Necronomikon
28th October 2004, 12:01
QUOTE(dan2 @ Oct 28 2004, 00:15)
a facut cineva sex oral pe cutremur ?

Solutia e s-o faci cat mai des, in speranta ca va fi cutremur.
desire4u
28th October 2004, 12:31
QUOTE(Necronomikon @ Oct 28 2004, 12:01)
Solutia e s-o faci cat mai des, in speranta ca va fi cutremur.
Si? a cati au facut-o aseara? (avand in vedere ca chiar a fost cutremur) eu incepusem, dar.... la un moment dat s-a miscat patul mai tare ca mine 
Mosotti
28th October 2004, 12:52
daca erai cit de cit potent, deja erai la al saselea numar...
vektor12
28th October 2004, 13:12
eu o faceam, da la mine nu a fost cutremur... decat in dormitor
magister
29th October 2004, 01:11
indiene: tot nu m-ai lamurit ce inseamna "simulare orala"...detaliaza
Sortino
29th October 2004, 03:47
Cineva spunea ca nu trebuie sa fii geniu ca sa-ti exprimi parerea. Poate...
Eu stiu un singur lucru. Aici nu e vorba de DOAR placere. Atata timp cat in lume exista barbati care sug p.... altor barbati, barbati care dau limbi in p..... , femei care dau limbi in p.... altor femei si femei care sug p.... altor barbati parerile sunt impartite.
De ex: daca ma duc acasa la o femeie si incepem sa ne lingem, sa ne sarutam, sa ne jucam etc. Sa zicem ca eu la un moment dat incep sa ii trag limbi,....ei ii place....geme...ma trage de cap....se zvarcoleste.... Asta ce inseamna? Ii place, nu? Dar eu fac asta fiindca asa vreau eu! Nu pt ca sunt nevoit sau ma simt obligat sau doar pt ca astept si din partea ei sa-mi suga p.... DAR... poate ca si ea vrea sa-mi suga p... Eu o las...ma simt bine...imi place...si zic in gand "mama ce buna e tipa asta!"
DAR poate ca io i-am facut ei doar ca sa-mi faca ea mie...hmm...ciudat, nu?
ASA CA: daca il placi pe respectivul sau respectiva, a-i face felatie/cunnilingus depinde de mai multi factori. Intaotdeauna motivul e mai presus de placere.
Fiecare cu parerea lui. Pana acum eu n-am fost cu vreo femeie care sa ma refuze, sau eu s-o refuz pe ea. De fapt nici macar nu ne-am rugat reciproc. Totul a venit de le sine. DECI o femeie nu suge p... decat daca vrea s-o faca. Acelasi lucru e valabil si in cazul barbatilor.
Mosotti
29th October 2004, 07:43
si pentru a face felatie e nevoie de fonturi imense?
marce
29th October 2004, 08:16
QUOTE(Mosotti @ Oct 29 2004, 08:43)
si pentru a face felatie e nevoie de fonturi imense?
e tare asta...
eu cred ca nu exista fata sau baiat (persoane normale, nu d'aia crescuti in vf de munte sau care n-au facut in viata lor altceva decat sa stea in casa cu parintii)care sa nu isi doreasca sa faca sau sa li se faca sex oral..
cred ca aprope toti de pe acest forum am intalnit fete care atunci cand stai de vorba la un cico, sau la o cafea, par super cuminti (iti zici in gand..'asta n-o sa suga p*** niciodata') si cand ajungi cu ea in dormitor ramai uimit de ceea ce face
sau probabil ca se tine tare o sapt, doua (perioada de timp poate sa fie si mai mare, depinde de la caz la caz) si dupa aia tot iti arata de ce e in stare, asta daca si baiatul vrea si e in stare sa o faca sa isi piarda...cumpatul, ratiunea..si sa ..'cedeze'
asa ca...toti/toate vor..singura problema ar fi perioada pana cand sunt dispusi sa o faca..
Indianu
29th October 2004, 14:20
mai sunt femei care nu fac asta niciodata pana la o anumita varsta deoarece nici ele nu au avut un barbat care sa le dea limbi...primul barbat care ii va face un "bine" va fi si primul care a dezvirginat o gura
...nu zic ca toate is asa dar cred ca marea majoritate is cam asa..
multi isi rezuma viata sexuala cred eu numa la sex normal..si atat..
legat de treaba asta cu sexul oral is cam neutru..stau si ma gandesc ca femeia care ti-0 suge tie o data va fi mama si cum va putea sa isi sarute copii cand ea si-a rupt ruju in p.... mea
pavaroti
29th October 2004, 14:34
QUOTE(Indianu @ Oct 29 2004, 15:20)
[...] multi isi rezuma viata sexuala cred eu numa la sex normal..si atat...legat de treaba asta cu sexul oral is cam neutru..stau si ma gandesc ca femeia care ti-0 suge tie o data va fi mama si cum va putea sa isi sarute copii cand ea si-a rupt ruju in p.... mea
Daca esti adeptul relatiilor de lunga durata te impaci si cu ideea ca cea care saruta copii la culcare este cea care ofera placere in dormitor, in rest pentru relatii de o noapte - va saruta copii altcuiva...
reply
29th October 2004, 17:12
E fun threadu'... Imi aminteste de un citat...
"Bad people suck. Nice people swallow"
moartea
30th October 2004, 00:56
haha. mie imi aminteste de "Analyze this" cu De Niro:
When Ben asks Vitti why he needs a mistress when he already has a wife, Vitti responds that her mouth is the same one she uses to kiss their children with (suggesting what his mistress does with her mouth).
Indianu
30th October 2004, 13:58
@pavarotii eu ma refeream aici la o persoana cu care ai vrea sa fii mereu, si care ai vrea sa fie o data mama copiilor tai...
asa sa dai si tu o clantza la una intr-0 seara e alta treaba (nu ma induioseaza cu nimic faptul ca aia o supt-0)
Sortino
30th October 2004, 15:15
OH Shit! Scuze pentru font-size, am gresit dimensiunea...
Sa presupunem ca un tip si o tipa se intalnesc, se plac, vorbesc, se combina, sunt impreuna, fac sex la greu etc. Sa zicem ca fac si sex oral la greu. Acuma intrebare: Daca ei ajung intr-un final sa se casatoreasca, fac un copil impreuna, ea nu-i va mai face lui felatie???? De unde draq sa stie ei cand s-au cunoscut ca vor ajunge sa aiba copii impreuna? PROBABIL ca nu vor mai face sex oral! Poate doar cand sunt doar ei fara copil in vacantza sau cand copilu e in vacantza, sau ma rog; WHATEVER!
vektor12
30th October 2004, 16:22
da ce treaba are felatia cu copilul?
radu6000
30th October 2004, 16:50
poate nevasta prefera sa ti-o suga ea decat alta, ce faci atunci nu mai faci copii sau nu-i mai pupi niciodata ?
reply
30th October 2004, 17:38
Nici eu n-am inteles ce legatura are sexul oral cu plozii; in plus, incercati sa priviti "problema" si din alt unghi - daca voi oferiti o placere nevestei, nu va mai sarutati plozii dupa aia, sau cum?
addicted
30th October 2004, 18:04
folositi cu incredere apa de gura. ori in mod clasic, ori turnati-o direct pe sursa de inteligenta
radu6000
30th October 2004, 18:12
omu' nu stie ce sa faca, sa-i faca el sex oral sau sa o trimita la altul ca el poa' sa dea o clanta la colt de strada
Indianu
30th October 2004, 19:30
eu imi expuneam pct meu de vedere...
nu zic ca tre sa nu faci asta never dar nu sa o faci mereu...nu stiu poate is eu ciudat dar eu la persoana la care tin nu fac asa ceva(respect prea mult persoana si de aia)
cum am mai zis: poate sunt dus cu pluta dar totusi is om nu animal (nu jognesc pe nimeni aici)
dar ....un gest frumos, o vorba buna te poate face sa te simti mai bine decat sexul sau sexul oral
magister
30th October 2004, 19:51
indiene: tu esti in stare sa raspunzi la o intrebare sau sa-ti sustii propriile afirmatii?
te intreb inca o data: ce este "simularea orala"?
toyomi
30th October 2004, 19:54
QUOTE(Indianu @ Oct 31 2004, 03:30)
eu imi expuneam pct meu de vedere...
nu zic ca tre sa nu faci asta never dar nu sa o faci mereu...nu stiu poate is eu ciudat dar eu la persoana la care tin nu fac asa ceva(respect prea mult persoana si de aia)
cum am mai zis: poate sunt dus cu pluta dar totusi is om nu animal (nu jognesc pe nimeni aici)
dar ....un gest frumos, o vorba buna te poate face sa te simti mai bine decat sexul sau sexul oral

chiar ca asa e .
.
radu6000
30th October 2004, 20:19
n-am terminat niciodata vorbindu-mi cineva frumos!
Indianu
31st October 2004, 09:45
try again ...
@magister nu am chef sa iti dau nush ce fel de explicatii...iti zic doar ce am auzit o data la un documentar (stimularea orala nu e tot una cu sexul oral...sexul oral are mai multe etape , terminandu-se cu ejacularea....la stimularea orala ultima parte lipseste) acum intelegi?
cred ca s-a creat o confuzie din cauza ca am mancat o litera (T) si abia acum am observat
charlize
7th November 2004, 22:44
[quote=Ahile,Oct 25 2004, 21:20]
Va tot invirtiti in jurul cozii. Le place sau nu le place? Pai voi nu aveti nici o experienta in privinta asta? Daca aveti spuneti-o!
Sint tipe, 50% dupa experienta mea, care nu fac oral deloc.
Altele, tot 50% a-ti ghicit, care o fac. Din astea, 67% iubesc sa o faca. Asta se poate observa usor. Mai trebuie sa precizez pe care le preferam nous, les garcons?
Nu am avut niciodata o relatie cu o persoana care nu facea oral care sa dureze mai mult de 9 luni.
Care sint experientele voastre, daca nu sinteti prea pudici?
Nu crezi ca exagerezi cu 50%?
SAU poate ai avut tu ghinion...Iar cu cele 9 luni...Chiar ti-ai impus o data limita?!
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.