PRELUCRARE DVD

aleodor45

Am doua DVD-uri pe care sunt inregistrate doua filmari ale aceluiasi eveniment. Doresc sa le prelucrez, in sensul ca vreau sa combin secvente din unul si altul cu ajutorul softului de prelucare video de la Pinnacle. Cand vreau sa le introduc intr-un nou proiect, integral sau secvential, cum o fi, nu se deschide si imi spune ca respectivul fisier nu poate fi deschis. Se poate face cumva. Poate e vreo optiune la acest soft de care eu nu stiu...? Va rog ajutati-ma. huh.gif
queensoft
Ai mai deschis fisiere VOB in pinnacle?! Trebuie sa cumperi codul pentru decodare VOB, am impresia.
http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/us/P...Ultimate+11.htm
Import Formats
Video: AVCHD*, DV, HDV, AVI, MPEG-1, MPEG-2, MOD, DivX®*, MPEG-4*, 3GP (MPEG-4)*, WMV, Non-encrypted DVD titles*
* Requires free product activation via Internet at the first use.
Asta e la versiunea 11, habar am ce versiune ai tu !!!

antonica
QUOTE (aleodor45 @ Feb 29 2008, 20:22) *
Am doua DVD-uri pe care sunt inregistrate doua filmari ale aceluiasi eveniment. Doresc sa le prelucrez, in sensul ca vreau sa combin secvente din unul si altul cu ajutorul softului de prelucare video de la Pinnacle. Cand vreau sa le introduc intr-un nou proiect, integral sau secvential, cum o fi, nu se deschide si imi spune ca respectivul fisier nu poate fi deschis. Se poate face cumva. Poate e vreo optiune la acest soft de care eu nu stiu...? Va rog ajutati-ma. huh.gif

de ce nu incerci cu nero vision ?
anderchir
cine ma poate ajuta si pe mine?am luat ultima versiune de la pinnacle studio plus v.11 si nu pot baga clipuri PAL, ce trebuie sa fac?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.