buna, am un autovox cu firmware vers. ACT2097 S72_1.9.0.43 screen 128x160 si as vrea sa dau un upgrade sa schimb look-ul ala mort pe care il are, am gasit un site unde sunt firmware da nuj ce sa caut si ce sa inst si cum click , va rog ajutatima
BOGDANrhade
3rd March 2008, 20:12
Am avut si eu unul din asta cel putin dupa infatisare era negru a meu in rest meniu arata exact ca al tau .Nustiu daca se numea autovox ca a tau ,a meu fusese cumparat de la vitacom.In fine in urma upgradelui de firmware l-am stricat de tot, cand il aprindeam aparea doar clepsidra si in rest nimica deci nu-ti recomand decat daca stii ce faci .Precizez ca firmwareul care-i facusem upgrade pentru al meu era cel corect de pe site-ul producatorului chiar cei de la biroul tehnic mi-l tremisesera prin mail si totusi ...... am avut noroc ca l-au primit in garantie ...ca altfe.... .Ai grija cu firmware-ul sa fie cel pt playerul tau , si apropo daca faci upgrade nu vezi nicio diferenta la infatisarea meniului la player ,nu cred ca-ti schimba ca un fel de skin ,theme etc pe site-ul carel precizezi tu are niste tooluri de modificat firmwareul dar asta nui ceva oficial lansat de producator , deci pe proprie raspundere faci asa ceva.
other_reason
9th April 2008, 23:45
QUOTE (tudy69 @ Mar 3 2008, 17:44)
buna, am un autovox cu firmware vers. ACT2097 S72_1.9.0.43 screen 128x160 si as vrea sa dau un upgrade sa schimb look-ul ala mort pe care il are, am gasit un site unde sunt firmware da nuj ce sa caut si ce sa inst si cum click , va rog ajutatima
Da, un site bun. Mai documenteaza-te si la: http://www.s1mp3.org/en/ Descarca intai firmware-ul din player (cu S1fwx), daca nu il ai pe CD. E mai sigur decat sa incerci cine stie ce fw descarcat de pe net. Foloseste S1res sa modifici aspectul. Ultima versiune e 3.3... din pacate nu mai free. Am vazut cateva teme interesante pe site.
Reclama
A minute ago
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.