tavan fals

jeepers

Cum se prinde, si de care model ar fi recomandata pt izolarea plafonului la o casa. in caz ca plafonul nu are unghi de 90 cu peretii, ci este putin curbat cum se poate aplica, daca se poate.
caldut
QUOTE (jeepers @ Mar 3 2008, 19:58) *
Cum se prinde, si de care model ar fi recomandata pt izolarea plafonului la o casa. in caz ca plafonul nu are unghi de 90 cu peretii, ci este putin curbat cum se poate aplica, daca se poate.

planseu din beton cumva ?...planseu care are deasupra podul ?

jeepers
QUOTE (caldut @ Mar 3 2008, 22:08) *
planseu din beton cumva ?...planseu care are deasupra podul ?

pai podul este acoperit cu scandura, deci pllanseul nu este din beton, ci tencuiala este prinsa cu ajutorul trestiei cred, nu stiu daca asta se folosea mai demult, soryy daca zic gresit.
caldut
QUOTE (jeepers @ Mar 4 2008, 14:32) *
pai podul este acoperit cu scandura, deci pllanseul nu este din beton, ci tencuiala este prinsa cu ajutorul trestiei cred, nu stiu daca asta se folosea mai demult, soryy daca zic gresit.

de ce nu izolezi extradosul planseului (din pod),cu vata minerala ? ce te impiedica ?
jeepers
a greu acces in pod, si as vrea ce frumos pe tavan:), in acest caz se poate prinde?
caldut
QUOTE (jeepers @ Mar 4 2008, 18:29) *
a greu acces in pod, si as vrea ce frumos pe tavan:), in acest caz se poate prinde?

de ce nu ?..dar cred ca pe urma maschezi cu rigips.
jeepers
adica, ce vrei sa spui? nu pot aplica direct polistirenul ala modelat ca si tavan fals?

caldut
QUOTE (jeepers @ Mar 4 2008, 22:22) *
adica, ce vrei sa spui? nu pot aplica direct polistirenul ala modelat ca si tavan fals?

cum il prinzi ? il lipesti ?
nu se vede urit ?....zic si eu.
jeepers
pai la lipit m-am gandit, altfel cum as putea? explica mai pe larg, ca nu prea am experienta:)
caldut

QUOTE (jeepers @ Mar 4 2008, 22:43) *
pai la lipit m-am gandit, altfel cum as putea? explica mai pe larg, ca nu prea am experienta:)

poti sa-l si lipesti,dar stiu si eu daca tine ?
jeepers
inafara de lipire cum s-ar mai putea prinde?
caldut
QUOTE (jeepers @ Mar 5 2008, 11:29) *

cu suruburi autofiletante,un termosistem complet cuprinde si asa ceva.apoi vine o tencuiala subtire(masa de spaclu),plasa din fibra,inca o tencuiala si apoi lavabilul.
is-yzy
QUOTE (jeepers @ Mar 5 2008, 12:29) *

cu profile metalice (profilul este sub forma literei U ) Mergi intr-un magazin specializat si ii intrebi. Poti folosi si sipci de lemn (mai ieftin)
Tuneru
Cu aracet nu crezi ca se lipeste?
Eu am vazut la cineva lipit chiar pe tencuiala si ma gandesc ca pe lemn mai bine s-ar lipi.
tudor32
Se poate lipi fara probleme.
Eu am pus in toate camerele si arata foarte bine. E vorba de polistiren pentru tavan fals, cu diferite modele si culori.
Exista un "glet" special pentru lipirea pe tavan.
Pe langa faptul ca arata foarte bine si nu se mai vad micile defectiuni de finisaj la tavan, mai si izoleaza.
Dupa sarbatori o sa pun ceva poze daca nu uit! wink.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.