modalitate prindere jaluzele pe tamplaria termopan?

miki3

Exista ceva cleme speciale pe care sa le lipesc pe geamul termopan fara sa gauresc tamplaria? Pentru a-mi monta jaluzelele orizontale ?

Voi cum ati facut?
adi_master
QUOTE (miki3 @ Mar 2 2008, 02:39) *
Exista ceva cleme speciale pe care sa le lipesc pe geamul termopan fara sa gauresc tamplaria? Pentru a-mi monta jaluzelele orizontale ?

Voi cum ati facut?

cleme foarte speciale nu sunt,gaca mergi la oricare magazin de perdele(la accesorii)vei gasii niste cleme auto adezive cu un cui indoit ,arata cam asa!!

JRF
stiu ca e mai ..de la tara ...sistemul, dar functioneaza perfect
"gaoacele" in care se baga jaluzelele (sunt 2 paralelipipede fara 2 laturi) le-am lipit cu un strop de superglue
se prind foarte bine, nu lasa murdarie, si oricum jaluzelele se pot scoate sa le speli.
godzila
În librării găsești role de bandă dubluadezivă care se lipesc foarte bine și nici nu costă prea mult.
Eu am lipit un termostat de ambianță pe un șifonier cu așa ceva. Când a fost nevoie să-l dau jos eram să rup și palul respectiv.
miki3
Multumesc, acele cleme le stiu, am pus din astea la bucatarie pentru a prinde bara pentru perdelutza, dar nu a tinut cu acel lipici de la ele, si in final am pus superglue si stau, dar ma gandeam ca jaluzelele sunt mai grele.

O sa incerc cu ele, oricum trebuie sa gasesc o solutie, unii au zis ca au pus nu stiu ce sistem dar au gaurit putin tamplaria, iar eu nu vreau, ca pierd garantia.
trompilica
QUOTE (miki3 @ Mar 7 2008, 10:49) *
Multumesc, acele cleme le stiu, am pus din astea la bucatarie pentru a prinde bara pentru perdelutza, dar nu a tinut cu acel lipici de la ele, si in final am pus superglue si stau, dar ma gandeam ca jaluzelele sunt mai grele.

O sa incerc cu ele, oricum trebuie sa gasesc o solutie, unii au zis ca au pus nu stiu ce sistem dar au gaurit putin tamplaria, iar eu nu vreau, ca pierd garantia.

au aparut niste cleme de prindere care se prind direct pe partea de sus a geamului, geamul care se deschide si nu incomodeaza inchiderea..trebuie s ate interesezi la magazinele specializate care comercializeaza jaluzele, rulouri, etc..
gabibv
QUOTE (trompilica @ May 14 2008, 10:46) *
au aparut niste cleme de prindere care se prind direct pe partea de sus a geamului, geamul care se deschide si nu incomodeaza inchiderea..trebuie s ate interesezi la magazinele specializate care comercializeaza jaluzele, rulouri, etc..

Dar ce te faci cu geamul care nu se deschide?Oricum acele cleme nu le vei gasi separat pentru ca vin cu tot cu sistemul de actionare al jaluzelelei fie orizontale fie rulou si eu nu stiu firma de jaluzele sa vinda si componete la bucata in magazin .

kent_premium
Da exista si sunt foarte bune se monteaza numai pe geamuri care se deschid
daca intereseaza pe cineva sa ma contacteze
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.