cine il detesta pe marutza?

geo_fly

eu unu nu il suprt pe omul asta de cand a venit la pro. maimutoi la tv!! si tot timpul poarta cravata la adidasi.. puke.gif mai e vreunu care nu il suporta? wink.gif
sori am creat un poll aiurea fara sa vreau. deci nu se ia in considerare. astept raspunsuri totusi
mwlambo
Mi se pare ca e cel mai ghei de pe sticla; o scarba de om, la fel si gagica-sa. ranting2.gif

ReVaNgEr
QUOTE (mwlambo @ Mar 3 2008, 20:34) *
Mi se pare ca e cel mai ghei de pe sticla; o scarba de om, la fel si gagica-sa. ranting2.gif

Vai de capul lui .. ..
Ce gagica ??
E misto ??
E buna ??
E BLONDA??
rolleyes.gif rolleyes.gif
Berlin
Eu nu imi pot da seama ce detest mai mult, pe el sau emisiunea retardata pe care o face.
phoenix12345
QUOTE (ReVaNgEr @ Mar 3 2008, 20:37) *
Vai de capul lui .. ..
Ce gagica ??
E misto ??
E buna ??
E BLONDA??
rolleyes.gif rolleyes.gif

Si mai rau, e Andra!
Si pe mine ma enerveaza. Mai ales ca o tot invita pe Andra in emisiune sa-i faca reclama la album...
Purice`
Cred ca cea mai bun arma de a-mi exprima antipatia fata de el si indiferenta este de a nu ma uita la tv... la emisiunea lui de cacao (jenibila)
chitarista
mie mie indiferent omu apuc rar emisiunea lui dar e kkt ca majoritatea emisiunilor de acest gen puke.gif

dave
nici eu nu-l suport, ca si emisiunea aia naspa rau, e copia lui Teo cand era la Protv, bla bla bla, plictiseala, dar nu-l pot suferi pe el!!!!

thumbdown.gif puke.gif
frozen0me
nici eu nu-l suport , imi vine sa vomit cand ii vad frizura aia de ciocoflender
dex1rr

doar patru cuvinte: are fata de gay
geo_fly
nu il mai uraste nimeni ? biggrin.gif
Jaqueline
Ce poll interesant! Cred ca aste era singurul topic care mai lipsea de pe Softpedia, ca in rest erau toate! laugh.gif
A_shot_of_JB
e penal puke.gif

blackkitten
QUOTE (geo_fly @ May 24 2009, 14:17) *
nu il mai uraste nimeni ? biggrin.gif

ba da ... eu de exemplu! tongue.gif
luk4
QUOTE (geo_fly @ Mar 3 2008, 19:09) *
eu unu nu il suprt pe omul asta de cand a venit la pro. maimutoi la tv!! si tot timpul poarta cravata la adidasi.. puke.gif mai e vreunu care nu il suporta? wink.gif
sori am creat un poll aiurea fara sa vreau. deci nu se ia in considerare. astept raspunsuri totusi

Da nici mie nu imi place de el dar puteai macar sa ii scrii numele corect ...
frozen0me
eu eu eu, el detest.

ups, am mai zis o data. totusi aiurea baiat. e baiat totusi, nu? biggrin.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.