QUOTE(Diane @ Nov 29 2006, 13:01)

Bati campii cu succes. Citeste, doamne iarta-ma, ce am scris ! Nu ma consider un etalon absolut de morala, dar cred ca am dreptul sa-mi exprim opinia in legatura cu moravurile lumii in care traiesc, fiindca moravurile lumii in care traim ne afecteaza, fie ca suntem sau nu constienti de asta. Poti sa intelegi acest lucru ?
Se tot vehiculeaza pe aici ideea cum ca viata sexuala este o treaba care se desfasoara exclusiv in intimitatea propriului dormitor. Total gresit ! Omul este un animal social, foarte dependent de zeama mentalitatilor in care traieste. Daca sambata seara pe calea Victoriei se poarta sosonii cu paiete, Ionescu si Ioneasca se vor incalta si ei duminica la fel. Vecina de la etaj imi poate pretinde extrem de inocenta ca ea se balangane zi de zi fericita pe manelele lui Vali Vijelie, asta nu inseamna ca eu ma voi umple de respect in fata placerilor si chemarilor ei pure ! Sigur, nu sunt atat de redusa mintal incat sa-mi imaginez ca toti vecinii de pe scara trebuie sa asculte aceeasi muzica cu mine si nici nu cred ca am vreun drept sa stric distractia la domiciliu a familiei maneliste. Iesind insa in afara domiciliului, familia cu pricina devine creator de cultura, purtatoare de valori, impresii si judecati care se raspandesc in toata partile, polarizand si formand mentalitati. Fiindca si eu stiu ce inseamna muzica si fiindca ma intereseaza ca in jurul meu sa existe o idee clara despre ce inseamna muzica de buna calitate, o sa ma iau la tranta cu manelistii de teapa lor, de fiecare data cand va fi cazul. Asa cum nu as agrea acasa in preajma mea un barbat care asculta manele, tot asa n-as tolera un barbat care gaseste ca-i romantic sa-si lase semintele intre genele mele. Chestie de gust, o sa spuneti, intr-adevar, sa fim toleranti, nu pare mare lucru. Dar ia ganditi-va, cat de placut este sa iesi in lume si in orice directie ai lua-o sa-ti urle manelele in cap ?
Mai bat si campii acum, bata-ma vina sa ma bata!
Iti inteleg acum puctul de vedere: te temi ca vor iesi curvele in strada si vor inghiti de mama-focului, in orice directie ai intoarce capul. Ai dreptate!
Adica, "iesind insa in afara domiciliului, familia cu pricina devine creator de cultura, purtatoare de valori, impresii si judecati care se raspandesc in toata partile, polarizand si formand mentalitati". Si nu ne dorim ca moda inghititului sa fie in floare pe Calea Victoriei. Am inteles.
QUOTE(Diane @ Nov 29 2006, 13:23)

Eu cred ca tu nu prea intelegi termenul de "cultura".
Pai tocmai, ca il inteleg, si ma oripilez cand vad ca pentru tine cultura inseamna practici sexuale...