NeoLuc
1st March 2008, 17:12
Salut! Am o camera video Sony CCD-FX300E cu probleme. Pe obiectiv imaginea este stranba si nivel de alb prea mult, are cineva ideie daca cumva este CCD-ul defekt sau cumpa problema este din placa. Si daca ma puteti ajuta cu o schema. thx!
bit 61
1st March 2008, 17:50
Este posibil sa fie blocata diafragma sau defect circuitul de comanda a acesteia.
Mai pot fi si alte cauze.
Daca nu ai experienta in astfel de depanari este bine sa mergi la un centru service sau de reparatii.
NeoLuc
1st March 2008, 18:06
QUOTE (bit 61 @ Mar 1 2008, 18:50)

Este posibil sa fie blocata diafragma sau defect circuitul de comanda a acesteia.
Mai pot fi si alte cauze.
Daca nu ai experienta in astfel de depanari este bine sa mergi la un centru service sau de reparatii.
Ceva experianta am in camere dar nu am mai a vut defectul asta pana acum. imi poti da mai multe informatii despre diafragma? thx
bit 61
1st March 2008, 18:39
Diafragma este asezata intre grupul optic mobil responsabil cu zoom-ul si grupul optic mobil
care se ocupa cu focalizarea.
Toate aceste componente impreuna cu CCD-ul sint ansamblate impreuna si formeaza sistemul optic.
NeoLuc
4th March 2008, 16:05
Salut! Uite am facut niste pote la camera sony. Diafragma este ok, si primeste si comanda. cred ca este altceva. o sa atasez niste poze poate ai alta ideie. thx
bit 61
4th March 2008, 19:05
Poate fi de la CCD,de asemenea una din sursele de alimentare a CCD (mai putin probabil) sau in lantul de amplificare semnal video.
NeoLuc
6th March 2008, 00:23
QUOTE (bit 61 @ Mar 4 2008, 20:05)

Poate fi de la CCD,de asemenea una din sursele de alimentare a CCD (mai putin probabil) sau in lantul de amplificare semnal video.
Merci ptr informatii. Ai indeie pe unde gasesc niste informatii despre CCD-urile de la sony? Scheme, si niste detalii? Merci
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.