Factura ,,umpluta'' bine

vvv_vlad
Dupa cum am spus, am primit o factura usturatoare. Mai exact, 578,36RON. Bineinteles, cei de la Orange dau din maini si spun ca trebe sa sun la ServClienti. Am sunat si am cerut factura detaliata, care m-a lasat cu gura cascata. Am apelat 130m pe Vodafone si in alte retele natioale si 253m in Orange. Ori eu aveam asa ceva la factura(peste 10 apeluri necunoscute):

07xxxxxxxx. 1.04$ 00:03:43
Necunoscut 3.00$ 00:12:05
Necunoscut 2.03 00:05:57

Nu pot sa cred. Am urmatorul tip de abonament: 100m in orice retea fixa si mobila, 400m in reteaua Orange, 50m internationale, 15 MMS-URI si 30 SMS-URI. Totul la 8.56 eur.
Nu stiu cum am primit o astfel de factura. Mentionez ca 30 de apeluri(12 Orange, 9 RDS, 5 Vodafone, 3 Romtelecom). Macar de mi-ar fi dat 30 p ThankYou cum da la altii.sad.gif

Sa fi fost o gluma, avand in vedere ca in perioada 27-28 februarie mi-am uitat telefonul la servici?
Van der Bilus
QUOTE (vvv_vlad @ Mar 6 2008, 15:43) *
Dupa cum am spus, am primit o factura usturatoare. Mai exact, 578,36RON. Bineinteles, cei de la Orange dau din maini si spun ca trebe sa sun la ServClienti. Am sunat si am cerut factura detaliata, care m-a lasat cu gura cascata. Am apelat 130m pe Vodafone si in alte retele natioale si 253m in Orange. Ori eu aveam asa ceva la factura(peste 10 apeluri necunoscute):

Nu pot sa cred. Am urmatorul tip de abonament: 100m in orice retea fixa si mobila, 400m in reteaua Orange, 50m internationale, 15 MMS-URI si 30 SMS-URI. Totul la 8.56 eur.
Nu stiu cum am primit o astfel de factura. Mentionez ca 30 de apeluri(12 Orange, 9 RDS, 5 Vodafone, 3 Romtelecom). Macar de mi-ar fi dat 30 p ThankYou cum da la altii.sad.gif

Sa fi fost o gluma, avand in vedere ca in perioada 27-28 februarie mi-am uitat telefonul la servici?

Ca sa ne minunam si noi incearca sa ne dai niste date mai clare.
Abonament vechi sau nou cu promotii ?
Cum sa apara pe listing "necunoscut "cind la mine apare pina si adresa de mail pe care am trimis MMS-ul.
Fara detalii nu intelegem nimic.

vvv_vlad
QUOTE (Van der Bilus @ Mar 6 2008, 23:50) *
Ca sa ne minunam si noi incearca sa ne dai niste date mai clare.
Abonament vechi sau nou cu promotii ?
Cum sa apara pe listing "necunoscut "cind la mine apare pina si adresa de mail pe care am trimis MMS-ul.
Fara detalii nu intelegem nimic.

Prin necunoscut ma refer la numere necunoscute de mine. Stau singur, deci nu vad cine ar face asa. Abonament la alegere, acela free(cum vrei tu la combinatii de min si alealalte) si am reducere pt. ca lucrez(lucram pana acum 1 luna da au uitat aia de la Orange sa-mi dea remove) la Eurogsm si e asociat cu Orange asa ca am 8% reducere la tot ce vreau(in calitate de abonat, nu la telefoane). Si chiar daca au scos 8% ala, abon e de 12 eur, nici un sfert din factura.
gompo

Vlade, vezi ca de mai bine de un an Orange taxeaza in Euro, si nu $ naughty.gif
Ceva e "putred" in postul tau. mad.gif

AlexEn

Si a avut altcineva acces la telefonul tau? L-ai uitat incuiat in birou sau pe masa?
vvv_vlad
QUOTE (AlexEn @ Mar 6 2008, 23:56) *
Si a avut altcineva acces la telefonul tau? L-ai uitat incuiat in birou sau pe masa?

L-am uitat, bine merci, in birou(biroul nu e incuiat)
Am sunat la un sg numar dar a raspuns cineva care spunea ca nu-mi cunoaste numarul si ca nu a avut niciodata de-a face cu nr. meu. Sunt numere pe Vodafone sau Romtelecom, cele mai scumpe tarife.
Van der Bilus
QUOTE (vvv_vlad @ Mar 6 2008, 15:53) *
Prin necunoscut ma refer la numere necunoscute de mine. Stau singur, deci nu vad cine ar face asa. Abonament la alegere, acela free(cum vrei tu la combinatii de min si alealalte) si am reducere pt. ca lucrez(lucram pana acum 1 luna da au uitat aia de la Orange sa-mi dea remove) la Eurogsm si e asociat cu Orange asa ca am 8% reducere la tot ce vreau(in calitate de abonat, nu la telefoane). Si chiar daca au scos 8% ala, abon e de 12 eur, nici un sfert din factura.

Deci tu zici ca pe factura ai convorbiri pe care tu nu le-ai efectuat.
Daca esti chiar sigur 100% de asta,reclamatie cu lista de convorbiri aiurea si cu numar de inregistrare luat de la ei.
Teoretic daca se dovedeste ca au gresit vei fi refacturat in luna urmatoare.
Iar pe factura trebuie sa ai detalii privind discount-ul.
Bobby_ro
QUOTE (vvv_vlad @ Mar 6 2008, 16:04) *
Sa fi fost o gluma, avand in vedere ca in perioada 27-28 februarie mi-am uitat telefonul la servici [...]
L-am uitat, bine merci, in birou(biroul nu e incuiat)

E, in cazul asta colegii ti-au umplut `bine' factura biggrin.gif , esti bun de plata din pacate, orange nu are nici o implicare in umplerea facturii. Sigur cineva ti-a gasit telefonul si a sunat unde a vrut, doar era moka laugh.gif

vvv_vlad
QUOTE (gompo @ Mar 6 2008, 23:56) *
Vlade, vezi ca de mai bine de un an Orange taxeaza in Euro, si nu $ naughty.gif
Ceva e "putred" in postul tau. mad.gif

End of idea, si acum oraseanul educat cere cartele in $, dar tot aia e ca tot in euro vine.\
Sry moderatorilor, stergeti asta ca am facut dublu post poti sa steri reply asta!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.