[candidat ideal] Vreau sa fiu creativ intr-o echipa de profesionisti

onelu

Salut!

Ma consider angajatul ideal notangel.gif si vreau sa lucrez intr-o echipa serioasa de dezvoltare web.

La http://campionelu.freewebhosting360.com/ va puteti face o idee despre mine.

O zi buna! peacefingers.gif
crst_g
cu scripturi moca de pe flashkit/kirupa/etc esti angajatul ideal? mai gandeste-te... sau avem standarde diferite? naughty.gif

onelu
QUOTE (crst_g @ Mar 10 2008, 13:31) *
cu scripturi moca de pe flashkit/kirupa/etc esti angajatul ideal? mai gandeste-te... sau avem standarde diferite? naughty.gif

Sunt angajatul ideal pentru pregatirea, seriozitatea, perfectionismul si profesionalismul meu;
pentru ca sunt in stare sa invat repede orice tehnologie si pentru alte calitati pe care le pot
demonstra unui angajator serios. peacefingers.gif

Am invatat multe de pe site-urile unor profesionisti capabili sa ajute, unde am si colaborat.
Daca nu erai atat de rau-intentionat si acrit, ai fi vazut ca multora le-am acordat credit la
http://campionelu.freewebhosting360.com/, iar daca te-ai fi uitat mai atent ai fi observat
diferente notabile.

Cele mai multe `scripturi` gratuite de pe site-urile de care vorbesti sunt incluse in help-ul
Macromedia Flash
(asta-i probabil o noutate pentru tine), insa trebuie sa fii capabil sa le pui
cap la cap si/sau sa le modifici.

Eu nu incerc sa insel pe nimeni, draga Cristi, si nu accept sa-mi denigreze munca un necunoscut.

Cat despre standarde... ale tale reies clar din post-urile de pe acest forum.
Mi-ar placea sa stiu cu ce te ocupi tu exact. Probabil cu `administrarea` sau testatul jocurilor...

Oricum cu siguranta nu ai posibilitatea sa-mi oferi o slujba, asa ca n-am de gand sa-mi consum
prea mult timp cu rautatile tale gratuite
, nascute din cine stie ce frustrari.

Numai bine.

P.S. Te rog foarte mult sa ma scuzi ca ti-am raspuns atat de tarziu, da' acu' am venit de la munca. rolleyes.gif
novace
Dragule , in primul rand invata sa fi om.Desi nu sunt in masura sa iti trag atentia totusi nu accept pe unul care vine plin de figuri.
Candidatul ideal ? smile.gif) Hai fi serios , incearca sa stai cu picioarele pe pamant wink.gif
Iar daca esti asa de leet/guru/ideal care e scuza pentru siteul acela ? ( cel putin mie mi se pare oribil )
Un-Baiat
Ce sufera onelu ! biggrin.gif
eusfelix
QUOTE (novace @ Mar 11 2008, 09:21) *
Dragule , in primul rand invata sa fi om.Desi nu sunt in masura sa iti trag atentia totusi nu accept pe unul care vine plin de figuri.
Candidatul ideal ? smile.gif) Hai fi serios , incearca sa stai cu picioarele pe pamant wink.gif
Iar daca esti asa de leet/guru/ideal care e scuza pentru siteul acela ? ( cel putin mie mi se pare oribil )

serios acum, care-i problema ta? Bine ca invata si vrea sa lucreze. Daca nu-ti convine site-ul lui, da-i un sfat, nu-i da in cap.

pentru onelu: Pune pe site-ul tau un CV complet
onelu
QUOTE (novace @ Mar 11 2008, 09:21) *

Dragule, vad ca incalci multe reguli de baza ale limbii romane, asa ca trebuie sa pui burta pe carte.
Stiu ca ti-e greu in clasa a IX-a (mai ales dupa experienta grea pe care ai trait-o in scoala generala),
insa n-o sa te ajute prea mult faptul ca pierzi vremea pe forumuri, baiatule.

Raspunsul la intrebarea ta "Ce sanse sunt ca dintr-o pereche Mama-Fiu sau Frate-Sora sa iasa descendenti sanatosi ?" (!?) cauta-l in familie. wink.gif

Aha... si inainte de orice semn de punctuatie nu se lasa spatiu.

QUOTE (Un-Baiat @ Mar 11 2008, 13:37) *
Ce sufera onelu ! biggrin.gif

Sufar ca n-am "blugi taiati", baiatule.
Sau macar cu ceva sclipici sau cateva `svarovschi` acolo... bigyellowgrin.gif

QUOTE (eusfelix @ Mar 11 2008, 14:59) *
pentru onelu: Pune pe site-ul tau un CV complet

Am ajuns la concluzia ca asta nu-i un loc potrivit pentru informatii personale.
Iti multumesc pentru suport. Se pare ca esti printre putinii adulti de pe forumul asta. dry.gif

Pentru toti cei interesati:
Nu va mai obositi cu post-urile, pen' ca Elvis has left the building. Numai bine. cool.gif

novace
Ce taran arogant , hai vere dute si angajeaza-te la Microsoft ca prea esti geniu =)
M O D E S T U L E !
Frankie
wrong post
Un-Baiat

Onel, cred ca la NASA ar fi prea putin pentru tine ca sa te angajezi. smile.gif
novace
QUOTE (Un-Baiat @ Mar 11 2008, 23:51) *
Onel, cred ca la NASA ar fi prea putin pentru tine ca sa te angajezi. smile.gif

Eu cred ca la cat de genial e onelu isi poate face propriul imepriu software de 10 ori mai bun decat Microsoft =)
Un-Baiat
QUOTE (novace @ Mar 12 2008, 12:26) *
Eu cred ca la cat de genial e onelu isi poate face propriul imepriu software de 10 ori mai bun decat Microsoft =)

Si in doar cativa ani, imperiul software al lui onel, va cumpara Google, Microsoft si Yahoo.
Reclama
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.