Tonuri de asteptare

Van der Bilus

Am activat.
Merge.
Haios.
Mai donam niste bani.
tibi008
Super servciu, mie cel putin imi place mult deja mi-am pus o melodie dar ma enerveaza ca tot au pus peste melodie sunetul acela standard , trebuia scos de tot si lasata melodia simpla.

Van der Bilus
QUOTE (tibi008 @ Mar 6 2008, 16:52) *
Super servciu, mie cel putin imi place mult deja mi-am pus o melodie dar ma enerveaza ca tot au pus peste melodie sunetul acela standard , trebuia scos de tot si lasata melodia simpla.

Poate in viitor o sa scoata si sunetul.
Cred ca e pregatita platforma pentru portabilitate,sa te anunte daca este apel in retea sau nu.
Mishu72
QUOTE (Van der Bilus @ Mar 6 2008, 17:27) *
Cred ca e pregatita platforma pentru portabilitate,sa te anunte daca este apel in retea sau nu.

Cred ca e pus ca sa stii ca totusi suna....nu e doar o melodie de asteptare si nu te baga nimeni in seama.
Tu asculti piesa, dar apelul isi face treaba ;-)

Imi place serviciul, ce sa zic. E greu sa te hotarasti ce piesa sa pui ;-)
Cosconor
QUOTE (Van der Bilus @ Mar 6 2008, 16:27) *

Nu nu, sunteul acela de fundal va ramâne...
Serviciul acesta exista de peste 3 ani în Franta, la cei 3 operatori GSM, si nimeni nu a scos acel sunet... wink.gif
Sou
Foarte tare. Un serviciu nostim care te prinde.
Sou
Offfff serviciul nu merge daca ai apelurile deviate.

DjAdi
Nu am reusit sa setez doar pentru un numar, de exemplu doar la un numar care ma suna sa se auda iar la restul sa le sune normal, se poate?
marketing.online
QUOTE (Sou @ Mar 7 2008, 07:26) *
Offfff serviciul nu merge daca ai apelurile deviate.

Eu din cate stiu serviciul functioneaza si incazul apelurilor deviate dar cred ca asa a decis Orange sa seteze serviciul. La fel si in cazul mixarii tonurilor cu traditionalul beep. Ambele situatii sunt configurabile depende doar de ce vrea staff-ul Orange
reallove

Oare sunt singurul care e de parere ca acest 'serviciu' e apa de ploaie ? Si numai chestie de fitze,sa te dai tu smecher ca-i canta in ureche Gutza celui care te suna ?
cred ca e vorba de imaturitatea utilizatorilor de care orange profita luand niste bani...bravo lor ! wink.gif
reallove
Ca tot veni vorba de manelele astea de la tonuri de asteptare...
aruncati un ochi pe site-ul de la orange sa vedeti ce nume au melodiile.
cateva exemple :
Dami Saratul Tau - Copilul De Aur Laura Vass
Astazi Sa Nascut Hristos - Minodora
Dragostea Ce Tiam Purtat - F Salam Sorina

dar ce mai conteaza ca gramatica e zero barat la orange,atata vreme cat merge smecheria cu tonurile de asteptare ?
Allex
QUOTE (reallove @ Mar 25 2008, 12:04) *
cred ca e vorba de imaturitatea utilizatorilor de care orange profita luand niste bani...bravo lor ! wink.gif

Daca tie nu-ti place sau pur si simplu n-ai nevoie de acest serviciu nu inseamna ca aceia care cumpara tonuri de apel sunt "imaturi".
Suntem in UE, a venit timpul ca romanii sa se maturizeze si sa-si exprime parerile fara sa-i judece pe ceilalti?! rolleyes.gif
c0nnex
am un prieten care are ton de apel
dar pt ca am sony ericsson si vand cand raspunde nu tin telefonu la ureche
daca vreau sa ascult muzica imi iau mp3
am deja mp3 ,nu ascult muzica cand sun pe cineva
parca ai fi call center cu acel sunet ...pe bune
LunaCrystal
Mie tocmai asta imi place, da impresia de Call Center.
Codename
QUOTE (reallove @ Mar 25 2008, 22:43) *
Ca tot veni vorba de manelele astea de la tonuri de asteptare...
aruncati un ochi pe site-ul de la orange sa vedeti ce nume au melodiile.
cateva exemple :

dar ce mai conteaza ca gramatica e zero barat la orange,atata vreme cat merge smecheria cu tonurile de asteptare ?

Categoria căreia i se adresează nu are capacitatea de a face diferența oricum. wink.gif
Reclama
Toamna se numara... ofertele. Noi ti-o oferim pe cea mai buna !

In perioada 22 septembrie - 22 noiembrie orice sistem sau notebook Maguay, echipat cu Microsoft Windows Vista si Office 2007 are un pret special, prin partenerii Maguay.

Afla detalii acum!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.