Amplituner IEI 2x40W

ionioni2000

Am facut rost de curand de un amplituner facut de IEI prin'91 (pe cutie scrie deja ELPROF, dar pe baza scrie tot IEI) cu UL,UM,US1,US2,UUS OIRT si UUS CCIR, un asa zis filtru MPX, cu CAF, iesire stereo de 2x40W/4ohm - asa scrie, dar nu e, are doar BD642 643 in finali, alimentata la +-25Vcc.
Acordul pe UUS se face cu varicap si are 8 statii preselectabile cu senzori touch. M-ar interesa daca aveti cumva schema electronica pentru scula asta. Cu multumiri multe!
ionioni2000
QUOTE (ionioni2000 @ Feb 27 2008, 21:01) *
Am facut rost de curand de un amplituner facut de IEI prin'91 (pe cutie scrie deja ELPROF, dar pe baza scrie tot IEI) cu UL,UM,US1,US2,UUS OIRT si UUS CCIR, un asa zis filtru MPX, cu CAF, iesire stereo de 2x40W/4ohm - asa scrie, dar nu e, are doar BD642 643 in finali, alimentata la +-25Vcc.
Acordul pe UUS se face cu varicap si are 8 statii preselectabile cu senzori touch. M-ar interesa daca aveti cumva schema electronica pentru scula asta. Cu multumiri multe!

UP1!
Chiar nu l-a cumparat nimeni la vremea lui si sa mai aiba schema?
Romanii erau civilizati si odata cu manualul, de regula, puneau si schema electrica.
Help!
II

sile52
de unde esti / pe unde locuiesti ?
ionioni2000
QUOTE (sile52 @ Mar 5 2008, 21:30) *
de unde esti / pe unde locuiesti ?

Pot sa te intreb: de ce?
sile52
"obiectul" in discutie nu a fost vandut cu schema ! ... intamplator am si eu un obiect la fel dar este in perfecta stare de functionare ! ... puteam sa-l ofer sa faci depanare comparativ ... dar observ ca esti f. suspicios !
ionioni2000
QUOTE (sile52 @ Mar 6 2008, 12:29) *
"obiectul" in discutie nu a fost vandut cu schema ! ... intamplator am si eu un obiect la fel dar este in perfecta stare de functionare ! ... puteam sa-l ofer sa faci depanare comparativ ... dar observ ca esti f. suspicios !

Nu stiam asta.
Credeam ca toate sculele de IEI veneau cu schema. Multumesc oricum de oferta, dar am si eu inca unul , tot functional. Sculele astea au un asa zis filtru MPX. La actionarea butonului insa nu se intampla nimic - nu se atenueaza frecventa pilot de 19khz de la emisiunile stereo, nu se atenueaza inaltele in general si nici nu dispare zgomotul de fond -fasait- de pe benzile UUS cand nu prinzi nici un post - cum se intampla la amplitunerul DELIA. De asemenea pe cablaj sunt marcate spatiile si pentru alte componente, componente ce NU sunt fizic instalate pe placi. De aceea imi trebuia schema, poate ma prindeam ce e defect sau ce lipseste. De asemenea la unul din ele, ledul de acord cel verde si ledul rosu de stereo nu se aprind, si pe un corector nu-mi merge corectia de bass. Deci...imi trebuie schema.
Cu respect,
II
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.