timp in urma, marea majoritate a celor de acolo recunoasteau ca s-au masturbat/se masturbeaza. Dar cine are curajul sa recunoasca lucrurile astea intr-un cerc de prieteni/coolegi fara a mai fi aparat de anonimitatea furnizata de forumurile electronice? Eu nu prea as avea curaj sa povestesc la servici ca imi satisfac prietena si oral, cred ca ar fi o situatie jenanta, tinind cont de cum gindesc multi.
vektor12
servici nu este echivalent cu prieteni. pe de alta parte, astea tin de lucrurile intime ale unei relatii... de ce i-ar interesa pe prietenii tai in cate feluri o faci tu cu partenera si care este pozitia care o satisface cel mai mult???

cool.gif
blackcat
Ai dreptate, dar daca ai fi intrebat daca faci sex oral ai spune ca nu?
vektor12
nu as spune niciodata nu... as spune ca viata mea intima ma priveste numai pe mine.
Cristist50
Si pe noi ne priveste.
Dar chestia buna e ca noi deja stim. coolspeak.gif coolspeak.gif
vektor12
eh, repede, sa te bagi si tu in vorba... smile.gif
Relativ
ca o paranteza - in Germania anumite persoane de sex feminin, cu precadere cele mai in varsta cumpara esantioane cu sperma ptr uz extern si intern.

am inteles ca dpdv chimic sperma e un coktail foarte bogat in vitamine, enzime, calciu si minerale

--------

in Ro e mai greu ptr. femeile in devenire de acceptat ideea de sex oral din moment ce este asociata cu neologisme gen "m--e" "mu-sta" "sa-mi s-gi p-la" care dau o imagine distorsionata

apropo - cum se traduce "m-ie" in Engleza?
vektor12
blow job.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.