Sex Oral
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Diane
QUOTE(deea21c @ Nov 29 2006, 00:24) *
Sta cu prosopelul alaturi si trage la tinta domnul

Eu n-astept pe nimeni cu prosopelu'. Eu practic sexul intravaginal fiindca ala imi place. Tu tii pregatit omusoru' ?
florina
QUOTE(Diane @ Nov 29 2006, 01:14) *
Eu n-astept pe nimeni cu prosopelu'. Eu practic sexul intravaginal fiindca ala imi place. Tu tii pregatit omusoru' ?

deci diane, acum PE BUNE, fara nici un pic de misto, nu faci oral? nu ti se face oral? nici nu stiu cum sa formulez ca pare ca imi bat joc, dar serios, nu inghiti, dar nici oral nu...practici? w00t.gif

Diane
Mianna, iti refac firul discutiei. Poate te mai lamuresti !

[quote name='mianna' post='2157828' date='Nov 28 2006, 20:21']
aici gresesti. nu, nu vreau sa spun ca stiu io ca majoritatea sunt. dar asta ti se reproseaza tie - nu tii cont de aparente; si nu accepti ideea ca cineva poate gandi altfel decat tine si totusi sa se incadreze in normalitate.[/quote]

Ba accept ideea.(Nu pot sa spun despre un manelist ca nu e normal. Este insasi normalitatea, din pacate !)

Dovezi:

[quote]1. Respect deciziile in materie de viata sexuala ale fiecaruia, asa cum admit si faptul ca vecinii de la etaj asculta manele, asta nu inseamna ca nu pot critica muzica lor. Cand o muzica mi se pare dezgustatoare si umilitoare pentru specia umana sunt libera sa o afirm. Era o critica cat se poate de personala si asumata a unei chestiuni ce tine de moravururile sexuale si nu un atentat la libertatea de exprimare sexuala a individului.[/quote]

[quote]2. Se tot vehiculeaza pe aici ideea cum ca viata sexuala este o treaba care se desfasoara exclusiv in intimitatea propriului dormitor. Total gresit ! Omul este un animal social, foarte dependent de zeama mentalitatilor in care traieste. Daca sambata seara pe calea Victoriei se poarta sosonii cu paiete, Ionescu si Ioneasca se vor incalta si ei duminica la fel. Vecina de la etaj imi poate pretinde extrem de inocenta ca ea se balangane zi de zi fericita pe manelele lui Vali Vijelie, asta nu inseamna ca eu ma voi umple de respect in fata placerilor si chemarilor ei pure ! Sigur, nu sunt atat de redusa mintal incat sa-mi imaginez ca toti vecinii de pe scara trebuie sa asculte aceeasi muzica cu mine si nici nu cred ca am vreun drept sa stric distractia la domiciliu a familiei maneliste. [/quote]

Mianna :

[quote]in contextul topicului, pentru mine normalitatea nu inseamna doar ce fac eu, ci tot ce face cineva cu conditia sa ii faca placere. placere nu la modul ca are orgasm in timp ce ii face partenerului sex oral, dar e cam greu ca vreun gest din timpul actului sexual sa iti fie perfect indiferent: iti place sau nu, te deranjeaza sau nu. cand apar cuvinte sau doar ganduri ca "greata", "scarba" - nu faci acel gest si gata. insa nici nu spui ca restul is curve/deranjati la mansarda. deranjat la mansarda e cel care stie ca pe tine te deranjeaza sa faci asta si totusi iti impune (dracu stie cum) sau iti pretinde sa o faci.[/quote]

La intrebarea care tine de partea "deranjat la mansarda e cel care stie ca pe tine te deranjeaza sa faci asta si totusi iti impune (dracu stie cum) sau iti pretinde sa o faci" ti-am raspuns aici :

[quote]
Iesind insa in afara domiciliului, familia (“manelista”) cu pricina devine creator de cultura, purtatoare de valori, impresii si judecati care se raspandesc in toata partile, polarizand si formand mentalitati. Fiindca si eu stiu ce inseamna “muzica” si fiindca ma intereseaza ca in jurul meu sa existe o idee clara despre ce inseamna muzica de buna calitate, o sa ma iau la tranta cu manelistii de teapa lor, de fiecare data cand va fi cazul. Asa cum nu as agrea acasa in preajma mea un barbat care asculta manele, tot asa n-as tolera un barbat care gaseste ca-i romantic sa-si lase semintele intre genele mele. Chestie de gust, o sa spuneti, intr-adevar, sa fim toleranti, nu pare mare lucru. Dar ia ganditi-va, cat de placut este sa iesi in lume si in orice directie ai lua-o sa-ti urle manelele in cap ?[/quote]

Pentru partea "insa nici nu spui ca restul is curve/deranjati la mansarda." ti-am raspuns aici :

[quote]1.As vrea sa clarific un lucru, reactiile unora dintre voi ma obliga sa fac asta: cand am afirmat aici unele pareri personale, de pe o pozitie radicala, recunosc, nu am intentionat sa jignesc pe cineva. Poate ca m-am exprimat mai plastic decat suporta sensibilitatea unora[/quote]

[quote] 2.Si tu, si veverita, si ensueno confundati la mine vehementa exprimarii cu pretentia de universalitate a afirmatiilor. Eu mi-am spus doar parerea, dar n-am pretins asa ceva (adica n-am pretins ca sunt mai mult decat niste pareri personale). Treaba cu curvele am explicat-o deja, nu mai repet. Expresia "deranjat la mansarda" trebuie luata intr-un sens colocvial, a fost un mod plastic de a arata cat de deplasat mi se pare comportamentul respectiv, nu era vorba in niciun caz de un diagnostic psihiatric ![/quote]

[quote]3.N-am spus ca sexul oral nu poate fi o placere, ci finalizarea lui in acel mod nu pot sa o inteleg. Si da, pentru mine, un barbat care gaseste o placere in a finaliza in acest mod un act sexual este deranjat la mansarda. N-am invocat Cosmopolitanu', revista ultraacademica in sex oral, mi-am spus parerea si atat. Cred ca asta era subiectul topicului. N-am facut pe nimeni curva, curva este o persoana care in schimbul banilor ofera sevicii sexuale fara sa comenteze, la cererea clientului. Am spus insa altceva, a imprumuta obiceiuri de curva ieftina si a pretinde ulterior ca astea sunt solutii de reechilibrare a cuplului mi se pare jalnic. Ca unele reusesc sa se transpuna in rol atat de sincer, felicitarile mele ! Discutia a fost deschisa, nu am facut altceva decat sa spun ceea ce cred. [/quote]
deea21c
QUOTE(Diane @ Nov 29 2006, 01:14) *

Depinde de dispozitie. Sunt destule alternative...De cele mai multe ori bareaza omuletul si este el umplut de muci. Savuros peisaj tongue.gif
Era vorba doar de sex oral la faza cu prosopul...Si era o gluma "nevinovata".
Diane
QUOTE(florina @ Nov 29 2006, 01:16) *
deci diane, acum PE BUNE, fara nici un pic de misto, nu faci oral? nu ti se face oral? nici nu stiu cum sa formulez ca pare ca imi bat joc, dar serios, nu inghiti, dar nici oral nu...practici? w00t.gif

Florina, ce am avut de spus, am spus deja ! smile.gif

QUOTE(deea21c @ Nov 29 2006, 02:19) *
Depinde de dispozitie. Sunt destule alternative...
Era vorba doar de sex oral la faza cu prosopul...Si era o gluma "naiva".

Am luat-o ca atare. Stai linistita !
mianna
oh! dupa asa ceva, cum sa-mi permit sa spun ca nu era nevoie? biggrin.gif nuuu, spun "multumesc frumos".

sa ma risc sa spun ca vad o diferenta intre muzica si sex, intre criteriile cu care se pot evalua si judeca? despre faptul ca un simplu cuvant, cum ar fi "clasic", intr-o parte are conotatie pozitiva iar in cealalta, usor peiorativa (sau nu? rolleyes.gif nu-s sigura cand e vorba de tine tongue.gif )

hmmm.

mai bine nu ma risc naughty.gif
florina
QUOTE(Diane @ Nov 29 2006, 02:22) *
Florina, ce am avut de spus, am spus deja ! smile.gif

ok sorry, am sa citesc prin topic

deea21c
QUOTE(florina @ Nov 29 2006, 02:28) *
ok sorry, am sa citesc prin topic

Nu te osteni prea tare, au mai incercat si altii, nu un raspuns vei gasi.
In fond, nici nu e prea important. Nici eu nu as raspunde la atatea insistente. E libera sa aleaga ce detalii din viata intima dezvaluie.
Diane
QUOTE(mianna @ Nov 29 2006, 02:28) *
sa ma risc sa spun ca vad o diferenta intre muzica si sex, intre criteriile cu care se pot evalua si judeca? despre faptul ca un simplu cuvant, cum ar fi "clasic", intr-o parte are conotatie pozitiva iar in cealalta, usor peiorativa (sau nu? rolleyes.gif nu-s sigura cand e vorba de tine tongue.gif )
hmmm.

Poti sa spui ce vrei, jur ca nu te musc ! biggrin.gif Pana la urma de ce n-ar fi valabil exemplul ?

QUOTE(deea21c @ Nov 29 2006, 02:34) *

Si jur ca n-a fost cu intentie ! biggrin.gif

Florina, dar ce semnatura ateista ti-ai bagat ! Plesneste de incantare Mosotti cand citeste !

QUOTE(deea21c @ Nov 29 2006, 02:34) *
In fond, nici nu e prea important. Nici eu nu as raspunde la atatea insistente. E libera sa aleaga ce detalii din viata intima dezvaluie.

Ca sa va mai linistiti, va asigur ca nu am nimic impotriva sexului oral ! smile.gif

QUOTE(mianna @ Nov 29 2006, 02:28) *
mai bine nu ma risc naughty.gif

Ce i-oi fi facut Miannei de se simte la asa un risc ? huh.gif confusedsmiley.png
mianna
QUOTE(Diane @ Nov 29 2006, 02:45) *
Ce i-oi fi facut Miannei de se simte la asa un risc ? huh.gif confusedsmiley.png

2 ore juma' de sters si editat la un singur topic biggrin.gif - o fi mult, o fi putin? cu siguranta si aici parerile-s impartite tongue.gif
deea21c
Ca sa va mai linistiti, va asigur ca nu am nimic impotriva sexului oral ! smile.gif

Nici eu nu am nimic impotriva relatiilor homosexuale, dar nu am fost niciodata implicata si nici nu am sperante...
AlexIP
QUOTE(Diane @ Nov 28 2006, 20:08) *
Tu ce parere ai despre mancatul de rahat ? Te-ai lamurit inainte de a gusta sau numai dupa prima portie ?

Pe cat o fost de bun eseul de la #947, pe atat de jignitor suna chestia asta in context. death.gif

In alta ordine de idei, am si eu o curiozitate: ce faci daca ajungi la imposibilitatea continuarii actului sexual inainte ca partenerul tau sa termine? Il pui pe hold, sa astepte pana data viitoare? laugh.gif
Manowar
QUOTE(Diane @ Nov 28 2006, 23:10) *
Mai bine il provocam pe Manowar la un h2h ca sa ma lamureasca si pe mine cu ce se ocupa de-i asa laudaros si bine pozitionat in societate. Aici presimt ca se va lasa o plictiseala ingrozitoare ! yawn.gif

nu servesc h2h si la ora aia dormeam linistit. asa e cand ai un job, tre' sa mai si dormi, in loc sa le explici femeilor cat de simpatic de naive sunt.

hai, sa nu te tin cu sufletu' la gura, ma ocup cu compuri/routere/switchuri in mod normal sau variatii pe tema. in mod ciudat, le gasesc mai putin simpatic de naive si mai putin simpatic de puritane, desi au si ele ideile lor fixe.

intre job si somn, mananc si ii dau cu sexu' inainte, uneori fara prezervativ. daca e sa se intample asa ceva, iau gagica de manuta si mergem la o farmacie dupa ceva anticonceptionale. acolo, dam de cate-o femeie simpatic de nefrumoasa si simpatic de parvenita, care se uita simpatic de frustrata la noi cu toata simpatica slana dintre simpatica ei barna si simpatica ei gusa si apoi alearga sa posteze pe forum despre cum a intrat una-n farmacie aratand simpatic a curva.

dupa care, mergem si ne-o mai tragem de cateva ori, spre disperarea femeile simpatic de nefe, cu 2 joburi, care-ar putea lucra la paris, londra, new york, da' sunt simpatic de patrioate si freaca menta in romania pe forumuri, instead, nu c-ar fi simpatic de muritoare de foame si simpatic de incapabile.

mianna: e ok acum?! biggrin.gif
Mosotti
va vad io cind o sa aveti diabet. n-o sa va mai ginditi la shpritzat, o sa va rugati sa descopere diane mai repede insulina
don_dannielo
Adaugam aici http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=2158359

6. "Florina, ce am avut de spus, am spus deja ! "
7. "Va asigur ca nu am nimic impotriva sexului oral"

Noi avem rabdare biggrin.gif

Diane, deci?

QUOTE(zen @ Nov 28 2006, 23:04) *
sa inteleg ca diane nici nu inghite, nici nu o lasa pe fata?
atunci ce face cu ea?
o tine in pumn?

Cica ei nu i-ar pasa, gaseste el unde. Si daca ar fi in pumn, probabil nu al ei.
Ayame
Florina, dar ce semnatura ateista ti-ai bagat ! Plesneste de incantare Mosotti cand citeste !

Diana, ce-ai patit, ai avalanse hormonale???
Diane
QUOTE(Ayame @ Nov 29 2006, 08:54) *
Diana, ce-ai patit, ai avalanse hormonale???

Doar cele fiziologice. Tu ai intrat la menopauza ? console.gif

QUOTE(don_dannielo @ Nov 29 2006, 07:48) *
Adaugam aici http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=2158359

6. "Florina, ce am avut de spus, am spus deja ! "
7. "Va asigur ca nu am nimic impotriva sexului oral"

Noi avem rabdare biggrin.gif

Diane, deci?
Cica ei nu i-ar pasa, gaseste el unde. Si daca ar fi in pumn, probabil nu al ei.

Mie imi place sa va vad lesinati de curiozitate ! O face, n-o face... ? unsure.gif
sabian
QUOTE(ane marie @ Nov 24 2006, 23:10) *
Voi ce ziceți băieți?
Ce gust au fetele?

Fetele nu au sperma. tongue.gif
Si ce "ejaculeaza" ele nu e asa consistent.
Spalata bine unde trebuie e chiar imbietoare si excitanta. coolspeak.gif
Diane
QUOTE(Manowar @ Nov 29 2006, 07:22) *
intre job si somn, mananc si ii dau cu sexu' inainte, uneori fara prezervativ. daca e sa se intample asa ceva, iau gagica de manuta si mergem la o farmacie dupa ceva anticonceptionale. acolo, dam de cate-o femeie simpatic de nefrumoasa si simpatic de parvenita, care se uita simpatic de frustrata la noi cu toata simpatica slana dintre simpatica ei barna si simpatica ei gusa si apoi alearga sa posteze pe forum despre cum a intrat una-n farmacie aratand simpatic a curva.

Eu nu stiu de unde-ti cumperi tu "prostinolu' " dupa escapadele cu fetitele lipsite de naivitate, dar in farmacia unde lucrez eu farmacistele sunt una mai frumoasa decat cealalta. Vazele sunt permanent pline cu flori de la admiratori. Pe onoarea mea daca mint ! tongue.gif

Te ocupi de switchuri si routere ! Recunosc ca nu ma compar cu tine. clapping.gif laugh.gif

dupa care, mergem si ne-o mai tragem de cateva ori, spre disperarea femeile simpatic de nefe, cu 2 joburi, care-ar putea lucra la paris, londra, new york, da' sunt simpatic de patrioate si freaca menta in romania pe forumuri, instead, nu c-ar fi simpatic de muritoare de foame si simpatic de incapabile.

Am uitat sa mentionez Milano, Lausanne si Heidelberg ! harhar.gif

Farmacisti morti foame ? Glumesti ! biggrin.gif

In privinta competentelor mele nu indraznesc sa te contrazic ! Geniile au intotdeauna dreptate ! Parol !

sunt simpatic de patrioate si freaca menta in romania pe forumuri

Daca-mi permit ! smile.gif smoke.gif
Manowar
QUOTE(Diane @ Nov 29 2006, 10:51) *
Eu nu stiu de unde-ti cumperi tu "prostinolu' " dupa escapadele cu fetitele lipsite de naivitate, dar in farmacia unde lucrez eu farmacistele sunt una mai frumoasa decat cealalta. Vazele sunt permanent pline cu flori de la admiratori. Pe onoarea mea daca mint ! tongue.gif

ce onoare ma? smile.gif ce "prostinol"? alo, papusa, am 26 de ani :>

QUOTE(Diane @ Nov 29 2006, 10:51) *
Farmacisti morti foame ? Glumesti ! biggrin.gif

e, poate am inteles eu gresit, era medic mort de foame, care e si farmacist ca sa-si plateasca o chirie...sau invers???
Diane
QUOTE(Manowar @ Nov 29 2006, 11:01) *
am 26 de ani :>

Se vede ! console.gif

e, poate am inteles eu gresit, era medic mort de foame, care e si farmacist ca sa-si plateasca o chirie...sau invers???

Ce vina am eu ca salariile medicilor sunt mici ? huh.gif

LE Revino la tema ! nono.gif
florina

QUOTE(Diane @ Nov 29 2006, 10:31) *
Mie imi place sa va vad lesinati de curiozitate ! O face, n-o face... ? unsure.gif

o fi pleznit? n-o fi pleznit? imi place sa vad ca lesini de curiozitate scratchchin.gif sau cel putin asa cred eu ca tu crezi ca io cred. nono.gif

e valabil si pt oralu tau.

si daca cine spune "scopul scuza mijloacele" e ateist, doamne fereste apara si pazeste diane, doar ruga de va salva dintre cati ateisti rai si balosi si care abia astepta sa inghiti ai in juru tau :cruci:
Manowar
QUOTE(Diane @ Nov 29 2006, 11:16) *
Se vede ! console.gif

Ce vina am eu ca salariile medicilor sunt mici ? huh.gif

LE Revino la tema ! nono.gif

interesant cum revii urgent la tema de fiecare data cand ti-o iei peste bot, chit ca inghiti sau nu.
cat despre vina, a cui altcuiva decat a incompetentilor poate fi? in fine. lasa ca pleci tu la paris. paris fiind nume de tigan, cred... death.gif
florina
QUOTE(Manowar @ Nov 29 2006, 11:39) *
de fiecare data cand ti-o iei peste bot

nu si-o ia peste bot, a zis ca nu face asta. nici in ochi si nici in gene...
Diane
QUOTE(Manowar @ Nov 29 2006, 11:39) *
interesant cum revii urgent la tema de fiecare data cand ti-o iei peste bot, chit ca inghiti sau nu.
cat despre vina, a cui altcuiva decat a incompetentilor poate fi? in fine. lasa ca pleci tu la paris. paris fiind nume de tigan, cred... death.gif

Un moderator este rugat sa vina sa traga apa ! laugh.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.