Insula Mykonos

toxicvibes
Ma bate gandul sa ma duc la vara in excursie in Mykonos, Grecia cu prietena si inca niste prieteni. Din cate am auzit e cam plin de gay pe acolo. E adevarat? A fost inceva sa imi poata da mai multe detalii? E frumos? Ai ce vizita? Recomandari ceva?

johnny bravo
Din cate am citit pe net: atmosfera gen Ibiza, viata de noapte intensa, multe baruri, preturi mari (nu stiu cu ce au comparat), gay friendly (deci nu e insula de gay). Recomandata pentru tineri, eventual singuri. Zice cineva ca daca vrei sa fi initiat intr-ale sexului, sa mergi in Mykonos.
cccbbb_2
QUOTE (johnny bravo @ Feb 29 2008, 18:44) *
Din cate am citit pe net: atmosfera gen Ibiza, viata de noapte intensa, multe baruri, preturi mari (nu stiu cu ce au comparat), gay friendly (deci nu e insula de gay). Recomandata pentru tineri, eventual singuri. Zice cineva ca daca vrei sa fi initiat intr-ale sexului, sa mergi in Mykonos.

pai tocmai , gay friendly tocmai asta inseamna , o atitudine prietenoasa fata de persoanele gay , mai ales intr-o tara cum e grecia . si oricum mikonos-ul e cunoscut ca destinatia de vara a gay-lor din regiune si nu numai .
brbarossa
Uff, bine ca anul trecut nu m-am orientat catre Mykonos. Iar acum am taiat-o definitiv de pe lista.
johnny bravo
De ce? Nu sunt numa gay acolo! Ei au cluburile lor. Sunt si fete care vin pentru distractie. Ai ce face acolo chiar heterosexual fiind. Eu cred ca voi da o fuga cateva nopti sa cunosc cateva fete naughty.gif
toxicvibes
ma nu am deranjeaza sa fie gay pe acolo...insa nu in cantitati mari biggrin.gif asta vara am fost la ibiza si desi erau ceva gay pe acolo nu m-a deranjat chiar deloc.
Cred ca pana la urma o sa aleg mykonos vara asta sa vad ce si cum.
brbarossa
Am vazut si eu acum 2-3 zile, un reportaj facut acolo si cred ca merita cu adevarat daca te pasioneaza in mod deosebit viata de noapte, petreceri grupa mare si gagici din destul. E clar ca acolo te duci decat NEinsotit, caci altfel death.gif .
geitza
Mykonos-ul e echivalentul statiunii Mamaia de la noi.
Pana la urma e la fel in Mykonos ca in Naxos, Paros, Santorini...
Numai ca e vestita pentru petrecerile care tin pana dimineata; viata acolo incepe undeva dupa-amiaza... coolspeak.gif
Si sa tineti cont de un "mic" amanunt - e cam de 3 ori mai scumpa decat oricare din celelalte insule biggrin.gif
johnny bravo
Dap. Asta am aflat si eu. Nu stiu insa ce inseamna asta pentru ca nu am nici un reper.
brbarossa
QUOTE (johnny bravo @ Mar 5 2008, 11:06) *
Dap. Asta am aflat si eu. Nu stiu insa ce inseamna asta pentru ca nu am nici un reper.

Pai poti obtine un reper legat de pret daca citesti topicurile despre Corfu sau Kefalonia. Tine cont a in Kefalonia e mai scump cu 10-15 % fata de Corfu. Daca in Mykonos e mai scump de trei ori (nu stiu daca e chiar asa) asta probabil inseamna ca o bere este 6 euro si o masa in doi ajunge la 90 euro ???!!!
anakin28
QUOTE (toxicvibes @ Feb 29 2008, 13:28) *
Ma bate gandul sa ma duc la vara in excursie in Mykonos, Grecia cu prietena si inca niste prieteni. Din cate am auzit e cam plin de gay pe acolo. E adevarat? A fost inceva sa imi poata da mai multe detalii? E frumos? Ai ce vizita? Recomandari ceva?

Te mai intereseaza Mykonos? Eu am fost acolo si as putea sa-ti dau niste informatii daca vrei!
Click to view attachmentClick to view attachment
dringo
QUOTE (anakin28 @ Mar 21 2008, 01:35) *
Te mai intereseaza Mykonos? Eu am fost acolo si as putea sa-ti dau niste informatii daca vrei!

exista chartere din romania?
exista plaje cu nisip?
anakin28
QUOTE (dringo @ Mar 21 2008, 16:23) *
exista chartere din romania?
exista plaje cu nisip?

Nu exista chartere din Romania. Daca vrei cu avionul ai charter din Ungaria (sunt agentii care au oferta cu zbor din Ungaria; indeosebi cele din vestul tarii gen Arad, Oradea etc) sau cursa Tarom pana la Atena si de acolo Olympic Airlines la Mykonos. Biletul este cam 320 euro prin Atena. Eu am fost cu masina. Din Pireu cam 3 ore cu ferry Hellenic Seaways Highspeed. Cu ferry-urile conventionale faci cam 6 ore. In Mykonos sunt unele din cele mai rumoase plaje din Grecia cu cel mai fin nisip. Sunt o gramada de plaje amenajate. Plajele Paradis si SuperParadis sunt faimoase pentru atmosfera care se creaza. Se petrece non-stop pentru ca dupa apusul soarelui incepe programul de club care spre dimineata se transforma intr-o uriasa orgie biggrin.gif. Daca mai doresti pot sa mai revin si cu alte amanunte.
Click to view attachmentClick to view attachment[attachment=3654
13:P9173679.jpg]Click to view attachment

Click to view attachmentClick to view attachment[attachment=365
419:P9244179.jpg]Click to view attachment
dringo
QUOTE (anakin28 @ Mar 21 2008, 17:14) *
Daca mai doresti pot sa mai revin si cu alte amanunte.

eventual niste sugestii pentru cazare happy.gif
investman
sari peste cazare, ca pare neinteresanta! w00t.gif
comisarul
A zis careva "gay"?!?! La naiiiba! Acolo-i de mine! Unde sunt barbati frumosi, acolo sunt si eu, la naiba! Iiihihihi!
Cu drag, Mircica biggrin.gif
anakin28
QUOTE (dringo @ Mar 22 2008, 10:32) *
eventual niste sugestii pentru cazare happy.gif

Eu am stat la Hotel Vencia (3*+). Il recomand cu multa caldura. Acolo nu sunt hoteluri mari cu multe etaje. Majoritatea sunt vile dispuse in jurul unei gradini, cu piscina etc. Oricum toate sunt foarte pitoresti. Sfatul meu este sa stai in oras sau langa oras pentru ca este zona cea mai buna. Insula este oricum mica si poti sa inchiriezi un mic Jeep sau un atv si ajungi oriunde in 1 ora.

http://www.mykonosgreece.com/
http://www.mykonos.net/

eu mi-am ales hotelul de pe net am sunat acolo, am facut rezervare si totul a fost ok.
zsak
QUOTE (comisarul @ Mar 23 2008, 12:11) *
A zis careva "gay"?!?! La naiiiba! Acolo-i de mine! Unde sunt barbati frumosi, acolo sunt si eu, la naiba! Iiihihihi!
Cu drag, Mircica biggrin.gif

Luna septembrie e plin de gay , si in restul sezonului sunt dar nu exagerat de mult . Dar oricum ei au cluburi separate de ex. Scadinavian Bar, Blue Train Music bar , pt. hetero Paradise si Superparadise. Inchirieri scutere si atv uri 20-25 euro pe zi in full sezon si inainte si dupa sunt locuri unde se poate gasi si de la 12 eu (scooter). Jeep uri de la 60 eu (suzuki vitara sau samurai ) daca vreti mai mare atunci bineinteles costa mai mult. In legatura cu restaurante un gyros 3 euro , dar isi foarte mici , la restaurant un meniu complet incepe de la 20-25 eu . Intrare in discoteci /cluburi 15-20 eu (este inclus ceva de baut) , la supermarketuri sunt preturi cat de cat acceptabile (bere la doza 1,5 eu
Cazare o pensiune mai bunicica daca nu ai facut rezervare printr-o agentie este pe la 100 eu / noapte ,
In rest insula este invadat de italieni
Sfaturi : sa aveti Visin la voi , ca cam tot timpul bate vantul si va sar ochi dupa 2 zile ,
toxicvibes
din pozele de mai sus deduc ca arata incredibil de bine insula. Cred ca m-am hotarat ...vara asta mykonos.

Inca ceva...cam cat te-a costat toata excursia cazare+drum+distractie+orice. Pe mine vara trecuta ibiza m-a dus 2000 eur. Crezi ca mykonos ar fi mai scump?
sabinav
Vreau si eu in Mykonos la vara. Poate imi spune si mie cineva in ce parte (statiune) a Mykonosului e mai misto, pt plaja si evident distractie.
anakin28
QUOTE (sabinav @ Mar 31 2008, 09:38) *
Vreau si eu in Mykonos la vara. Poate imi spune si mie cineva in ce parte (statiune) a Mykonosului e mai misto, pt plaja si evident distractie.

Am mai spus si mai sus, recomand sa stai in zona orasului (in Chora) pentru viata de noapte si pentru shopping iar de acolo poti ajunge cu un atv in 15 min la Paradise Beach unde e distractie non-stop.

"Inca ceva...cam cat te-a costat toata excursia cazare+drum+distractie+orice. Pe mine vara trecuta ibiza m-a dus 2000 eur. Crezi ca mykonos ar fi mai scump?"

Cred ca te poti incadra in 2000 euro...acum depinde si ce vrei sa faci si cat bei biggrin.gif
sabinav
Care ar fi variantele de transport pana pe insula in afara de masina prorrie? Am vazut ca din Atena din portul Pireu cu ferry, dar pana in Atena avionul este foarte scump din Bucuresti, opereaza numai Tarom. A mai fost cineva cu avionul? Cat a costat drumul?
hyperionx21
QUOTE (sabinav @ Apr 16 2008, 08:11) *
Care ar fi variantele de transport pana pe insula in afara de masina prorrie? Am vazut ca din Atena din portul Pireu cu ferry, dar pana in Atena avionul este foarte scump din Bucuresti, opereaza numai Tarom. A mai fost cineva cu avionul? Cat a costat drumul?

Nu opereaza numai Tarom, din cate stiu Aegean are doua zboruri zilnice (sau avea smile.gif ). Si olympic airlines cred ca zboara...
Despre preturi nu pot spune daca sunt mai ieftine sau nu, dar pot fi verificate.
anakin28
QUOTE (sabinav @ Apr 16 2008, 08:11) *

Citeste si tu toate posturile din topic inainte sa pui intrebari. S-a raspuns deja in legatura cu avionul....
Razvanell
Am gasit un loc mistoc in Mykonos asa ca am decis sa trag o tura de o saptamana.
Arhontiko cu review-uri excelente pe www si pret acceptabil, 100 eur/noapte.
Am luat OTP-ATH cu Olympic plus o tura scurta cu ferry-ul de la Greeka Booking.
Total 650 euro dus/intors/2 persoane.
A mai fost cineva cu varianta asta de transport (avion + ferry)?
Distanta dintre aeroportul din Atena si Pireu este de 45 km. Am gasit si o harta a metroului din Atena insa nu pot estima in cat timp strabat distanta respectiva.
zsak
QUOTE (Razvanell @ May 22 2008, 22:29) *
Am gasit un loc mistoc in Mykonos asa ca am decis sa trag o tura de o saptamana.
Arhontiko cu review-uri excelente pe www si pret acceptabil, 100 eur/noapte.
Am luat OTP-ATH cu Olympic plus o tura scurta cu ferry-ul de la Greeka Booking.
Total 650 euro dus/intors/2 persoane.
A mai fost cineva cu varianta asta de transport (avion + ferry)?
Distanta dintre aeroportul din Atena si Pireu este de 45 km. Am gasit si o harta a metroului din Atena insa nu pot estima in cat timp strabat distanta respectiva.

Eu am facut anul trecut cu varianta ferry+avion , din Atena pana Pireu am facut cu o cunostinta ,faceam in 35 de minute dar viteza medie era 120 km /h ( era portiuni unde mergeam cu 180 km /h ) , erau vro 6 benzi pe circulatie .
Cu ferry am mers cam 6 ore pana la Mykonos dar banuiesc ca sunt si mai rapide , depinde cat vrei sa cheltui pe transport.
Turist class era 17 euro
remg
QUOTE (Razvanell @ May 22 2008, 21:29) *
Am gasit si o harta a metroului din Atena insa nu pot estima in cat timp strabat distanta respectiva.

Aeroport - Piraeus cam 50 minute si schimbi odata metroul.
Razvanell
QUOTE (zsak @ May 23 2008, 07:15) *
Turist class era 17 euro

Ciudat. Mi-a iesit 110 euro/pp de pe net + 30 euro expedierea biletelor la domiciliu.
Deci nu ma arunc sa iau biletele din tara. Ma gandesc ca s-or gasi doua locuri pe hardughia aia si pt noi.
M-am linistit daca se rezolva in 50 min cu metroul sau exista centura. Un taxi ar trebui sa fie pana in 50 euro.
remg
QUOTE (Razvanell @ May 23 2008, 10:55) *
Ciudat. Mi-a iesit 110 euro/pp de pe net + 30 euro expedierea biletelor la domiciliu.
Deci nu ma arunc sa iau biletele din tara. Ma gandesc ca s-or gasi doua locuri pe hardughia aia si pt noi.
M-am linistit daca se rezolva in 50 min cu metroul sau exista centura. Un taxi ar trebui sa fie pana in 50 euro.

Ia metroul, e mai sigur si mai rapid chiar decit un taxi uneori.
Cit despre ferry, nu e nevoie sa iti trimita bilelete in Romania. Rezervi pe site-ul lor doar, achiti cu card si iei biletele la plecare din port.
007feather
Salutare! Si eu am mers anul trecut in Mykonos cu avion + ferry. Am zburat cu Aegean (sunt f OK, peste Olympic), autobuz pana in port (aprox 40 min), iar apoi un ferry rapid (pana la Mykonos aprox 2,30h). Pret total aprox 275EUR/pers (avion+bus+ferry, dus-intors).
Pe insula sunt multi gay, dar atmosfera e .......... deosebita. Plaje de toate felurile: cu nisip, cu pietre, windy etc. Barurile excelente. Mentionez ca am intrat din greseala intr-un bar gay - Piano Bar - si a fost senzational: muzica, cocteilurile (10E, dar consistente). Un singur minus: saruturile patimase dintre gay:D
O masa de 2 pers (antreuri, doua feluri principale, 2 sucuri si o sticluta de uzo) intre 35-70EUR.
Daca mai doriti detalii ......... shoot!

Phx'
Atena-Mikonos se poate face si cu avionul (Aegean Airlines, au vreo 4 zboruri pe zi), mai rapid si mai comod. Numai ca daca plecarea e din scurt, pretul depaseste pe cel al feribotului.
Razvanell
Pe aegean mi-au iesit 510,78 dus/intors/2p.
Ferry-ul e 220 dus/intors/2p.
Razvanell
Tocmai am picat din Mykonos. Fabuloasa experienta.
O sa povestesc mai multe saptamana viitoare dupa ce imi termin si cealalta jumatate a concediului.
Cateva poze de incalzire...
sabinav
QUOTE (Razvanell @ Jun 29 2008, 14:50) *
O sa povestesc mai multe saptamana viitoare dupa ce imi termin si cealalta jumatate a concediului.

Vrem detalii. Cu ce ai ajuns pana acolo, unde ai stat, care sunt preturile, ce plaje ti-au placut cel mai mult. Asteptam!
mikyo23
QUOTE (Razvanell @ Jun 29 2008, 15:50) *

Nu te-ai intors inca din concediu?Asteptam detalii despre Mykonos.
sabinav
Cred ca a uitat si de noi cei care asteptam informatii, mai ales ca despre aceasta insula nu se stiu prea multe. Asta e.
Kiddo
Daca aveti rabdare pana in septembrie, vin eu cu amanunte. Am luat bilete de avion Bucuresti-Atena-Mykonos si intoarcere Santorini-Atena-Bucuresti (aproape 1000 euro pt. doua persoane), cazare in Mykonos (400 euro pt. 4 nopti si 2 pers.) si bilete pentru ferry intre Mykonos si Santorini (76 euro pt. 2 pers.). Ramane sa imi fac rezervare si pentru cazarea in Santorini care e, oricum, mult mai ieftina decat cea din Mykonos. Plecam la sfarsitul lui august si stam 10 nopti (in total).
mikyo23
QUOTE (Kiddo @ Jul 24 2008, 13:14) *
Daca aveti rabdare pana in septembrie, vin eu cu amanunte. Am luat bilete de avion Bucuresti-Atena-Mykonos si intoarcere Santorini-Atena-Bucuresti (aproape 1000 euro pt. doua persoane), cazare in Mykonos (400 euro pt. 4 nopti si 2 pers.) si bilete pentru ferry intre Mykonos si Santorini (76 euro pt. 2 pers.). Ramane sa imi fac rezervare si pentru cazarea in Santorini care e, oricum, mult mai ieftina decat cea din Mykonos. Plecam la sfarsitul lui august si stam 10 nopti (in total).

Chiar astept sa vii cu poze si amanunte.Am fost in Zakynthos anu asta si la anul as vrea Mykonos. In Zakynthos am fost cu avoinul dar ar fi fost mai interesant cu masina.Te rog sa imi spui dupa ce te intorci daca plec cu masina fara rezervari gasesc cazare si loc pe ferry.Iti multumesc anticipat
sabinav
QUOTE (mikyo23 @ Jul 25 2008, 16:48) *
Chiar astept sa vii cu poze si amanunte.Am fost in Zakynthos anu asta si la anul as vrea Mykonos. In Zakynthos am fost cu avoinul dar ar fi fost mai interesant cu masina.Te rog sa imi spui dupa ce te intorci daca plec cu masina fara rezervari gasesc cazare si loc pe ferry.Iti multumesc anticipat

Din cate stiu eu nu ai nici o sansa sa gasesti loc pe ferry fara rezervare cu cel putin 1 luna inainte. Iar in Mykonos poti gasi cazare fara rezervare dar numai la niste preturu de iti pica plombele, insula esste una dintre cele mai scumpe din grecia, dupa parerea mea depaseste ca pret Ibiza. Esate cea mai cosmopolita insula a Greciei unde vin o gramada de vedete. Ca ideie o cola pe plaja este 7 Euro.
007feather
Daca doriti informatii puneti si voi intrebari ca uni va vor raspunde........ smile.gif
Eu am stat in Mykonos aprox 14 zile anul trecut. Nu pot spune ca e ieftin dar nici 7 EUR o cola pe plaja. Era 5-6 EUR un frappe, o cola 3-4 EUR. Mentionez ca am fost in septembrie, poate ca preturile erau mai mici decat cele din iulie - august.

QUOTE (007feather @ Aug 11 2008, 18:00) *
Daca doriti informatii puneti si voi intrebari ca uni va vor raspunde........ smile.gif
Eu am stat in Mykonos aprox 14 zile anul trecut. Nu pot spune ca e ieftin dar nici 7 EUR o cola pe plaja. Era 5-6 EUR un frappe, o cola 3-4 EUR. Mentionez ca am fost in septembrie, poate ca preturile erau mai mici decat cele din iulie - august.

Si inca ceva. La ferry era lume care cumpara biletul atunci/pe loc. Eu il rezervasem cu o luna inainte, cand am achitat tot: avion, ferry, cazare.
Kiddo
QUOTE (007feather @ Aug 11 2008, 18:03) *

Ma intereseaza daca vantul bate atat de tare pe cat se spune si daca e vreun pericol sa nu circule ferry-boat-ul. Inafara de turul plajelor, capitala Chora (Mykonos), insula Delos, ce altceva outstanding ar mai fi de vizitat? Vom sta in Ornos, dar am inteles ca reteaua de autobuz este foarte bine pusa la punct si te poti deplasa usor in orice directie.
Multumesc anticipat.
007feather
QUOTE (Kiddo @ Aug 12 2008, 09:06) *
Ma intereseaza daca vantul bate atat de tare pe cat se spune si daca e vreun pericol sa nu circule ferry-boat-ul. Inafara de turul plajelor, capitala Chora (Mykonos), insula Delos, ce altceva outstanding ar mai fi de vizitat? Vom sta in Ornos, dar am inteles ca reteaua de autobuz este foarte bine pusa la punct si te poti deplasa usor in orice directie.
Multumesc anticipat.

Au fost, in 2 saptamani, 1-2 zile in care ferry-ul rapid nu a circulat. Cele mari si mai lente, din cate am inteles, circula tot timpul ....... sunt niste colosi. Cand am cumparat biletul de intoarcere (Mykonos - Rafina) i-am intrebat pe cei de la agentia de bilete despre prognoza meteo si mi-au spus ca totul e OK si sa nu-mi fac griji.
In ceea ce priveste atractiile mai mult de cat ai spus tu nu-ti pot enumera (cel putin acum nu-mi vin in minte). Eu mi-am inchiriat un ATV (15 EUR/zi, dar gaseai si cu 10 EUR/zi dar mai mici si mai uzate) si am haladuit prin multe locuri. Insula nu e mare. Descoperi locuri interesante, parca uitate de lume (ex. Ano Mera). Gasesti o sumedenie de plaje, unele cu nisip, altele cu pietre, altele windy....... In ceea ce priveste Chora (dupa ce te vei enerva cumplit in primele 2-3 zile) o vei gasi INCANTATOARE. De ce te vei enerva? Pentru ca este un LABIRINT. De ce o vei gasi incantatoare: oameni, baruri, carciumioare, Little Venice, pelicanii etc Nu rata un apus in zona orasului numita "Little Venice"!!! Pe insula toate apusurile sunt un spectacol.
Despre autobuze nu pot spune prea multe findca nu le-am utilizat deloc. Ce pot spune este ca cu atv-ul a fost senzational.
Ce iti mai pot spune: faptul ca nu e deloc ieftin dar nici sa faci infart (ex. un cockteil este cam 10 EUR, dar mare si bine facut); ca este plin de homosexuali si lesbiene (eu m-am socat la inceput biggrin.gif ), ca atmosfera e minunata, ca oameni sunt senzationali, ca plajele sunt dementiale, iar apa......nu am cuvinte. Am facut cu orele snokeling: f multi pesti, arici. Am vazut chiar si caracatite (mici/medii si inofensive).
Sper sa-ti fi fost de folos. Daca mai ai intrebari......shoot!
vlado2
Am sa plec si eu pe 12.09/28.09 in Atena, Milos, Santorini si Mykonos. Vroiam sa va intreb daca despre Milos aveti idee... mie din cite am gasit pe net mi s.a parut cea mai misti locatie.. acum o sa vad. Am sa revin si eu cu amanunt.
Ca preturi...(pentru 2 persoane)
Cazare Atena(in Plaka...centru) 5 nopti 500 euro
Avion Atena-Milos 93 euro
Cazare Milos (in Adams).. 3 nopti 200 euro
Ferry Milos - Santorini 47 euro
Cazare Santorini (in Oia) 3 nopti 140 euro
Ferry Santorini-Mykonos 79 euro
Cazare Mykonos (in Oras) 5 nopti 470 euro
Ferry Mykonos-Atena(pireus) 61 euro

Rezervarile sunt facute toate pe net
clearwaters
eu am fost la sfarsitul lui mai, in mykonos si santorini. am zburat bucuresti atena si apoi cu ferry pana in mykonos si ulterior santorini.
Mykonos este un loc foarte special, care poate satisface si cele mai exigente gusturi. Nu va faceti probleme in legatura cu pers gay. Nu sunt nici pe departe asa de multe, precum se spune, iar distractia este maxima.
Plajele sunt extraordinare. te poti deplasa intre ele cu barcute care pleaca din ora in ora. Nu ratati super paradise beach, care e mai greu accesibila cu ATV-ul. Insula nu e foarte mare si o poti strabate cu ATV-ul au cu scuterul (preturi de la 6 la 20 Euro). Autobuzele circula dupa un program fix si nu prea intarzie.
In Mykonos am stat la un complex pe malul marii, cu curte interioara si intr-o zona idilica. Gazda, George, este un grec tipic, stie tot si rezolva tot. Ne-a asteptat in port cand am venit si ne-a si dus and am plecat. Studioul a fost 40 euro pe noapte. Nu ratati mascotele mykonosului, cei 3 pelicani foarte prietenosi:)

Din mykonos am plecat cu un speed boat in santorini. Erau valuri destul de mari si, sincer, desi calaoria a durat in jur de o ora am crezut ca nu se mai termina. Santorini este insula mea preferata (am mai fost acolo, dar nu cred ca m-as satura vreodata. Am stat in Oia. Daca alegeti sa stati in Oia, insistati pentru o cazare pe Caldera. Privelistea e uimitoare, iar apusul e cel mai frumos din lume. Nu ratati plaja rosie de la Akrotiri, care este cea mai greu accesibila, dar cea mai spectaculoasa.
La Perisa si Kamari nisipul este negru, iar distractia este maxima. Este plin de taverne si baruri, pretul unei mese in 2 este cam 30 euro, dar mananci pe saturate.
Have fun!
Kiddo
Daca fotografiile va starnesc interesul pentru Mykonos si Santorini, raspund cu placere la intrebari. Ar fi prea multe de povestit altfel. A fost un sejur de 10 zile organizat cu forte proprii.
mikyo23
Superbe pozele.Spune-mi cum ti-ai organizat vacanta singur.Eu as vrea sa plec la anu cum deja am mai spus cu masina.Fara rezervare la ferry nu se poate?
Cat te-a costat toata vacanta? Unde ti-a placut mai mult, in Mykonos sau Santorini?
AnotherOther
ptr. Kiddo

de unde ai luat Ferry ? cat a costat ferry dus-intors ?

Cazare unde ai avut si la ce pret?

Ms.
Kiddo
Am zburat cu Olympicul pe ruta Bucuresti - Atena - Mikonos si ne-am intors cu Aegean, de la Santorini - Atena - Bucuresti. Intre Mykonos si Santorini ne-am deplasat cu o cursa rapida pe mare, asa numita "Flyingcat". Biletele de avion pentru doua persoane au costat aproape 1000 euro. Biletele la Flyingcat au fost 76 euro (ambele) si le-am cumparat pe Internet cu vreo sase saptamani inainte de plecare. Cazarea in Mykonos a fost de 400 euro pentru patru zile (camera dubla), hotel de trei stele, decent, cu mic dejun inclus. La Santorini am platit 360 euro pentru sase zile, tot trei stele si mic dejun inclus, foarte curat, hotel mic, atmosfera familiara. Rezervari facute tot pe net. Ambele hoteluri nu au fost in locurile de varf, dar nu e necesar pt. ca insulele sunt foarte mici si te deplasezi usor (cu bus, ATV sau masina inchiriata). Cu totul, am cheltuit vreo 3000 euro, fara sa facem economii, cu excursii si mancare dupa pofta inimii. Cheltuielile de transport se pot minimiza daca iei ferry de la Atena spre insule si inapoi sau, si mai mult, daca faci calatoria pana la Atena cu autocarul (am inteles ca ar costa doar 50 euro de persoana). De asemenea, se pot gasi cazari ieftine la localnici care ofera camere in port. Ambele insule sunt foarte frumoase, in Mykonos nu tebuie ratata excursia in Delos (fotografia cu platoul leilor este de acolo), iar in Santorini cea pe vulcan, izvoare calde si Thirassia, dar Santorini este mai spectaculoasa.
vlado2
Eu recomand tuturor Milos-ul.Este un paradis. Mie personal mi.a placut mult mai mult decit Mikonos sau Santorini.
Ideea cu insulele este ca nu ai cum sa compari 2 din ele decit in ideea ca in Milos nu ai distractie (gen cluburi) dar ai cele mai tari plaje, in Santorini nu ai plaje dar ai o priveliste minunata , iar in Mykonos nu ai o priveliste sau niste plaje fantastice dar ai distractie la maxim si plaje pentru inot curate si fff decente.

Recomand septembrie pt liniste si preturi scazute.Mykonos mie mi s.a parut chiar super OK. Gaseai berea de la 1 la 4 euro. Acum depinde daca vreti sa stati la masa cu Brad Pitt sau nu

Cine are intrebari pot spune aproape orice despre tarife , locuri de distractie, plaje... despre MILOS, SANTORINI si MYKONOS.

Apropos de ferry ca nu gasesti bilet decit cu o luna inainte..asta poate vara.In sept am rezervat pe net toate biletele. Sa nu va pacaliti sa optati ca sa le trimita acasa si sa mai platiti 30/40 euro. Eu le.am ridicat din fiecare port de placare.A durat 5 minute sui nu au fost probleme.

Si va mai pot spune despre Atena ce va intereseaza.Am stat in Plaka si va put spune despre zona Gazi(centrul distractiei din Plaka). Nu va pot spune prea multe despre ce e de vizitat.Dar va pot spune tot ce se intimpla dupa 23.00 pina dimineata )).
Vizitati neaparat noul Muzeu de Arheologie.E super tare ideea.

Iar grecii sunt super!!!!!!!!!!!!!!!!! Si grecoaicele. Am ramas cu prieteni acolo

Apropos de gay in Mykonos- ei sunt, destui , dar sa nu va ginditi ca cineva v-ar deranja acolo. Plaja Elia este o plaja gay dar in nici un caz exclusivista. Oricum nu deranjeaza absolut deloc

Cazare in Mykonos (in septembrie) gasiti. Eu am platit 480 euro pe 4 nopti pe un apartament. Destul de frumos dar cam sus.
Atentie cind faceti rezervarea. Sa fie neaparat in oras...jos!!!! Eu ma intorceam numai cu taxi la hotel(3/4 euro)
In oras, daca nu faceam rezervare gaseam camere super decente(le.am vazut) la 50 de euro/camera de 2 paturi.
Data viitoare am sa stiu.

Va rog puneti intrebari
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.